Плутон стана директен, ето какво ни очаква

Вижте прогнозата
11 окт 2022 17:45, Ивета Иванова
6
Плутон стана директен, ето какво ни очаква
Снимка: Pixabay/Greyerbaby

 Плутон най-накрая приключва ретроградното си движение. То започна на 29-и април и планетата става директна отново на 8-и октомври. Сега ще научим някои истини и ще можем отново да върнем силата си. Ето какво ни очаква, според "Elite Daily".

Овен

 
Получават повече яснота по теми, свързани с кариерата, репутацията и наследството, което оставят на света. Да помислят каква е мисията им и как могат да продължат да култивират уникалните си идеи и виждания, без някой да взима силата и мощта им.

Телец
 
Най-накрая пускат остарелите идеологии и виждания да си отидат - те потискаха желанието им за свобода и им пречиха да реализират целите си. Не е нужно да се водят само по общоприетото в света, това осъзнаване ще им донесе страхотни пробиви.
 
Близнаци
 
Те ще видят някаква истина, свързана с връзката им, с партньора. Вероятно са били манипулирани и заблудени. Яснотата ги очаква и ще се почувстват освободени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
ф преди 1 година
До SorryЖив и здрав.
3
1
 
2
 
! Отговори
Sorry преди 1 година
До ф, книги не споделям :) Имам си колекция от 3 000 броя и си ги пазя само за мен :) Има библиотеки!
2
2
 
0
 
! Отговори
ф преди 1 година
Изпрати ми ги като ги прочетеш.
1
1
 
3
 
! Отговори
Козирог преди 1 година
заплата ме очаква. И имам готова поръчка за книги в две кожарници. Едната за 100, другата за 200 лв.... демек на харчалък е седмицата!