Невероятната история: Нети разбра, че е осиновена, има и сестра

Родната й майка е Джилда, а баща й - актьорът Петьо Кръстев
Обновена: 10 апр 2020 09:31 | 9 апр 2020 15:50, Петя Славова
74
Невероятната история: Нети разбра, че е осиновена, има и сестра
Снимка: bTV

Актрисата и певица Нети се оказа, че е осиновена. Това разказва самата тя пред bTV. Оказва се също, че журналистът Александра Кръстева е нейна сестра. Според половинката на Нети - Дони, всичко започва с един намерен смъртен акт на името на Антоанета Добрева (истинското име на Нети). Така тя разбира, че е била осиновена от хората, които са я отгледали и които вече не са на този свят.

"През целия си живот съм се съмнявала, че това са истинските ми родители, но те никога не ми го казаха. Баща ми беше лекар, майка ми физик, аз нямах никакъв интерес към тези науки, нямахме онази емоционална връзка помежду си. Дори чисто визуално не приличам на нито един от тях", споделя с вълнение Нети. Тогава тя решава да разплете историята на собствения си живот и да намери себе си. Така стига до истинските си родители след ДНК-тест, среща се с тях и научава за невероятната си житейска съдба.

Оказва се, че родната й майка се казва Джилда. От почти 30 години тя живее в Германия и не е спирала да търси детето си. От свой познат научава за рожденната дата на Нети и веднага усеща, че е намерила момичето си.  Нети е родена, когато майка й е много млада и времената, в които живее не й позволяват да задържи детето си. Следват години на мъка, страдание и търсене до...това лято, когато намира детето си, което е търсила 45 години.

Бащата на актрисата се оказва също актьор - Петьо Кръстев и е от плевенския театър. Именно той е баща и на Александра Кръстева. Нети и Петьо от години са част от една компания в почивките им на морето и се познават много добре.

"Чувствам се нова, преродена, силна, чувствам се себе си след всичко това, което ми се случи. Щастлива съм, защото имам вече истинско семейство, което винаги ми е липсвало. Благодарна съм на хората, които ме отгледаха за грижите въпреки строгостта", казва през сълзи Нети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майка и била много млада,а бащата и той ли? За да я роди 9 месеца я е износвала,къде е бил той през това време.Или поредният избягал от отговорност спермохвъргач.До преди 1989г.нямаше презрвативи по аптеки а противозачатъчните бяха само с рецепта.Абортите бяха забранени,ако нямаш поне две деца.
44
5
 
8
 
! Отговори
иванов преди 4 години
Я да каже неблагодарното Нети, кога ще върне парите и наследството, което е получила от хората които са си дали живота за да я отгледат, защото на тоя свят няма безплатен обяд!! Това-ред сополи и щуротии са пунта мара, тя най-важното да каже-ПАРИТЕ и НАСЛЕДСТВОТО кога ще връща???
43
1
 
12
 
! Отговори
. преди 4 години
Тази Нети е луда, да търси хора, които са я обрeкли на гибел??!! Че и по телевизията ще се показват? Много гнусна работа!!!
42
2
 
13
 
! Отговори
Х преди 4 години
От нафталина свриали не щем
41
8
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изключително грозна история, да кажеш на жената която те е захвърлила "истинското ми семейство". А хората които са те отгледали и не са спали заради теб какво са - фалшиво семейство? Неблагодарница!
40
4
 
78
 
! Отговори
дърт преди 4 години
Истинските родители не са тези, които са те направили и зарязали, а тези, които са те отгледали!
39
4
 
14
 
! Отговори
Шаши преди 4 години
На Нети, само хубави работи в бъдещето. Вече знае коя е. Успех.
38
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На кой му пука?
37
0
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
айдеее!..И тоя ми коментар са го "демонтирали"....Абе вие наред ли сте бре?!
36
7
 
29
 
! Отговори
Нети преди 4 години
е изключително красива,за таланта и не знам,не съм я гледал. На злобарите мога само да кажа- завистта убива, бъдете позитивни.
35
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре бе, големи моралисти! Нети е родена 75 година, я си помислете как се ражда дете без баща по онова време? Точно това е периодът на оставените хубави деца от студентки и млади момичета в това "морално социалистическо общество". Да, да вие същите моралисти сте това общество и тогава и сега. На колко момичета се е провалил животът, да си дадеш детето и после цял живот да го търсиш в очите на хората по улиците. И не, не съм оставяла дете, но по онова време, доста свестни момичета са "изгорели"
34
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо тази статия е в рубриката звезди? Каква звезда е г-жата от статията, дали се има предви онази мрънканица, която ни прибутваха за песен?
33
7
 
22
 
! Отговори
Ако преди 4 години
Джилда е от Бургас,Нети има вуйчо...И Джилда,и брат й бяха красиви...Вече не зная кой е жив...
32
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая история е като сапунена опера от бразилски сериал.
31
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Луната спи, Дони също, а какво правеше Нети в това време?
30
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чувал съм, че е била голяма палавница в манекенските години.
29
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очите на Нети са монголски.
28
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Журналистът Александра Кръстева си сменил пола или какво. Така както сте написали излиа, че е мъжка жена. Нети е извънбрачна от щъркели.
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Курти1229899-та...та то това в миналия живот бе?Пък и нали има смъртен акт...
26
3
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Артистистичното съсловие е така. Не се знае кой е кум, кой сват, кой на булката брат. Всеки се ръга с когото му падне, но иначе се имат за голяма работа