10 неща, които варненци трябва да знаят за Пламен Орешарски

Иво Тодоров @ugov.blog.bg 7 май 2013 12:10
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
23
8380
1. Пламен Орешарски е политически номад /работил е за БСП, СДС, отново БСП/
2. Той носи отговорност за скандала "Батко и Братко"
3. Орешарски като финансов министър "проспа" далаверите на подчинения му шеф на Пътния фонд Веселин Георгиев за 164 млн.лв.
4. Пламен Орешарски има вина, че Еврокомисията блокира европейските средства от Пътния фонд - 115.4 млн. евро по ИСПА и около 50 млн. евро по ФАР
5. Орешарски е засекретил скандален доклад на международния одитор KPMG за усвояване на парите по програма ФАР у нас
6. "Социалистът" Орешарски е откровен лобист на бизнесмена Васил Божков-Черепа
7. Георги Кадиев /зам.министър на финансите/: "Министърът на финансите Пламен Орешарски работи за един сектор- за хазарта, а там основен играч е “Еврофутбол”, което означава, че министърът работи за Васил Божков". Изказването на Кадиев е по повод искането на Орешарски за намаляване данъка на хазарта.
8. През 2003 г., Орешарски бе кандидат на СДС за кмет на София, но Надежда Михайлова го отстрани от надпреварата, защото той отиде на среща със скандалния бизнесмен Васил Божков-Черепа.
9. Орешарски  участва в най-срамната сцена на български министри: " За разтурването на седянката с учителите" с колегата си Даниел Вълчев
10. Пламен Орешарски не е от Варна, няма нищо общо с града и не познава проблемите му. Той е парашутист, спуснат от Позитано.

briz15.com

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
14
 
! Отговори
Серго преди 11 години
Мислех си... "Ако имам възможност да взема властта, по какъвто и да е начин, да се правя че управлявам докато всъщност си уреждам мои си далавери; обещая повече пари на хората и им ги дам като взема заем и ги обрека да го плащат, ако щеш дори да фалирам страната; ако за няколко години по този начин навъртя дори само 3-4 милиона евро... Дали ще ми дреме? Та аз ще съм се уредил, че и моите деца и внуци, за цял живот..." Нищо лично - просто червени размисли на един патриот.
18
2
 
11
 
! Отговори
dth преди 11 години
ТОЗ НЕ БЕШЕ ЛИ С ЛИЦЕ НА ГАРГАМЕЛ ОТ ФИЛМЧЕТО СМЪРФОВЕТЕ ТОВА Е ДВОЙНИКА НА ГАРГАМЕЛ .
17
5
 
14
 
! Отговори
До 12 преди 11 години
Факт е, че взеха много милиарди заеми с които вдигнаха пенсиите(с малка част от заемите, а другите изкрадоха), но заемите трябва да се връщат и вие големите цоциалисти искате да обречете децата си и внуците да плащат заемите на цоциалистите(думата идва от "цоцам"). Вие не сте добре или сте платени писарушки.
16
3
 
9
 
! Отговори
До 2 преди 11 години
Нещо май те заболя истината за "великите" цоциалисти?! И се опитваш да заглушиш истината като веднага обвиниш някой друг. Атаката не винаги е най-добрият защитник.
15
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не виждам нищо сензационно в "разкритията" даже и да са верни ! Орешарски е добър професионалист икономист и не членува в партии! Ако партиите се забранят, изборите са мажоритарни и имаме пряка демокрация хората по съвест пак ще гласеват за него и ще го издигнат ! Той е едно отлично попадение на БСП, партия с много грехове и проблеми!
14
2
 
8
 
! Отговори
Стършел преди 11 години
...какво пък толкова не Ви хареса написаното от автора, защото е истина или защото истината не Ви харесва?....е, това си е самата истина за господин Орешарски и при това една много малка част. Е, ако има късмет да стане премиер и изпълни обещанието си да ни върне България, която неговите съпартийци разпродадоха след 10 ноември наистина ще му поварвам.
13
6
 
8
 
! Отговори
bolka преди 11 години
Статията е написана тенденциозно.И въпреки това е твърде висока топка за един друг кандидат от една друга партия. Притежава познания, умения и култура на поведение и изказ.
12
1
 
2
 
! Отговори
аз преди 11 години
До ГаньоЩо все той? Напиши ти!
11
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Недраги ми Иво!Факт е че при управлението на тройката, финансов министър беше Орешарски и пенсиите бяха увеличени с над 80%!Факт е,че остави над 8,5 фискален резерв!А сета да видим оная очилата *** докарано специално от Щатите какво направи? И много моля да не се споменава КРИЗАТА,защото с тезигейберопедалски мозъци не можете да различите финансовата от икономическата криза каквато беше!
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ала-бала
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде сега, напишете нещо и за другите кандидат-депутати и кандидат министър председатели!
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Стоян Георгиев
7
12
 
23
 
! Отговори
Стоян Георгиев преди 11 години
Драги Иво,ей такива като теб ни докараха хала,в който сме затънали днес.Вие злобни и безмозъчни псевдодемократи продължавате да лъжите младите хора за "ужасното време на социализма"Но тогава имаше България,а сега сме една *** на САЩ във всяко отношение.Поамериканчихме образованието и културата и езика си.На такива като теб родоотстъпници ще кажа-Нашите интереси като европейска държава се заключават в съвета на цар Фердинанд до сина му Борис:Винаги с Германия,никога срещу Русия !
6
19
 
22
 
! Отговори
Психолог преди 11 години
Като магистър психолог- мога да ви кажа само едно за Орешарски- Хладен пресметлив ум ,без възможност за чуства- Горко ни ако този Робот ни управлява!
5
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ех защо не съм орешарски!а ние какво искаме да е човек на някой дърводелец или чистач на комини?
4
13
 
17
 
! Отговори
void преди 11 години
Всичко, което съм чел за Орешарски само потвърждава написаното тук. Думите на Станишев, че на 12-ти варненци ще си изберат премиера, преведени на варненски означават "На 12-ти варненци ще си изберат ***". Защото по времето, когато Орешарски беше министър, градът беше най-добрият град за живеене в България не защото някой от тях се погрижи за града, ами защото другите градове бяха назад. Сега всички градове дръпнаха напред, но във Варна това важи само за мутрите. На 12-ти червените ще плачат!
3
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За другите кандидати има кой да пише, па и не спира да се пише.Добре беше да се научат и фактите около 'компетентния' другар Орешарски.
2
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кажи ако можеш колко са политическите номади в герб, като можеш да изключиш купените депутати защото те са "финансови" номади.
1
2
 
30
 
! Отговори
Ганьо преди 11 години
Браво,сега авторът да напише нещо и за другите кандидати.