Годежният пръстен на Шарапова - за 400 хиляди долара

Той съдържа 18K розово злато
20 яну 2021 16:31,
26
Годежният пръстен на Шарапова - за 400 хиляди долара
БГНЕС

Мария Шарапова се сгоди за приятеля си Александър Гилкс на 17 декември 2020 година.

Тенисистката се похвали с годежен пръстен в социалните мрежи и сега е време да разберем малко повече за бижуто. То е дело на Jessica McCormack и е специално направено за Шарапова. Съдържа пет карата, които обгръщат централния диамант, като цената му стига до 400 хиляди долара. Пръстенът е ръчно изработен в 18K розово злато и окислено сребро, като в центъра му се намира изумруден диамант.
 
В края на 2020 година Шарапова разби всички мъжки сърца, когато обяви, че скоро ще мине под венчилото. „Казах Да от първия ден, в който се запознахме“, написа тя под серия от снимки. Тенисистката и Александър се срещат от 2018 година, но рядко публикуват фотоси заедно, като предпочитат да държат връзката си далеч от светлината на прожекторите.
 
Бизнесменът също обяви новината за годежа в своя профил в Instagram. „Благодаря, че ме направи много, много щастливо момче. Нямам търпение да прекарам живота си, обичайки те и учейки се от теб“, написа той. Това ще е втори брак за Александър, който се разведе с модната дизайнерка Миша Ноно през октомври 2016 година. Бившата му съпруга е една от най-добрите приятелки на Меган Маркъл.
 
Още за годежа на Шарапова и ще има ли скоро сватба, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
1
 
! Отговори
Много опитал преди 3 години
До CCCPSchwesterchen, ти май си женомразец. Какви мустачки ти се привиждат? Ако има лек мъх, това е естествено и секси. Защо да го епилира? Знай, че това е признак за малко повече тестостерон, а всяка жена има от него. И жените с повече от този хормон са по-страстни. Щях да употребя друга дума, ама съм срамежлив...
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До изумруден диамантЩе спиш спокойно, защото знаеш отговора. Диамантът е чист (или с незначителни примеси) въглерод с кристална структура, а изумрудът е шпинел с много сложна химия. Но водоплаващата домашна птица не знае, простено да й е, тук всички са от едно ято...
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понеже ми стана интересно и потърсих - става въпрос за начина на шлифоване на диаманта - понеже не е кръгъл а правоъгълен, с 57 стени и бла бла което в началото се е ползвало за изумруди, та затова се нарича изумруден диамант, на английски emerald cut diamond. Ама иначе си е диамант. Очевидно доста голям, въпреки че от снимките не се вижда колко е красив. Но съм сигурна че е.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо ме се вижда от пръстена, прилича на пръстен на Тифани. И за първи път чувам за изумруден диамант :)
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз не е добре бе. Аз за 400 хиляди долара, цял живот всяка вечер ще съм с елитните ********** в България. И то по две наведнъж.А тоя за един ***** дет в 6 сутринта кат се събуди и пръцка и след кафето сяда на бялото конче и да не ви казвам кво излиза от там, даде 400 хиляди долара.
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 11Що?Ти можеш ли?
9
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И сега *** ще псува демокрацията и ще се чуди що той като общ работник не може си купи такъв.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам какво да правя с тази информация...
7
3
 
6
 
! Отговори
CCCP преди 3 години
Абе, не че нещо, но и с пръстен за 1 милион, Марчето изглежда като младо ергенче с мустчачки... може и да ги епилира, ама все пак...
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало, работилата, съвсем си преработила!"Съдържа пет карата, които обгръщат централния диамант, като цената му стига до 400 хиляди долара. Пръстенът е ръчно изработен в 18K розово злато и окислено сребро, като в центъра му се намира изумруден диамант"Момиче, това е пълна боза и то прокиснала!Бива неграмотност, но толкова грешки в две изречения не съм виждал още!Някой да ти обясни какво е карат при камъните и при златото. че се произвежда ОТ, а не В 18K розово злато, че изумрудът не е диамант
5
2
 
13
 
! Отговори
Стамат от Карнобат преди 3 години
Марчето приключи с тениса и сега ще стене и пъшка не на корта а в леглото на тоя льольо, дано поне той да и дава реални поводи за това, че той пръстена си простен ама като му се нагледа, да не тръгне да дири пак наш Гришо ... !!!
4
0
 
22
 
! Отговори
изумруден диамант преди 3 години
И сега от изумруд ли е пръстена или от диамант? Щото са две различни работи.........Искам отговор. Щото няма да мога спя от вълнение.
3
2
 
8
 
! Отговори
Евроатлантик преди 3 години
Айде кога е сватбата че след това и развода че малко да го удрусат тоя95262
2
5
 
10
 
! Отговори
Мачкай, Гришо! преди 3 години
Гришо не мачка вече...
1
4
 
22
 
! Отговори
фен преди 3 години
Цял ден мислих за годежния пръстен на Шарапова.