Мадона за Джако: Не вярвам, че е изнасилвал деца!

Певицата с изказване за обвиненията към Краля на попа
9 май 2019 13:45, Ивета Иванова
30
Мадона за Джако: Не вярвам, че е изнасилвал деца!
Снимка: Reuters

Мадона каза, че не вярва, че Майкъл Джексън е изнасилвал деца. "Хората се невинни до доказване на противното", заяви звездата. Обвиненията за сексуален тормоз бяха отправени чрез документалния филм за певеца - "Leaving Neverland".

Двама мъже -  Уейд Робсън и Джеймс Сейфчък, които взимат участие във филма, твърдят, че Майкъл ги е изнасилвал, когато са били деца. Кралицата на попа, Мадона, призна, че още не е гледала "Leaving Neverland".
 
"Когато хората ми кажат неща за други хора, аз си мисля: "Можете ли да го докажете". Предполагам, че хората може да разказват истински събития, но, разбира се, хората понякога лъжат", коемнтира тя пред британското издание на списание "Vogue".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не бре те децата сами са се натискали. Как не ги е срам.
26
2
 
21
 
! Отговори
Един преди 4 години
Майкъл е легенда! Щом 10 год. след смъртта му още се опитват да му съсипят репутацията, значи наистина беше и си остава много значима личност!Мадона му беше приятелка, така си е.Разбираемо е, че го защитава.
25
5
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПРАВА Е!!!ДЖАКО БЕШЕ СКОПЕН ТОЙ НЯМАШЕ С КАКВО ДА ГИ ИЗНАСИЛВА :DБАЩА МУ ЛИЧНО ОБЯВИ, ЧЕ МУ Е НАПРАВИЛ ХИМИЧЕСКА КАСТРАЦИЯ ОЩЕ КАТО ДЕТЕ ЗА ДА НЕ СИ ИЗГУБИ ГЛАСА!!!
24
5
 
8
 
! Отговори
теоретично преди 4 години
Абе те и кардиналите не посягат на деца , ама ....
23
5
 
7
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Коя Мадона? Грешната Мадона с големите бомби ли?
22
4
 
6
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Ако ме питаш как и защо белите мъже сме най-привилигировани и то откакто свят светува, това за мен е сигурен знак, че няма смисъл да си губя времето с теб. За нищо не се боря, приятелю, но причината престъпниците от тази група да са толкова мразени, е ясна и за малките деца. Само човек с повреден мозък (комунист, националист и др. такива) може искрено да не разбира. Със здраве!
21
3
 
14
 
! Отговори
Deborah1993 преди 4 години
До АнонименКато певица не може да стъпи на малкия пръст на Уитни Хюстън, Тина Търнър Арита Франклин, Марая Кери, Селин Дион...
20
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Между "не вярвам" и "не е" разликата е от небето до земята. В какво вярва или не някой, няма никакво..ама никакво значение. А Джексън просто си страдаше от Синдрома на Питър Пан и оттам всичките му отклонения спрямо децата...
19
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
той не ги е изнасилвал, просто го е правил с тяхното съгласие
18
1
 
16
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Какво значение има сега..Да се съсредоточат върху живите звезди, които го правят...
17
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лесно се обвинява човек който е покойник и не може да се защити.Защо мълчаха еваните от Джако докато той беше жив ? Сега просто си съчиняват ако могат да спечелят малко слава за негова сметка или да изнудят близките му за някой долар.
16
3
 
9
 
! Отговори
До "Българин&qu преди 4 години
Съдейки по умнотиите ти, ти си НПО активист и проповядваш политика на идентичността и интерсекционализъм. Плюейки белите и националистите, затвъеждаваш тези мои впечатления. Ще благоволиш ли да ни обясниш защо белите хетеросексуални мъже са привилегировани?
15
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джако го сготви световната мафия откакто започна да пее в песните си как унищожават планетата ни : They don't really care about us !!!
14
20
 
12
 
! Отговори
Мдааа преди 4 години
Той не ги изнасилвал, обичал ги .. по свой си начин ;) .. Мисля че за него бяха споделили някъде че баща му малко го е таковал.. поорязал тук таме за да може да пее на "горни" честоти :) по-дълго време
13
13
 
5
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Богат, бял и хетеросексуален е групата на най-привилигированите хора. Най-мразени са престъпниците от тази група и, ако не можеш да разбереш причината - това си е твой проблем. Целият свят надигна глас срещу беззаконието и несправедливостта, само някакви мишкари (националисти, комунисти и др. ***) си плачат по "Как беше едно време"!
12
12
 
9
 
! Отговори
р преди 4 години
не е изнасилвал! просто си е бил педофил?
11
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
говори се за педофилия,дано Аллах му прости.
10
12
 
13
 
! Отговори
anon преди 4 години
те са се съгласявали. не ги е насилвал. друг е въпроса дали е етично това.
9
5
 
19
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Дали ще каже същото, ако някоя жена обяви че преди 20 години някой си я е погледнал накриво, и сега завежда поредното си дело за сексуален тормоз за едни 50 милиона. Разбира, се този "някой си" задължително трябва да бъде БОГАТ, БЯЛ и ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН. Това са най-мразената група хора, и те по подразбиране са виновни. А виж Джако естествено че не е виновен - ако си спомня някой, той все-пак е ЧЕРЕН. изглежда единствения черен с комплекс за малоценност за цвета на кожата си.
8
4
 
14
 
! Отговори
Здрасти преди 4 години
Мадона като девствено момиче е била изнасилена от продуцента й