Запалянковци вербувани да провалят протеста

Двама ултраси от агитката на "Левски" признаха, че са им платили по 300 лева
14 яну 2009 20:00,
253
Запалянковци вербувани да провалят протеста
Снимка: Dnes.bg

Двама души от агитката на ФК „Левски” разказаха пред БНР, че са били вербувани, за да участват в днешните ексцесии пред Народното събрание.

Още преди няколко дни те и други фенове получили по 300 лв. на човек, за да провокират полицията и провалят протеста.

Единият от привържениците на "Левски" разказа как преди три дни се е срещнал с момче от квартал "Люлин" - Цецо Лудия, който му е казал, че трябва да се направи услуга на бате Бойко от местната фирма.

"Да се направи услуга с цел, която е добре заплатена, да се случат провокации на самия протест и ако може да се стигне до масови безредици и сбиване", разказват феновете на "Левски", които пожелаха анонимност.

Единият от феновете заяви, че това са хора от групата на Мирослав Палтеков - криминалната структура, която се занимава с разпространение на наркотици.

"Вербуването става в квартала, хората се познаваме, срещаме се на улицата, пуска се оферта. Там работата се уточнява - от това все пак се печелят пари," споделят момчетата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
0
 
0
 
! Отговори
cv преди 15 години
ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ГРАЖДАНИ И СТУДЕНТИ, НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОТДАВАТ НА ПРОВОКАЦИИТЕ НА ВЛАСТТА!!!ЗАЩОТО...Битката на "тиранозаврите" Станишев и Първанов, за господство в държавата и ПАРТИЯТА и за титлата Пръв тиранин - продължава нормално кърваво... След поредния удар на Станишев - ТРАЙНОТО ОВЛАДЯВАНЕ НА БСП..., ПОСЛЕДВАОстрата реакция на Първанов...,чиято крайна цел е въвеждане на извънредно положение и назначаване на преданно лично на него правителство...Факти;1. След като ОЩЕ някой СТУДЕНТ БЪДЕ ПРЕБИТ ИЛИ ДОРИ УБИТ или дори да пострада при задържане в ареста..., няколкостотин ПРОТЕСТИРАЩИ СТУДЕНТИ ИЛИ ПРОСТО ГРАЖДАНИ (а в същност подставени лица на Първанов, платени чрез контролираните от ДС криминални структури), ще счупят няколко витрини в центъра на София и...., о небесен час..., силно загрижения президент ще обяви на основание Чл. 100(5) от Конституцията, ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ...(ЩОМ Е ЗАКОННО, ЗАЩО НЕ...)2. Парламента веднага ще приеме извънредното положение(все пак "студентите-***" са пред парламента), и ..., о втори звездан час - Президента назначава негово правителство(същото, но вече заклели му се във вярност)...,С ТОВА ВЛАСТТА В ПАРТИЯТА И ДЪРЖАВАТА СТАВАТ НЕГОВИ...., ЗА КОЛКОТО ВРЕМЕ ТРЯБВА, ЗА ДА СПЕЧЕЛИ СЛЕДВАЩИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ... ИЗВОД; ТОЧНО ЗАРАДИ ПАСКВИЛА, който ни се разиграва, и за избягванe на ИЗКУСТВЕНО ПРЕДИЗВИКАНИ КРЪВОПРОЛИТИЯ, СЪДЕБНАТА ВЛАСТ (съд, следствие, прокуратура), ТРЯБВА И НА ПРАКТИКА, не само по Конституция, ДА Е НЕЗАВИСИМА ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА !!! Е ДА АМА НЕ Е..., а е станала ПРАВНА СЕКЦИЯ НА БСП - ЗА ЗАЩИТА НА ВЛАСТТА И!!!
251
0
 
0
 
! Отговори
Sgt.Hale преди 15 години
брехххх как охотно се е разприказвало гаменчето футболно.... Да беше пропяло в полицията щеше да се оправдае ,че са го били, ама то пред БНР... Смяяяяях смяяяях...
250
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В България няма оправия никога,просто боклукат е в сички нива на живота-Бягаите от тази прогнила държава-вече ни знят както кинефа на европа-БЯГАИТЕ
249
0
 
0
 
! Отговори
Tili преди 15 години
Не гледайте ефирни TV-БСИЧКИТЕ СА НА ДС!!!!! Не бярвайте на *** като Бареков,М.Цветков и т.н.Пълнят гуши от реклами-за друго не им пука!
248
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Българска работа... един протест не могат да направят даже. Почвам да се отчайвам тотално от тая държава.
247
0
 
0
 
! Отговори
Бай Брадър преди 15 години
От вчерашния протестен митинг разбрах : В България има само хяколко хиляди недоволни,които живеят в София;Всички граждани са "лица"./според михаил Миков- "бица"; Група "бица" се наричат тълпа; Протестиращи граждани са сборище на ***,които не знаят какво искат...! Медиите имбеше най-интересно кой е платил на хилядите граждани да мръзнат на студа. Изпечения "генерал" с радост прие "тревожния"сигнал за бомбата и забрани /чрез подписа на заместничката си по бомбените въпроси/ митинга. МЛАДИ ХОРА,БЯГАЙТЕ ОТ ТАЗИ ТОАЛЕТНА НА ЕВРОПА,ОСТАВЕТЕ ЗОМБИРАНИТЕ В Т..........та,те само за нея!!!!!!!!
246
0
 
0
 
! Отговори
;) преди 15 години
Policiata pita:- Zashto nosish kamani , prashki, i paveta na protestnia miting?otgovor:- A ti kakvo iskash, cvetia li da nosia....?zakluchenie:Smotan , strahliv narod, kito ne znae da govori i da se zashtitava..., a kakvo ostava i da se bie ! :))))
245
0
 
0
 
! Отговори
100% преди 15 години
niamam komentar
244
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
300 лв не е зле ама 1000 звучи по-добре. предлагам да вдигнем мизата за изборите по 1000 лв на гласоподавател щото сега протеста е 2-3 часа ама с моя глас след изборите щеме яхат щели 4 години, та поне да имам малко повече файда
243
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
То до сега не съм видял фен на Левски с мозък в главата!! Какъвто отбора ,такива и феновете.
242
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
3x 300 това се е супер надница искам всеки ден да има такива протести да пада всеки ден пара. хаххаххаа.Не е луд този който взима парите.
241
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Наино е да вярвате на думите на един ***, който за 300 лв. може да се навие да предизвика безредици, в които могат да пострадат хиляди невинни. А направо е глупаво да се вярва на един наркодилър чии интереси защитава. Той за пари, ама не за някакви кирливи 300 лв., ще продава и дрога на деца, та камо ли да не свие парите на някоя партия. Питам се само защо така словоохотливо е разправял Цецо Лудия на кого прави услуга. Да вземе така бързо да изпее тогава и на кого отчита парите от наркотиците. А ако кметът не беше прекратил протеста, полицаите и платените ултраси щяха да напрвят още по-големи поразии.
240
0
 
0
 
! Отговори
Дядо Марто преди 15 години
Полицаите нямат никаква вина, те просто изпълняват служебните си задължения в рамките на държавността. Този протест не е най-доброто, но е важен. Отчаяните времена изискват отчаяни мерки. Т'ва е.
239
0
 
0
 
! Отговори
Who преди 15 години
Чета и не знам да плача ли, да се смея ли. Дами и господа, в момента всички сме в кюпа и много езуитски използвани. Хората, които имат по-дълга памет ще си спомнят следното: ИНФОРМАЦИЯ, ДЕЗИНФОРМАЦИЯ, КОНТРАДЕЗИНФОРМАЦИЯ!А вие си се псувайте!
238
0
 
0
 
! Отговори
Р преди 15 години
Много е отрезвяващо да се изразява гражданското недоволство и да се протестира. По цял свят го има в нормални граници и при сериозна аргументация и организация, води до резултати. И все пак защо забравяме фокуса на гражданското недоволство? Някакви пишлемета, използвани за проваляне на протеста, привличат цялото внимание и от един скандал се прелива в друг и керванът си връви ... В крайна сметка какво още трябваше да се случи в тази държава, че да излязат хората да покажат недоволство. Никой не може да ни обвини в нетърпеливост, напротив по - търпелив народ от нас не знам дали има, за хубаво или лошо ... Крайно време беше да се направи нещо, а провокаторите бяха една шепа хора, те не са най-интересните в случая !!! Защо не се хване всеки да осигури някаква нормална среда за близките си,
237
0
 
0
 
! Отговори
paranoja преди 15 години
аве не слушайте ако се иска6е провокации и сбивания щяха да наемат повече хора и да изринат там, тва са спекулации за да се махне тоя протест, хората отиват там заради каузата, по свое желание, мой приятел прибраха, който е от б-с и по собствено желание си е бил там на 1-ва линия, щото ги мразим тези пумиярски политици
236
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ako se saberat agitkite na vsi4ki golemi futbolni klubovi na cska,levski...shte stane naistina mnogo strashno
235
0
 
0
 
! Отговори
Просветен преди 15 години
За всички които нямат вяра в това че протеста ще доведе до нещо добро - мога да кажа че след 1997-*** на власт дойде едно правителство което за 1-2 години успя да превърне България от страна от третия свят, на която Световната банка не иска да даде дори 100 милиона кредит до страна , която беше на прага на членството си в НАТО и Европейския съюз. Да не говорим за нормализиране на социална обстановка и изчистване на криминалните структури. Питам: Защо сега да не идва бъдеще , в което от "*** на европа" да се превърнем в пълноправен член? Замислете се!
234
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сам казваш, че било гарс. Я сега се замисли пък кой има нужда от фарс. Опозицията или управляващите?
233
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
и аз мисля, че момчетата са принудени да направят въпросните "самопризнания" - целта на червените *** е ясна - да се дискредитира народният протест и да се омаловажи