След присъдата: Джони Деп се връща в киното

Амбър Хърд също очаква нови роли
4 юни 2022 11:30, Петя Славова
17
След присъдата: Джони Деп се връща в киното
БГНЕС

Делото за клевета срещу Джони Деп от Амбър Хърд приключи. Съдът осъди актрисата да плати общо 15 милиона долара обезщетение за морални щети, причинени на бившия ѝ съпруг поради фалшиви обвинения. Разбира се, Хърд не е доволна от това решение и възнамерява да обжалва присъдата. Тя пък от своя страна ще получи 2 млн. долара от Деп. Но междувременно се забелязват активни промени в кариерата на актьорите. 

И така, имаше информация, че Джони се готви да играе в продължението на Beetlejuice. Режисьор на комедията ще бъде Тим Бъртън. Каква роля ще бъде възложена на Деп все още не е известно, но е факт неговото участие, което се потвърждава от списъка на участващите актьори в мрежата.
 
По време на ожесточената борба в съдебната зала, според обществеността, главният пират на Холивуд успя да си върне доброто име, а това по всяка вероятност означава, че кариерата му ще тръгне отново през годината.
 
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
А Амбър преди 1 година
отива да прави кариера в порното
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жена съм, но още от самото начало, когато тая публикува "есето" си, съм на страната на Джони Деп. Такива като тази трябва да бъдат категорично поставяни на място, защото много опасно изиграват ролята на лъжливото овчарче и когато действително някоя жена алармира, че е жертва на насилие, никой няма да й повярва. А тия кок_ошки взеха да се увеличават епидемично. И принц Андрю пострада, цялото кралско семейство също заради друга бездарница и про_стакеса, но за сметка на това нарцистична особа.
10
9
 
2
 
! Отговори
Евала преди 1 година
Таа е гнус, но тоя е ОТВРАТ! Неприятен тип! Само дето пропиля живота на Ванеса Паради. Не, че тя беше стока ама този си е рядко нещо.
9
3
 
15
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 1 година
Тая ко.вра трябва да бъде съдена за престъпление от общ характер и да получи ефективна присъдада. Това да се опиташ да съсипеш живота на някого чрез клевета е лошо колкото изнасилване . За изнасилване в САЩ могат да ти дадат доживот .Това което тя направи на Джони е също толкова отвратително .Трябва да и отнемат детето, да фалира и лежи в затвора . Това заслужава !
8
1
 
9
 
! Отговори
Хм преди 1 година
Аз само не разбирам какво и Москва и Джон Деп са видяли в тази коза. Хубава е, ама е противна като излъчване. А и се оказа злобна, алчна мизерниа. В шоубизнеса хубави жени бол, те по презумпция трябва да са такива
7
4
 
3
 
! Отговори
Хбб преди 1 година
И двамата са един дол дренки!
6
1
 
1
 
! Отговори
Темерут преди 1 година
До Лллл --- Направи си вестник с инфо само от България и дерзай. Научи, че вестниците имат раздели, рубрики, в които се дава съответната информация от България или Света, в който България все още не се е наместила.
5
2
 
8
 
! Отговори
Лллл преди 1 година
Този процес не трябва да занимава българския народ . Ние си имаме други грижи
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая искаше да източи парите на Джони, а накрая тя ще му дава. Муа ха ха ха ха.
3
4
 
9
 
! Отговори
Интересно преди 1 година
Илон Мъск само на тази не и направи 2 деца, ако беше, сега щеше да има не 8, а 10 деца, не от 3, а от 4ри жени! Иначе, вие Пазете Климата и Намалявайте Въглеродният си Отпечатък като и 1 дете нямате, то и без друга за Вас е финансово невъзможно!!
2
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все още има здравомислещи хора, добре е, че журито видя истината. Отвръщава ме насилието от мъже над жени, обаче има такива хрисими на пръв поглед, крайно манипулативни граничещи с лудостта ***, които се въплъщават в ролята на жертвата, но са гадини, интересуващи се само от пари и готови да смажат всеки мъж, имащ топки и собствено мнение. Не се спират пред нищо.
1
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вземам Хърд да мете улицата преб блока, тая лудата за друго надали става. Джони надали скоро ще погледне друга жена, след тая история