Виктория Бекъм била аутсайдер в училище

Ето какво разкри тя
23 юли 2020 22:43, Ивета Иванова
7
Виктория Бекъм била аутсайдер в училище
Снимка: БГНЕС

Виктория Бекъм призна, че е била обиждана в училище и е преминала през странен период, когато е била тийнейджър. Тогава ѝ e било трудно да си създава приятелства.

 "Когато бях в училище, бях сравнително непохватен тийнейджър. Нямах много приятели и като погледна назад, виждам, че съм била тормозена понякога. Не искам никой никога да се чувства, както мен ме накараха да се чувствам. Затова, когато Харпър тръгна на училище, аз ѝ казах: "Ако някога си на площадката и има момиченце, което стои само, помоли я да си играе с теб, отиди и се сближи с нея, защото майка ти беше това малко момиченце".  Искам всички да знаят, че никой не е сам, когато Харпър е наоколо", споделя дизайнерката пред "Vogue Australia".
 

7
Още от Звезди
Актьори, които не харесват свои иконични роли
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Това, което казва Виктория Бекъме единствено поза. Поза за пред хората и медиите. При звездите е така.
5
1
 
4
 
! Отговори
Иван преди 2 седмици
Тя и в Спайските беше аутсайдер. Винаги пееше намусена и без настроение, никога не я видях усмихната във видеоклиповете им. А за певческите данни да не говорим. Колкото Теодора Андреева може да пее, толкоз и Бекъмовица.
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Откакто Спайс Гърлс се появиха на хоризонта, голяма част от музиката стана пълна боза, налагат се разни посредствени изпълнители, които залагат на визия, скандали и всичко друго но не и пеене и музика.

Откакто Бекъм се появи във футбола и той не е същият - разни средняшки футболисти биват обявявани за звезди, станаха мултимилионери, и най-важното за тях са имиджа, прическата, татуировките, свъхлуксозната кола и т.н, но не и играта. Футболът стана маркетингов продукт
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 2
И що си презирал Дейвид Бекъм?
Щото имаше и остава до ден днешен с най-великото /прецизно/ центриране в историята на футбола?
Дето от 30 метра центриране слагаше топката на главата на нападателите???
Нещо не си наред с главицата!

От фен на Барса!
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Честно казано, винаги съм ги презирал тях с мъжа и... Особено мъжа и. Обаче ако наистина е казала такива неща, значи ми се издигна в очите.
1
2
 
5
 
! Отговори
Аз преди 2 седмици
А пък в детската градина да знаете каква беше...