Причините бившият да се завръща

Просто секс или втори шанс...
3 мар 2017 19:37,
0
Причините бившият да се завръща
Снимка: Прооптики

Някои връзки завършват, без да оставят горчиво усещане у партньорите – тогава и двамата са съгласни, че раздялата е най-доброто решение. В други случаи сценарият е доста по-неприятен.

Независимо какъв е случаят, винаги има разбито сърце, болка и много спомени, които правят трудна следващата стъпка. Какво обаче, ако бившият ни партньор се появява отново и отново в живота ни? Причината може да е някоя от следните...

Зоната на комфорт

Ако сме били заедно дълго време, превърнали сме се в навик един за друг и когато сме заедно, сме в комфортна зона. Възможно е дори бившият/бившата да се е опитал/а да бъде с някой друг, но да е осъзнал/а, че това изисква прекалено много усилия. Тогава се появява желанието да се върне в комфортната си зона, където всичко е познато и не изисква усилие.

Втори шанс

Понякога бившата ни половинка иска да се върне в живота ни, защото наистина иска да бъде с нас – след като осъзнава къде е била грешката и е готов/а да я поправи. Иска да ни покаже, че се е променил/а и иска да разбере дали това се е случило и с нас. Ако и двамата сме работили върху проблемите, които са ни разделили, има възможност да дадем втори шанс на любовта си.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: сексвръзкипартньори
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари