Орландо Блум мрази славата

Ето какво призна звездата
17 мар 2021 21:45, Ивета Иванова
10
Орландо Блум мрази славата
Снимка: БГНЕС

Орландо Блум сподели, че е станал добър в това да се крие.

Актьорът призна, че е мразил това, че е бил обект на внимание в 20-те си години и бързо се научил как да изчезва. Той придоби световна слава с участията си във "Властелинът на пръстените" и "Карибски пирати", още в началото на 21 в.
 
Орландо получавал много внимание и затова се научил да не приема славата насериозно.
 
"Относно подготвянето на по-младото ми Аз за славата, просто честно си казвах, че не мога да взимам това насериозно. И това не може да те спре да си живееш живота. Имаше период, когато бях в 20-те си години, когато нямахме Facebook, Instagram или такива неща, но все пак имаше толкова много внимание и натиск върху мен.", каза той пред "The Big Issue".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Мъдър мъж...
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като направят милионите и почнат да се правят на интересни и възвишани. Ами дай си всички пари на някой дом и ела в Бг да живееш ...никой няма дв те знае.Нали си голям отворко:) Алабала
5
5
 
3
 
! Отговори
Слава преди 3 години
Мразя Орландо Блум!
4
2
 
3
 
! Отговори
Ами.. преди 3 години
Той освен с изброените филми не се прочу особено. Добре де, да го спомен и с "Троя". Ролята на Леголас най-много му прилягаше. Сега не ми е известно с какво се занимава...
3
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На този съм му чувал името, ама не знам защо и кога! С какво е известен?
2
2
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Коя тоя и за какво се...бори,че бил много...известен..Гледал съм за някакви...пирати,ама тоя не си го спомням,не ми е направил...впечатление.Да е жив и здрав...очилата добре му стоят.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди известно време Орландо беше загубил кучето си и плачеше много за него.Информирайте ни - какво става с кучето на Орландо защото не може да спим от притеснение толкова много време мислим само за кучето на Орландо?