Невероятната история: Нети разбра, че е осиновена, има и сестра

Родната й майка е Джилда, а баща й - актьорът Петьо Кръстев
Обновена: 10 апр 2020 09:31 | 9 апр 2020 15:50, Петя Славова
74
Невероятната история: Нети разбра, че е осиновена, има и сестра
Снимка: bTV

Актрисата и певица Нети се оказа, че е осиновена. Това разказва самата тя пред bTV. Оказва се също, че журналистът Александра Кръстева е нейна сестра. Според половинката на Нети - Дони, всичко започва с един намерен смъртен акт на името на Антоанета Добрева (истинското име на Нети). Така тя разбира, че е била осиновена от хората, които са я отгледали и които вече не са на този свят.

"През целия си живот съм се съмнявала, че това са истинските ми родители, но те никога не ми го казаха. Баща ми беше лекар, майка ми физик, аз нямах никакъв интерес към тези науки, нямахме онази емоционална връзка помежду си. Дори чисто визуално не приличам на нито един от тях", споделя с вълнение Нети. Тогава тя решава да разплете историята на собствения си живот и да намери себе си. Така стига до истинските си родители след ДНК-тест, среща се с тях и научава за невероятната си житейска съдба.

Оказва се, че родната й майка се казва Джилда. От почти 30 години тя живее в Германия и не е спирала да търси детето си. От свой познат научава за рожденната дата на Нети и веднага усеща, че е намерила момичето си.  Нети е родена, когато майка й е много млада и времената, в които живее не й позволяват да задържи детето си. Следват години на мъка, страдание и търсене до...това лято, когато намира детето си, което е търсила 45 години.

Бащата на актрисата се оказва също актьор - Петьо Кръстев и е от плевенския театър. Именно той е баща и на Александра Кръстева. Нети и Петьо от години са част от една компания в почивките им на морето и се познават много добре.

"Чувствам се нова, преродена, силна, чувствам се себе си след всичко това, което ми се случи. Щастлива съм, защото имам вече истинско семейство, което винаги ми е липсвало. Благодарна съм на хората, които ме отгледаха за грижите въпреки строгостта", казва през сълзи Нети.


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Майка и била много млада,а бащата и той ли? За да я роди 9 месеца я е износвала,къде е бил той през това време.Или поредният избягал от отговорност спермохвъргач.До преди 1989г.нямаше презрвативи по аптеки а противозачатъчните бяха само с рецепта.Абортите бяха забранени,ако нямаш поне две деца.
46
5
 
7
 
! Отговори
иванов преди 1 месец
Я да каже неблагодарното Нети, кога ще върне парите и наследството, което е получила от хората които са си дали живота за да я отгледат, защото на тоя свят няма безплатен обяд!! Това-ред сополи и щуротии са пунта мара, тя най-важното да каже-ПАРИТЕ и НАСЛЕДСТВОТО кога ще връща???
45
1
 
9
 
! Отговори
. преди 1 месец
Тази Нети е луда, да търси хора, които са я обрeкли на гибел??!! Че и по телевизията ще се показват? Много гнусна работа!!!
44
2
 
11
 
! Отговори
Х преди 1 месец
От нафталина свриали не щем
43
8
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изключително грозна история, да кажеш на жената която те е захвърлила "истинското ми семейство". А хората които са те отгледали и не са спали заради теб какво са - фалшиво семейство? Неблагодарница!
42
4
 
74
 
! Отговори
дърт преди 1 месец
Истинските родители не са тези, които са те направили и зарязали, а тези, които са те отгледали!
41
4
 
12
 
! Отговори
Шаши преди 1 месец
На Нети, само хубави работи в бъдещето. Вече знае коя е. Успех.
40
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На кой му пука?
39
0
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
айдеее!..И тоя ми коментар са го "демонтирали"..

..Абе вие наред ли сте бре?!
38
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А кому е нужна тая информация та чак я е разправяла по талавизията ?
37
7
 
26
 
! Отговори
Нети преди 1 месец
е изключително красива,за таланта и не знам,не съм я гледал. На злобарите мога само да кажа- завистта убива, бъдете позитивни.
36
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре бе, големи моралисти! Нети е родена 75 година, я си помислете как се ражда дете без баща по онова време? Точно това е периодът на оставените хубави деца от студентки и млади момичета в това "морално социалистическо общество". Да, да вие същите моралисти сте това общество и тогава и сега. На колко момичета се е провалил животът, да си дадеш детето и после цял живот да го търсиш в очите на хората по улиците. И не, не съм оставяла дете, но по онова време, доста свестни момичета са "изгорели"
35
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо тази статия е в рубриката звезди? Каква звезда е г-жата от статията, дали се има предви онази мрънканица, която ни прибутваха за песен?
34
7
 
21
 
! Отговори
Ако преди 1 месец
Джилда е от Бургас,Нети има вуйчо...И Джилда,и брат й бяха красиви...Вече не зная кой е жив...
33
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая история е като сапунена опера от бразилски сериал.
32
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Луната спи, Дони също, а какво правеше Нети в това време?
31
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чувал съм, че е била голяма палавница в манекенските години.
30
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Очите на Нети са монголски.
29
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Журналистът Александра Кръстева си сменил пола или какво. Така както сте написали излиа, че е мъжка жена. Нети е извънбрачна от щъркели.
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Курти12298

99-та...та то това в миналия живот бе?
Пък и нали има смъртен акт...