Ал Пачино, Робърт де Ниро... Кои са най-известните възрастни татковци?

Много звезди създават наследници на стари години
14 юни 2023 20:58, Теодора Драгоева
23
 Ал Пачино, Робърт де Ниро... Кои са най-известните възрастни татковци?
БГНЕС/ Getty

Преди седмица Ал Пачино изненада света след като се оказа, че очаква четвъртото си дете на 82-годишна възраст, присъединявайки се към бандата на най-възрастните татковци в света на шоубизнеса. Само няколко дни по-рано неговият колега и вечен екранен съперник Робърт де Ниро, на 79 години, пък обяви, че е приветствал седмото си дете – момиченце!

 
Видимо е, че сред известните и богатите, тенденцията мъжете в по-напреднала възраст да правят деца не е рядкост и дори вече се възприема за нещо нормално.

А ето и кои са най-възрастните нови татковци сред известните:
 
Ал Пачино – баща на 82
 
Ал трябва отново да стане баща тези дни, след като стана ясно, че неговата 29-годишна приятелка Нур Алфала е бременна в осмия месец. Това ще бъде първото бебе за Нур. Ал вече е баща на три деца от предишни връзки: звездата споделя 22-годишните близнаци Оливия и Антон Джеймс с актрисата Бевърли Д'Анджело и има 33-годишна дъщеря Джули, която е от връзката му с треньорката Ян Тарант.
 
Преди да срещне Пачино, Нур излизаше с фронтмена на The Rolling Stones – Мик Джагър, който също е в доста напреднала възраст. Около това, все още неродено дете, се появиха различни слухове – първо че Ал е поискал тест за бащинство, а после, че бебето е желано и е заченато по естествен начин.

Робърт де Ниро – баща на 79
 
Съвсем наскоро 79-годишният актьор посрещна седмото си дете от 45-годишната си приятелка Тифани Чен. В интервю за ET Canada, попитан за шестте си деца, Де Ниро коригира репортера, казвайки: „Всъщност седем“, добавяйки: „Току-що ми се роди бебе“. Другите му шест деца са Дрена, Рафаел, Джулиан, Арън, Елиът и Хелън Грейс, които споделя с три различни жени.
 
Дрена (51) и Рафаел (46) са от първата му съпруга Даян Абът, за която Робърт се ожени през 1976 г. и с която официално се разведе през 1988 г. Той приветства синовете близнаци Джулиан и Арън (27) с бившата си приятелка Туки Смит. Втората му съпруга беше Грейс Хайтауър, от която Робърт има две деца – 24-годишния Елиът и 11-годишната Хелън Грейс. Двамата бяха разделени за кратко между раждането на двете им деца, а се разведоха през 2018 г.

Бърни Екълстоун – баща на 89
 
Шефът на Формула 1 Бърни и 44-годишната му съпруга Фабиана Флоси, обявиха раждането на първото си дете – момче, през 2020 г. „Имаме син, когото кръстихме Ейс. Толкова съм горд“, каза пред медиите в Швейцария 92-годишния Бърни, който тогава беше на 89 години. Преди това Бърни призна в интервю, че не се притеснява да има дете в по-напреднала възраст. „Не виждам разлика между това да си баща на 89 или на 29. Имаш същите проблеми, предполагам.“.
 
 
Британският бизнесмен има три дъщери от предишни бракове – Дебора, Тамара и Петра Екълстоун. Освен това е дядо на пет внучета и дори има един правнук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Хохохо преди 10 месеца
Има много по убави арабеси и мексикани,ама дедото иска некоа чаавето да му осигури, че има богати родители кафявата
18
1
 
0
 
! Отговори
Ал Пачино преди 10 месеца
Които има пари ще боцка младичко
17
0
 
3
 
! Отговори
ха ха преди 10 месеца
"Бащи'' ама само на хартия.Азиатските и арабските златотърсачки се подиграват на някогашните холивудски звезди.Но старост,нерадост дори и за тях.
16
0
 
3
 
! Отговори
леля чичо преди 10 месеца
мачкат на дядо маджуна а градинаря/шофьора им го набива твърд до сливиците хахаха
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е тва са жени за пример, безкористна любов.
14
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кастрация му е макята
13
3
 
5
 
! Отговори
sssssss преди 10 месеца
Повръщ.....
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И двамата са от мафиоцки фамилии на Ню Йор.
11
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Успешни хора,нека правят деца.Или предпочитате такива като Зиона Чана да сеят семе?
10
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За какво трябва да ни занимавате с тази гадост. Някакви старчоци които се имат за вечни. Берлускони също се имаше за такъв, но вече го няма. Колкото и пари да имаш и каквито и млади жени е все тая, живота си има свой цикъл.
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не Бърни, на 89 г. трябват двойно повече памперси....ей така за всеки случай ;)
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз:-))
7
12
 
6
 
! Отговори
Гинеколог преди 10 месеца
Аааа, не ! Про100 Киро ще прави деца дори и да е на 100 години , стига да може да се държи за "парапета". На него му помага гела , с който си маже селския перчем. Нищо , че срича като говори , като умствено изостанал ( което си личи) , още му става маркуча, нали произвежда треволяци за сноби.
6
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Добре е даим оставиш по 10 милиона и да не ги мислиш след себе си но грижата, любовта, отглеждането и подобни моменти как ще ги дадеш на детето си. Та те на 90 не знаят къде са. Ето го Байдън дето един ден се мисли за президент на Русия на другия за космонавт дошъл от луната.
5
1
 
23
 
! Отговори
Голям прассс преди 10 месеца
Чарли Чаплин се е оженил за Уна, когато е бил на 54, а тя на 18. И после имат 8 деца, последното от които е родено, когато той е на 73. При това живее с нея до смъртта си на 88 години. Що не пишете за него?
4
3
 
15
 
! Отговори
Зозо преди 10 месеца
Познавах един Васко - Софрата, любител на яденето и пиенето. Ожени се над 56 :))))))))
3
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бойко Борисов и къщата в Барселона :))
2
2
 
20
 
! Отговори
Ую преди 10 месеца
Ицко Финци ги бие всичките.
1
2
 
2
 
! Отговори
Аз преди 10 месеца
Кунчо Гез Дей