Хари и кралското семейство не обсъдили проблемите

Ето защо
23 апр 2021 22:15, Ивета Иванова
12
Хари и кралското семейство не обсъдили проблемите
Снимка: БГНЕС

Принц Хари и кралското семейство не са обсъждали проблемите си, въпреки че Хари беше в Англия за погребението на дядо си - принц Филип, което се състоя в събота.

Принцът е разговарял с брат си принц Уилям и баща си принц Чарлз по време на краткия си престой в страната и така ледовете били разчупени, но имало още много какво да се обсъжда.
 
"Това пътешествие беше, за да бъде почетен животът на дядо му и за подкрепа на баба му и роднините. Беше период от време, фокусиран върху семейството. В събота беше счупен леда за бъдещи разговори, но неуредените проблеми не бяха обсъдени обширно. Семейството просто остави проблемите настрана, за да се фокусира над това, което имаше значение", споделил е източник, твърди кралският биограф Омид Скоби пред "BAZAAR".
 

12
Още от Звезди
Упражнения с 5 деца вкъщи - Хилария Болдуин дава идеи на майките
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
няма стращно,като се върне за погребението на баба си ще ги обсъдят
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Хараламби е бързал да се прибере при онази бременна лелка, защото тя е в предклимактерична възраст и поради тази причина е непрекъснато ту депресирана, ту нервна, ту странно и екзалтирано весела.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Защо?... Все пак?
1
1
 
11
 
! Отговори
Saki преди 2 седмици
Прилича много външно на младия Фердинанд. И той е изглеждал така и е бил пълен неудачник и аутсайдер ,без пари,докато не идва делегация от селски българи да му подарят цяла държава и той мислейки се за новия Цезар ,да иска да завладее Констинопол водейки страната до национална катастрофа.