Шили 500 часа роклята на Мария Бакалова

Актрисата разкрива подробности за тоалета й на Dior
28
Шили 500 часа роклята на Мария Бакалова
БГНЕС

Дори в един от най-непредсказуемите наградни сезони за всички времена, имаше едно нещо, на което можехме да разчитаме – пробива на нови холивудски звезди. Тази година Мария Бакалова е името, за което всички говорят и прославя България в Холивуд. Бургазлийката успя да спечели номинации за всички важни награди, включително „Златен глобус“, „SAG Awards“, „Оскар“ и БАФТА.

Засега статуетката все ѝ се измъква, но надеждите ни са насочени към наградите „Оскар“, които ще се проведат на 25 април. Бакалова печели всички тези номинации заради ролята си на Тутар в продължението на филма „Борат“, където си партнира със Саша Барън Коен. Последното събитие, на което актрисата присъства, макар и виртуално, беше „SAG Awards“. Там тя видя как наградата отива при Юн Юх-джунг за ролята и във филма „Минари“.
 
Макар да загуби в категорията си, Бакалова успя да впечатли зрителите с избор на тоалет. Тя заложи на рокля на Dior, с което привлече погледите на модните критици. Моделът с дълъг ръкав включваше черно-бял прозрачен шахматен стил от главата до петите. На полата бяха зашити яркочервени рози, като имаше още една, закрепена към колана.
 
„Наградният сезон беше забавен и интересен. От началото му с Мария искахме да създадем романтичен стил. Когато видях тази необикновена рокля на Dior, открих романтиката и избухливостта, която търсихме. Виждам този тоалет като произведение на изкуството“, казва стилистът на Бакалова Джесика Пастър пред InStyle.
 
Повече за роклята на Мария Бакалова ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимна преди 3 години
Когато след години се върнеш от Силиконовата долина в "силиконовата"действителност в България и съседа ти те заплаши с убийство, че НЕ си му позволил да загради от собственият ти двор, ромите ти надуват чалгата когато, и в които часове си искат, когато почистиш градинката в съседство и пометеш тротоара пред къщата си и отсрещният те нарекат "луд", когато спрат да ти говорят, защото си "дезертьор" и родоотстъпник, когато ти кажат, че нямаш право да гласуваш в чужбина-тогава ще разбереш!!!
20
1
 
3
 
! Отговори
Бай Тошо преди 3 години
Мария вече е на кориците на най-известните списания, рекламно лице на различни марки, взе хонорах 1000000 от филма...пък вие си чешете тук езиците. Умно момиче, добре се продаде, а не като някои за 20 лв. на изборите.
19
5
 
9
 
! Отговори
Германец преди 3 години
Живей така, че *** да се дразни.Успех, Мария :)
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И 1000 часа да я бяха шили, Оскар пак ще дадат на корейката. За расово разнообразие. Това е единственият приложим критерий в момента. A Мария е не само бяла, а на всичко отгоре и източноевропейка. На Запад нашата порода не я обичат, folks. Колкото и да си втълпявате друго. Най-високото стъпало за източноевропейска актриса е "момиче на Бонд". За съжаление. Но от това можем да си правим изводи (тези, които можем).
17
5
 
6
 
! Отговори
Do 17: преди 3 години
Алооо, в МОМЕНТА работя в компания от Силиконовата Долина, имам западно образование + кетап от Харвард и никога не съм си позволил да пиша или говоря на български език с някакъв акцент или да се обръщам към сънародниците си с "ВИЕ".Ти си грешка на природата.Българският народ с всичките му кусури е много по-добър от американците с латиното и чернокожите.ПП Филмът и ролята на това момиче е пълна пpocтoтия. Критичното мислене НЕ Е злоба, набий си го в тиквата.
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Панаир на суетата.На мен пък ми шиха костюм за абитуренския бал 500 дена.
15
9
 
8
 
! Отговори
Анонимна преди 3 години
Толкова сте злобни, че ще живеете по 120 години. Дори и Господ няма да ви иска-лоши, завистливи, неграмотни, изостанали, робски души, и с ограничени възможности! След 20 години в държава от ЕС се завърнах в България - толкова сте паднали ниско, че сте започнали да копаете. Жалко, а повече от пишещите злобни коментари сте млади хора. Срам! Никога няма да излезете от блатото с тази психика!Жалко!
14
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Излишно са се мъчили толкова време. Не й стои добре.
13
3
 
10
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 3 години
До анонимен 14,А е мило,мило, колко да е мило! За да стигне до тези снимачни площадки, представи си само как си е проправяла път! То как беше днешно време- има талант! Талант, талант, такива талантливи с лопата да ги ринеш! Да не вземе и тя след години да съди някой я резисьор, я продуцент за сексуално насилие!
12
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много мило момиче.Жива и здрава.А на плювачите - затова ще си умрете нещастни и злобни, щото бог на такива не дава.
11
9
 
10
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Единствената причина, че още ни има като нация, е, че от злоба не се умира бързо, а бавно и мъчително.
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
две шилита я шили
9
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прекарсна е роклята и стила перфектен.Стилистката е невероятна,а " Диор ' наистина и отива.Успех Мария,ти си умна и талантлива,непосредвена и чаровна!
8
3
 
7
 
! Отговори
СЪРБЕЛЕЖКА преди 3 години
От Меден курник до Холивуд успешно !
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
охлади ми се антиматерията!
6
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тотална деградация като човек и актьор.Между другото, тази снимка е силно обработена и няма нищо общо с истинското лице на това момиче.Сигурно си заслужава да се прави на куку за чек от $1Милион, но в Холивуд парите бързо се харчат и след това се срещаме с реалността.
5
6
 
0
 
! Отговори
порко подрисоф преди 3 години
не само плебеите, и онея у бриксел. мъжко, женско, хомо, хетеро, педо, всичките по ред. като ги мина с 200 след тва на три колометря по магистралата си събират джигерите и малки ушат австрийки пеерунгел и оная съсухрена рана русалка фон мон не знам си кво си и онова чешитче макронеца, а ве всиките от до. вече като отида там и реша да почеша малкия бойко по време на работна среща и залегат сичките за да не ги почна. такув страх съм им взел.
4
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Или ще се пише за Мария Бакалова - коя е тя.. или за вируса. Нито първата ни интересува нито вируса който сме прекарали.Но с вируса е по интересно от актрисата която игре в скрита камера с роля която може да изиграе 15 годишна ученичка с малък артистичен талант.Животът е прекрасен. Животът се живее всяка минута. Интернета не ви ограничава да живеете. Излезте навън хора.!
3
6
 
16
 
! Отговори
Муахаха преди 3 години
тая вчера слушах как я подиграваха в Британските медии - на кратко - казаха, само Българка може да се съгласи Юдея да я залее, макар и с фалшива, менструална кръв и по-този начин да се бори за равенство между половете!
2
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бих я шил 500 часа..