Маколи Кълкин получи звезда на Алеята на славата

Актьорът от „Сам вкъщи“ показа синовете си на червения килим
6
Маколи Кълкин получи звезда на Алеята на славата
Снимка: Getty Images

Маколи Кълкин става известен с това, че семейството му го изоставя на два пъти преди коледните празници, но в Лос Анджелис преди няколко дни той определено не беше сам.

Актьорът от „Сам вкъщи“ получи дългоочакваната от феновете му звезда на Алеята на славата, а сред гостите на церемонията се забелязаха няколко много скъпи за него лица. Освен годеницата му Бренда Сонг, около червения килим се появиха и двамата синове на двойката – 2-годишният Дакота и момченце, родено по-рано през годината, чието име все още не е известно. Това беше публичен дебют за малчуганите, които поразително приличат на известния си баща.

Кълкин беше сниман как целува главичката на по-малкия си син, който носеше сива плетена жилетка и имаше биберон в устата. 2-годишният Дакота също бе забелязан на събитието, седейки в скута на семеен приятел, настанен зад родителите си и с оформена пънкарска прическа.

Маколи не пропусна да спомене семейството си в благодарствената реч, като им благодари за подкрепата.

„Искам да благодаря на Бренда. Ти наистина си всичко. Ти си най-добрият човек, когото познавам. И след раждането на двете ни момчета, ти се превърна в един от тримата ми най-любими хора“, каза звездата.

Цялата статия за Маколи можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Маколи Кълкин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
снапани преди 4 месеца
наркомани
2
0
 
1
 
! Отговори
Този некадърник преди 4 месеца
Няма нито една роля значима след "Сам в къщи". Защо не дадат това право на Мейсън Гембъл изиграл Денис във филма "Денис Белята"?
1
3
 
4
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 4 месеца
Писна ми от тоя.Пускам телевизията той там играе сам в къщи.Отварям дрисс.бг той пак там.Отивам до комуната за наркомани да видя един приятел и тоя пак там.Ай сеktир от тука бе.Сус

Спонсорирани публикации