Хороскoп 2022: Каква ще бъде годината за зодия Овен

Какво очаква представителите на зодията?
21 дек 2021 18:00, Екип на Tialoto.bg
12
Хороскoп 2022: Каква ще бъде годината за зодия Овен
Снимка: Pixabay

Астролозите дават благоприятна прогноза на представителите на зодия Овен за годината на Черния воден тигър. Те могат да се нарекат едни от основните късметлии на годината. Това важи особено за хората, които са родени през март.

Транзитът на Юпитер по наталното Слънце в картата на Овен от първите дни на януари ще даде на знака късмет. Периодът от януари до март ще бъде труден и предизвикателен. Става дума обаче за собствения ви живот. Преоценете ценностите си през този период и си поставете нови цели. Предприемането на съзнателни стъпки може да ви помогне да постигнете успех в кариерата и да изградите доверие на работното място. Това се улеснява от Плутон, който ще бъде в десети дом и ще тласне към трансформация в областта на професионалните постижения и развитието на собствен бизнес.

Шансовете за започване на бизнес за Овен през 2022 г. са изключително високи. Мнозина ще се опитат в нова посока на дейност, ще започнат да учат и да приложат веднага придобитите знания.

Периодът на интензивна работа е през есента. Трябва да запретнете ръкави и да работите, понякога денонощно. Не забравяйте да си починете и да прехвърлите фокуса си върху комуникацията, забавленията и хобитата.

Въздържайте се от конфликти с познати и непознати. През 2022 г. трябва да се отървете от ограничаващите нагласи и лошите навици. Това ще подобри качеството на живот и ще ви даде повече енергия и сили за развитие.

Овенът трябва да развие по-спокойно и балансирано отношение към изненадите, които поднася съдбата. В моменти на напрежение или временен провал, не падайте духом и знайте, че всички проблеми се решават с мъдри действия. Прогонете депресивните мисли и не използвайте груби думи. Най-добрият съвет на годината е да запазите здравия си разум и спокойствие.

Работа

Звездите ще посочат обещаваща посока за много представители на знака. Това е благоприятно време за смяна на дейността и напредък в кариерата. Ако имате какво да предложите на шефовете си, не се колебайте да изложите идеите си – съдбата благоприятства смелите. За упоритите, които са уверени в професионалните си качества, планетите обещават солидна оферта.

Пари

От финансова гледна точка Овенът ще се справя отлично през 2022 г. Освен това планетите обещават няколко парични изненади през цялата година. Като се има предвид, че много Овни ще бъдат повишени, паричните проблеми могат да се появят само като изключение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: годишен хороскоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Киро канадски е овен и Болен Сайдеров също и Костя Копейкин :)))
8
0
 
2
 
! Отговори
000вен преди 2 години
Сърбаме си попарата
7
1
 
1
 
! Отговори
ПЬРЧ преди 2 години
МЕЕЕ..МЕЕ. ОВЕНА СИ ВЬРШИ РАБОТАТА БЕЗ ДА ИЗДАВА ЗВУЦИ
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-добрата!Защото съм зодия Овен!!!
5
2
 
4
 
! Отговори
Гази ни ФАШИЗЪМ преди 2 години
Да излезнат Президента и Премиера пред хората и да кажат кой и защо поръчва масово СРС и Екзекуции в Република България, защото има човек или организация в Държавата който се е взел за Господ !
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вярно е за овена.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до астролозите плутон не е планита,сверете си часовника
2
5
 
1
 
! Отговори
Селяндур с джип преди 2 години
Годината ще бъде ядрена за всички зодии. RIP
1
10
 
2
 
! Отговори
Терористична Държава преди 2 години
Пернишки терористи изтезават хора в Бобов дол но по важен е хороскопа за 2022 година!