Зодиите, които от всичко най-много мразят промяната

Кои са тези 5 знака?
9 май 2019 14:34, Ивета Иванова
11
Зодиите, които от всичко най-много мразят промяната
Снимка: Pexels

Промяната е плашеща за част от хората. Някои обичат нещата да остават същите, да не се налага да се адаптират към нещо ново и различно. Те искат да са сигурни, да усещат постоянство и закрила и да запазят нещата, които обичат. Ето и кои зодиакални знаци не обичат промените.

Телец
 
Те са могъщи и много стабилни. Здраво стъпили на земята са и наистина не приемат промените и новостите. Искат винаги да им е удобно, да усещат комфорт, а това е възможно само когато са свикнали с нещо. Затова не искат да го губят. Искат да знаят, че могат да разчитат на хората до себе си, а това се случва, когато тези хора са се доказали във времето. Промените наистина разклащат света им. Държат много на принципите си и на традициите.
 
Рак
 
Раците са изключително емоционални и обръщат много внимание на чувствата си. Ако трябва да избират, никога не биха предпочели смяна на обстановка, среда или местоживеене. Когато нещо драматично и неочаквано се случва и животът им се преобръща, те се чувстват изгубени и мислят, че няма да го понесат. Те реагират много емоционално, страдат, депресират се и не знаят как да продължат напред. Много трудно се справят с промените.
 
Лъв
 
Тези зодии са много силни, амбициозни и родени лидери. Но просто са свикнали с определени неща и не искат да променят навиците си. Когато нещата станат напечени, Лъвовете ще запазят спокойствие и ще се покажат като водачи. Но иначе имат лошо мнение за промените. Най-уверени в себе си са, когато са в познатата среда и обстановка, когато са в зоната си на комфорт. Тогава излъчват харизма и се справят с всичко. Създават нови контакти често, но трудно се доверяват на нови хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГостАми правят се пропуски когато пишеш и превръщаш от латиница в кирилица. По-добре отколкото да пишеш на шльокавица. А що се отнася до екстрасенси, да, раците имат най-силната интуиция.
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1: И аз съм рачка и не ми е приятно като чета всички тия нападки (не в тази статия, де) за какво, представете си, за това, че раците са чувствителни. На никого нищо лошо не правим?!
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Телците олицетворяват пълното нежелание за промяна. Закостеняли са, не признават, когато не са прави. Интриганти също, побесняват и почервеняват, когато чуят неща, с които не са съгласни.
8
2
 
0
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До Аз. Не знам дали сте екстрасенси. Но много спешно трябва да се образоваш. Нямам за цел да те обиждам. Но такова неграмотно писане не е за самочувствието което имаш.
7
0
 
0
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Много сте ми простички и ограниченички авторите на този тип статии. Явно само толкова можете. И за това ви плащат... Но не е виновен този който яде баницата. Виновен е този който му я дава.
6
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 5 години
От името на девите пиша. Като са с негативни качества, какъв го дириш злобно човече. Аз не съм дева, но не обичам смяна на работно място, смяна на мъже, смяна, а девите не харесват соца и итлетяха и не ги е е за мързеливите и чакащи подаяние от *** и пульо.
5
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 5 години
До как да обичатТи по себе си съдиш нали :ь
4
1
 
9
 
! Отговори
Лъв преди 5 години
Когато се налага ,се правят промени!Било в работата,било в любовта ,в цялото битие.Когато сметна ,че нещо не е както трябва ,промените са неизбежни.Така че авторът на тази измишльотина е време да си смени информаторите!
3
6
 
9
 
! Отговори
До номер 1 преди 5 години
Същото е и с девите. Само негативни качества...
2
15
 
7
 
! Отговори
как да обичат преди 5 години
промяната като са най-мързеливите и некадърни?
1
6
 
6
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Знаех 4е ракът е в десетката преди да отжоря писанието..това все пак е наи оплюваната зодия. Яжно аворката е имала гадже рак дето я е зарязало и от сума години не може да излекува стреса...а и да не забравя - раците сме екстрасенси :D