Моделите на Victoria's Secret с фотосесия с мисия

Красавиците облякоха дрехи от торби за боклук
13
Моделите на Victoria's Secret с фотосесия с мисия
БГНЕС

Те се завърнаха! Девет от най-известните модели на Victoria's Secret обединиха отново сили за специална фотосесия за списанието More or Less, която напомни за славните им времена, когато все още бяха част от Ангелите. Пред камерата застанаха Алесандра Амброзио, Кандис Суанпол, Стела Максуел, Сара Самапйо, Марта Хънт, Елза Хоск, Лили Олдридж, Лаис Рибейро и Леоми Андерсън.

 
Във фотосесията, озаглавена Earth Angels, моделите са облечени предимно в преработени материали. Според описанието под снимките, дамите носят дрехи от фалшивия моден лейбъл KEZAKO, а тоалетите им включват всичко - от пластмаса, намерена на улиците, до играчки, закупени от eBay. Заснети от фотографа Оливър Хадли Пърч, снимките които сериозно се различават от кадрите по бельо, които често виждахме с участието на Ангелите. 
 
Алесандра Амброзио, например, носи боди, направено от играчки от eBay. Външният й вид се нарича "Frankentoys", а моделът сподели няколко кадъра от зад кулисите, за да покаже сглобяването на целия тоалет. На друга снимка Амброзио напомня за спасяването на океаните и пестенето на вода, носейки крила, направени от изхвърлни пластамасови бутилки и чанти за боклук. 
 
Суанпол пък показва две визии, наречени "Flinstones" и "Dark". Тоалетите й са създадени от предмети, намерени в La Reserve des Arts, където се събират и рециклират материали, използвани в развлекателната индустрия. За визията й "Dark", обувките й са направени от торби за боклук. 
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
все си мисля тия модни фирми не са ли и официални сутеньори??? след ревютата какво ли става??
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това са мъже. Нали ви е ясно?
4
0
 
14
 
! Отговори
Имготу ра преди 1 година
навсекъде.
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама не ги носят всеки ден, нали? Ако се обличат като клошари всеки ден бизнесът им ще умре
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ги видя с айфон от 2020 г и ще повярвам че са сериозни. Ама всичките са с последен модел, нали
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде няма нужда от преиграване. Като им се носят такива дрехи, да станат истински клошарки да видим колко ще изкарат. Аман от пози и фалш.