„Сексът и градът“ - кога да очакваме продължението?

Сара Джесика Паркър разказа подробности за продукцията
26 окт 2021 17:37, Дарена Найденова
16
„Сексът и градът“ - кога да очакваме продължението?
БГНЕС

Кари Брадшоу ще трябва да замени своите токчета от Manolo Blanhiks за нещо по-зимно, за да бъде готова за премиерата на продължението на „Сексът и градът“.

Новият сериал, озаглавен „И просто така“ се очаква да започне в най-магическото време от годината. Сара Джесика Паркър направи най-важното съобщение за своите фенове, а именно кога е премиерната дата на новите епизоди. Краткото видео с нейно участие беше пуснато в YouTube канала на HBO Max – платформата, която ще ни даде възможност да видим новите приключения на Кари, Миранда и Шарлот.
 
„Здравейте от Ню Йорк, пето авеню. В момента снимаме новата глава от „Сексът и градът“ или както ние обичаме да ѝ казваме „И просто така“. Но междувременно премиерата ще бъде през декември по HBO Max“, казва Сара Джесика Паркър пред камерата. Гласът ѝ служи за фон докато феновете виждат няколко кадъра от снимачния процес, включително Миранда в кухнята, както и трите приятелки на разходка из Голямата ябълка.
 
Въпреки че героинята на Ким Катрал – Саманта – ще липсва ужасно много, някои от старите ни приятели се завръщат на екран. Тук са Тузаря (Крис Нот), Стийв (Дейвид Ейгенберг) и Хари (Еван Хандлър). Уили Гарсон, който изигра ролята на Станфорд Блач, също ще бъде част от „И просто така“, но не до края. За съжаление, той почина на 57 години на 21 септември.
 
Още за продължението на сериала четете в материал на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С всеки пореден мандат на фандъка идва нов сезон на сексът и градът, защото герп с калпавите си ремонти за пореден път клатят столичани като за ппоследно.
10
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 2 години
А ще има и подзаглавие. Гер.онтоф.или и инвалидни колички.
9
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В продължението тея ще бъдат разкарани и ще има еднополови бракове, секс между третополови и некрофили, както кросдресери и трансгендъри
8
2
 
15
 
! Отговори
очаквайте преди 2 години
"Сексът и градът" - granny edition
7
2
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Секса и селото у Фермата :)))
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дай боже никога!
5
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То вярно, че мерака умира последен, но тия са вече за старчески дом .
4
3
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
айде опят затрит!..Какво ви става бе?!..-Просто се обърнах към "неарденталеца",ЦИТИРАЙКИ Джек Лондон!..Та според него:..-"Жената е свещникът,а мъжът е свещта..Свещникът винаги е готов да приеме свещта"..Е?..Не мога да цитирам и класиците ли?!
3
3
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
б.маа му!..Бая години сексувах "из града" БЕЗ да съм гледал,или чул за тая "Велика сага"..Е,в интерес на истината,от известно време са кротнах,обаче си оставам с учудването,че някой може да прави "ситкоми" на тая тема..Разбира се,некой "опонент" и жъ кажи:-.."По-добре да си гледал сериала"..Е,възможно е,но.."МЕРСИ"!
2
4
 
22
 
! Отговори
неандерталец преди 2 години
Тия минават петдесетака! За какъв секс става дума?!
1
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ади няма нужда,ще минем и без продължение на това как 4 жени над средна възраст се чудят как да се из....кат!