Овен, Рак... 5 зодии, които вярват в любовта от пръв поглед

Вижте кои са те
Обновена: 30 юли 2019 10:42 | 29 юли 2019 15:24, Ивета Иванова
4
Овен, Рак... 5 зодии, които вярват в любовта от пръв поглед
Снимка: Pixabay

Колко време ви отнема да се влюбите? За някои хора това става по-бавно, внимателни са, опитват да опознаят човека по-добре, не искат бързо да го заобичат. Други пък веднага са привлечени от някого, усещат химия, харесват човека и се влюбват от пръв поглед. Ето кои зодии вярват в тази любов.

Овен
 
Овните може да не създават много продължителни връзки, бързо се отегчават и бързо им минава. Но в началото се палят много, губят ума и дума. Импулсивни са, затова веднага щом харесат някого, се отдават на страстта и на тръпката. Мислят си, че са влюбени и са като обсебени от новия човек. Не познават лимит, не искат някой да ги ограничава. Заради импулсивността си и голямото си сърце могат да се влюбят буквално за няколко дни.
 
Рак
 
Тези зодии силно вярват в любовта от пръв поглед. Струва им се, че са влюбени и са на седмото небе още след първите 2-3 срещи. Казват "Обичам те" след няколко дни. Наистина започва бързо да им пука много за хората, дори да ги познават от съвсем скоро. Просто се привързват след няколко разговора. Обичат да се грижат за хората и да ги подкрепят. Поемат рискове, защото за тях любовта е всичко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От пръв поглед има само сексуално привличане, особено ако сте млади и красиви.
3
2
 
4
 
! Отговори
То преди 4 години
ЛюбоФта Е Всичко!
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Търся си мъж зодия рак, няма да съжалява. ;п
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак тук някой решил да обижда хората, тромаво определяйки ги като наивници.Дори не ми се чете кои са поредните засегнати от нечие дилетантско писание.