Виктория Бекъм била аутсайдер в училище

Ето какво разкри тя
23 юли 2020 22:43, Ивета Иванова
7
Виктория Бекъм била аутсайдер в училище
Снимка: БГНЕС

Виктория Бекъм призна, че е била обиждана в училище и е преминала през странен период, когато е била тийнейджър. Тогава ѝ e било трудно да си създава приятелства.

 "Когато бях в училище, бях сравнително непохватен тийнейджър. Нямах много приятели и като погледна назад, виждам, че съм била тормозена понякога. Не искам никой никога да се чувства, както мен ме накараха да се чувствам. Затова, когато Харпър тръгна на училище, аз ѝ казах: "Ако някога си на площадката и има момиченце, което стои само, помоли я да си играе с теб, отиди и се сближи с нея, защото майка ти беше това малко момиченце".  Искам всички да знаят, че никой не е сам, когато Харпър е наоколо", споделя дизайнерката пред "Vogue Australia".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това, което казва Виктория Бекъме единствено поза. Поза за пред хората и медиите. При звездите е така.
4
1
 
4
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Тя и в Спайските беше аутсайдер. Винаги пееше намусена и без настроение, никога не я видях усмихната във видеоклиповете им. А за певческите данни да не говорим. Колкото Теодора Андреева може да пее, толкоз и Бекъмовица.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откакто Спайс Гърлс се появиха на хоризонта, голяма част от музиката стана пълна боза, налагат се разни посредствени изпълнители, които залагат на визия, скандали и всичко друго но не и пеене и музика.Откакто Бекъм се появи във футбола и той не е същият - разни средняшки футболисти биват обявявани за звезди, станаха мултимилионери, и най-важното за тях са имиджа, прическата, татуировките, свъхлуксозната кола и т.н, но не и играта. Футболът стана маркетингов продукт
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честно казано, винаги съм ги презирал тях с мъжа и... Особено мъжа и. Обаче ако наистина е казала такива неща, значи ми се издигна в очите.
1
2
 
5
 
! Отговори
Аз преди 3 години
А пък в детската градина да знаете каква беше...