Почина звездата от "Сексът и градът" Уили Гарсън

Той беше на 57 години
22 сеп 2021 08:27, Нели Христова
23
Почина звездата от "Сексът и градът" Уили Гарсън
Снимка: БГНЕС

Американският актьор Уили Гарсън, известен с ролите си в телевизионни сериали като "Сексът и градът" (Sex and the City, 1998-2004) и "Приятели" (Friends, 1994-2004), почина на 57-годишна възраст. Това съобщи синът му Нейтън Гарсън.

„Почивай в мир, татко, толкова се радвам, че сподели толкова пътувания с мен и успя да постигнеш толкова много“, написа той в Instagram.

Освен с ролята си в телевизионния сериал "Сексът и градът", където Гарсън играе най-добрия приятел на главната героиня, той прави силни роли във филмите „White Collar”, „Престъпления от класа” и „Да бъдеш Джон Малкович”.

Актьорът има около 160 роли в различни телевизионни предавания и филми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
izplashih se,pomislih,che se e sluchilo neshto s Krastiu Lafazanov
19
0
 
4
 
! Отговори
AVGVSTVS ДО 18 преди 2 години
Сократ - Древногръцки филосов (470 г. пр. Хр. - 399 г. пр. Хр.) един ден се прибирал към къщи изпотен, изморен, задъхан. Срещнал го негов познат и го попитал защо е толкова изпотен и изтощен. Сократ му отговорил "защото спорих с глуп***ци"!
18
0
 
13
 
! Отговори
probi преди 2 години
Почивай в мир!Много го харесвах и ще си го запомня с много хубави роли.Беше просто разкошен в White Collar , заедно с Mat Bommer.
17
7
 
2
 
! Отговори
Shshs преди 2 години
До 16 - смъртта е естественото продължение на живота. Повтарям ти, надали близките на този екранен шут играл ролята на *** над 15 години влизат в този сайт. Царя умре, да живее цара. Всеки който не скърби и не се жалва е наркоман нали? Не пуша, не пия, забавлявам се. Живота е важен лично за човека. А когато умре живота му става безполезен дори за него самият. Утре като умреш или аз умра нито на мен ще ми пука за теб, нито на теб за мен. Ходи на църква да му запалиш свещичка, анална.
16
8
 
2
 
! Отговори
ЖОРО ГЪ3A преди 2 години
Корекция - не е един от 7 милиарда човека, а един от има-няма 15 милиона (((човека))), дето открай време си надхвърлят квотата за население, особено в медиите. Крайно време е пак да се палнат газовите фурни.
15
0
 
9
 
! Отговори
ДО 13 преди 2 години
Ти като написа тая простотия колко дозички долнопробна химия изпуши или изшмърка? Ама то шмъркането е за богатите, така като чета как пишеш не ще да си от тях. Пък като си предозираш долнопробната химия току виж си се оказал и ти в Царството Небесно. Тогава ще разбереш какво е там. Както сам казваш никой не се е върнал от Там. И не се гаврете с покойниците, всички имат близки, които да скърбят за тях, не се гаврете със скръбта на хората!
14
1
 
6
 
! Отговори
AVGVSTVS преди 2 години
ДО 15Неандерталеца като не иска да гледа такива сериали, надявам се, че поне разполага с дистанционно управление с около 200 канала. Да си смени канала, ако му стига акъла.
13
0
 
5
 
! Отговори
до 15 преди 2 години
Ти като цяло нямаш никакъв сексуален живот
12
21
 
3
 
! Отговори
неандерталец преди 2 години
Не искам да гледам сериал със секс сцени, в който участва лицето на снимката.
11
20
 
4
 
! Отговори
Shshs преди 2 години
До 12 - Е умрял един от над 7 милиарда човека, чудото голямо, уважение - у-а все едно семейството му по цял ден следи българските новинарски сайтове. За мен е равностоен на картинка от телевизора. Болката е за роднините, ако смъртта беше толкова ужасна щеше да има поне един който да се върне и да се оплаче.
10
1
 
37
 
! Отговори
AVGVSTVS преди 2 години
Имайте поне малко уважение и оставете покойните на спокойствие! Как не ви е срам да пишете такива простотии при скръбна новина? Заслужавате управниците си!
9
12
 
3
 
! Отговори
КОВИД Ваксинтите преди 2 години
са без Прошка! Забавят, но не Забравят!!
8
2
 
13
 
! Отговори
AVGVSTVS преди 2 години
R.I.P.
7
14
 
5
 
! Отговори
Shshs преди 2 години
Ама как така умрял, не се ли е ваксинирал?
6
3
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ПОЛУЧИЛ ЛЕК ИНСУЛТ В МОЗЪКА ОТ КОЕТО МУ СЕ ПАРАЛИЗИРАЛА ЕДНАТА РЪКА И УМРЯЛ СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ!
5
19
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ВАКСИНИРАЛ СЕ С ПРЕПАРАТА НА БИОНГЕЙТСХ И ПФРИЗЕР И С 3-ТА БУСТЕРНА ДОЗА, ЗАЩОТО ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН ОБЯВИ, ЧЕ НЯМА ДА КОНТАКТУВА С НИКОЙ КОЙТО НЕ СЕ Е ВАКСИНИРАЛ!
4
9
 
3
 
! Отговори
х преди 2 години
В сексът и градът играеше като педигри пал храна за шампиони.
3
1
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
От какво е умрял
2
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой беше този?
1
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Симпатяга! Да почива в мирй!