Близнаците на Джей Ло станаха на 13 г.

Вече са тийнейджъри, сияе звездата
23 фев 2021 18:17, Ивета Иванова
9
Близнаците на Джей Ло станаха на 13 г.
Снимка: БГНЕС

Близнаците на Дженифър Лопес вече станаха тийнейджъри!

Ема и Макс отпразнуваха 13-ия си рожден ден в понеделник (22 февруари) и Джей Ло сподели специално видео за повода. 51-годишната певица и актриса публикува в Instagram клипче, в което са събрани много снимки и видеа с децата от различни моменти. Те са показани като бебета, на училище, на плажа, в басейна, на тържества и т.н. Клипът е озвучен с песента на Лопес - "One Step at a Time".
 
Тя разкрива, че е написала тази песен, когато близнаците са били едва на 6 седмици. Тогава Макс вече опитвал да свива тялото си, да се мести и да се измъква от столчето, на което стои.
 
"И аз казвах: "Къде отиваш малкият? За къде си се забързал?". Знаех, че те ще тичат наоколо, и всичко вече ставаше толкова бързо и аз исках да го забавя!!! И следващото нещо, което разбрах... бум... 13 години!", написа звездата в Instagram.
 
Джей Ло посочва, че видеото е дело на фен страница в Instagram, посветена на нея - jlotruelove. Изпълнителката благодари на почитателите, които са направили клипа и на всички, които са изпратили поздравления за рождения ден на Ема и Макс.
 
Актрисата качи и видео, на което показва как близнаците закусват в леглото и отварят своите картички с пожелания.
 
"Не мога да повярвам, че минаха 13 години, откакто ги заведох вкъщи на ръце по средата на снежна буря", споделя тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.