Родни аграрки вдигат фермерския дух в календар

Във всеки един от месеците се разкрива... гореща гледка
13 дек 2010 07:03,
57
Родни аграрки вдигат фермерския дух в календар
Снимка: kalendar.fermer.bg

В Германия той има десетилетна традиция, но у нас излиза за първи път -  аграрен еротичен календар.

Изненадата е в унисон с празниците и цели да разведри ежедневието на българските фермери чрез един по-нестандартен поглед към ежедневните ситуации, съобщиха от Фермер.БГ.

"Идеята на календара е да повиши духа и да покаже една по-различна визия на аграрния сектор, тъй като земеделието ежедневно е под натиска на куп натрупани и нови проблеми", казва идейният баща на проекта Борислав Борисов.

Във всеки един от месеците се разкрива красива гледка, като дори и през зимата, момичетата са в оскъдно облекло.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
Klemi преди 13 години
Do 43a agrarka ne bi li si vzel...na prilichna cena :)
52
0
 
0
 
! Отговори
nemo преди 13 години
Аграрки Е такава дума нема :)
51
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
ГЛУПОСТИ
50
1
 
0
 
! Отговори
Messi преди 13 години
Ако се махне каната , става наситина еротично!
49
0
 
4
 
! Отговори
о,бедна ми Българио преди 13 години
На фона на мутренските кметове и комбинациите от всякакви партии, които охраняват българските фермери да не би да им се разрасне производството без да са им обрали рушвета това е направо тъжно.На фона на удържаните за партийни и частни нужди 80-90 % от всяка поискана от фермер европейска субсидия този календар е обиден и пошъл! Плакнете очи с разюздани българки и яжте турски, македонски и гръцки плодове и зеленчуци.А млякото,подобно на рекламата на МайДей, ще ви е само от кутии,сиреч изкуствено
48
0
 
1
 
! Отговори
Божее преди 13 години
Да, с Josie Maran, на Terry Richardson.
47
3
 
1
 
! Отговори
Мanuelche преди 13 години
Тази снимка е леееееекинко открадната от рекламна кампания на Sisley. Ще ни прощавате за информираността...
46
0
 
5
 
! Отговори
Божее преди 13 години
Да, съгласен съм, че красиви българки има--и то много. Но необходимо ли е да се плащат суми и да се снимат едни и същи к**венски лица? Гея Антонова изглежда прекрасно, но някакви щръкнали изкуствени цици и Иванина/Златка/Другата Златка и т.н. не мога да понасям.Сигурен съм, че има 100 пъти по-красиви девойки без кариера в моделския бранш, които позират за фотографи всеки ден. Това би направило един такъв календар много по-интересен, според мен.
45
0
 
7
 
! Отговори
_ преди 13 години
Защото, агрономе, всички се надпреварват да използват "селянин", когато искат да обидят някой, а повечето от тях дори не са стъпвали в село. Защото добри, честни и работливи хора има в тая държава, ама "гражданите" по-рядко сме от тях. "Гражданин" звучи гордо. Нищо че гражданинът не може да различи агне от яре, или крава от бивол (истинска история). Нищо че ако го оставиш сам в гората, ще се подмокри. Нищо че през живота си не е пипал мотика. На него му дай да остроумничи за чужда сметка. :)
44
0
 
1
 
! Отговори
Vaz преди 13 години
10 lv.
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На латинкски "дух" и "спирт" са една дума - spiritus. Значи във Франция се опитват да понижат спирта, тука нашите аграрки го вдигат? Все сме наопъки... :)
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мен пък ме кефи идеята за "аграрките" :))). Бих си взел взел един календар ако са на прилични цени.
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"... какво още искате, не ми е ясно... "Аз не искам повече. Аз порно мога да си намеря колкото си искам. Но не виждам лошо в това в България да се "произвежда" еротика. Много европейски държави го правят. А и много извън Европа. Лошо няма. Ако не ти харесват такива календари (или списания или филми) НИКОЙ НЕ ТЕ КАРА ДА ГИ ГЛЕДАШ.Моралисте.
40
0
 
2
 
! Отговори
Ла-ла преди 13 години
Идеятя ми допада, но изпълнениета е пълна скука. Освен че това не е еротика, чиста порногпафия, всичките снимки ги докарват от фотомонтаж. Надали някоя от тези девойки е стъпвала на къра. С истински момичета щеше да е по-добре.Малко а се бяха се поровили за този тип календари. Чудесен пример е календара на STIL. Дано другия път да се постараят повече (fingers cross)
39
0
 
7
 
! Отговори
Пешо S-класа преди 13 години
Оха, лочи лочи моме
38
0
 
19
 
! Отговори
hik преди 13 години
Хора от всичко най се забавлявам на коментарите, понякога човек си заслужава да чете повече тях отколкото самата статия:)))
37
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А вие какво искате да има на агро календар? Трактори и крави ли? Много си е добре ! Без претенции, без лиготии ! Искате малко голотийки, ето ви... дължите X лева. Толкова !
36
0
 
16
 
! Отговори
Доволен преди 13 години
Стига сте мрънкали, бе :) Хората ви показват агро порно, вие се дърпате ! Да не сте минали "на другия бряг"? Радвайте се на живота, че не остана :)
35
0
 
5
 
! Отговори
Пак Агронома преди 13 години
Защо ви обижда този виц? Това е самата истина :) Ето ви още малко "горчилка":През ноември 1908 г. National Geographic продължава серията от статии за нашата страна. България - страна на селяните" не е подписана, но се предполага, че неин автор е Гилбърт Гроувнър, първият щатен главен редактор на списанието (заемал поста от 1899 до 1954 г.)..........
34
2
 
3
 
! Отговори
az преди 13 години
"И България има право да произвежда нещо еротично" ... какво още искате, не ми е ясно... БГ фолк диви, девойките от Студентски град... Нашето ежедневие е обсипано с еротика/пошлост. А и тази снимка не влиза в графа ''еротика''. Така де, асоциациите ми са далеч по-различни. Плюс, някой вече го каза - какво земеделие, какви 5 лева?!