Скорост в кръвта: Български бизнесмен – горд собственик на Bugatti

Ваньо Алексиев, собственик на спедиторска фирма, платил ?2,5 млн.
3 юли 2018 16:30,
175
Скорост в кръвта: Български бизнесмен – горд собственик на Bugatti
Ваньо Алексиев; Снимка: Instagram

Българин е сред собствениците на една от най-бързите хиперколи на планетата - Bugatti Chiron. Спортното купе излиза в тираж от 500 бройки, като всяка от тях струва 2,5 млн. евро.

Една от колите е притежание на Ваньо Алексиев, собственик на голяма българска спедиторска фирма. За новата си придобивка се похвали самият той в профила си в Instagram, където позира до автомобила.

Bugatti Chiron разполага с W16 двигател, развиващ мощност 1500 к.с. По данни на производителя, хиперколата може да развие скорост от над 400 км/ч. Предшественикът на Chiron – моделът Veyron, дълго време държеше рекорда за най-бърз сериен автомобил в света, но миналата година постиженето му беше подобрено от Koenisegg Agera RS.

Самият Алексиев явно е любител на бързите и мощни коли, като в гаража му има още Lamborghini Aventador, както и първият SUV-модел в историята на Bentley – Bentayga.

Повече подобни новини четете в Automedia.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
1
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Има ли семейство? Съпруга, деца..
142
1
 
2
 
! Отговори
мен преди 5 години
Заради болен мозък и Квазимодо,ме блокнаха в другия сайт!Тези чудовища ,пишат глупости,никой не ги блоква!Справедливостта,пак надделя!
141
3
 
1
 
! Отговори
Ще го кара преди 5 години
само през нощта, за да не му го сгабосат. А трябва да си намери и добър сервиз.
140
2
 
5
 
! Отговори
Boikot преди 5 години
Колата е с ЛЯВ волан.Много Ляв
139
1
 
3
 
! Отговори
йори преди 5 години
Софиянеца и тук го курдисаха!Не е лесно ,да караш Бугатти!;
138
1
 
5
 
! Отговори
Кола бг дупка преди 5 години
На колата гърнето и ще падне от дупки в бг. Да направят нов филм с колата как минава с висока скорост през най ужасния кошмарен път в бг ако човекът оцелее до края биейки си главата в тавана и *** си нагоре надолу и колата да е станала на пихтия и той да излезе гърчейки се от болка и д-р Ливайн да му даде лек против глава мн клетки е изгубил и *** му и гледай за какъв филм става на въпрос ще вземе 10 оскара за най якия филм Дупката.
137
3
 
7
 
! Отговори
КОЛЧЕВ преди 5 години
АБЕ АРЕ РАЗКАРАЙТЕ НАКРАЯ ТАЯ СТАТИЯ БЕ.ГОЛЕМО ВАЖНО КАТО Е ПЛАТИЛ КАМАРА ПАРИ ЗА ТАЯ ГОЗНА КОЛА НА КОЯТО ДОРИ И ( КЛЮЧА ) НЕ Е НЕМСКИ.ПРОКЛАПАХТЕ НИ ГЛАВИТЕ С НЕМСКИ БАРАКИ
136
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само в България го има това нещо.Никъде другаде в целия свят някой не пише статии кой какво си е купил и колко струва и отдолу 1000 злобне коментара, не защото си мислите, че държавата е бедна и хората, а защото не е ваша колата и не може да бъдете на негово място.+товс не знаете фали той е правил благотворителности или не, таке че спрете се и отивайте да си карате колите за по 2000 лв.Няма как да стигнете по-далеч заради завистливото и ограниченото ви мислене?
135
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Анонимен
134
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много интересно обаче къде ще я кара тази резачка, ще я тутрузи по "хубавите, скоростни пътища" в БГ ли? Да живее в Монако - добре, там обаче гъзари много, кой ще го знае кой е какъв е!Виж тук в бедняшката държавица по вестниците го пишат, по телевизора могат да го дадат, ще ръси акъл в някое списание как и другите да успеят като него с усилен труд, честност и упоритост т.н .... Застаряващ чичо със страшни комплекси!
133
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква е тая фирма биомет?
132
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***, купи си Миг-31. Егати нещастника, ***, осъди тоз които ти е правил фейслифт.Сливи за смет.
131
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква завист, каква злоба? Чуекът е един *** и толкова. На времето баща ми купи "Москвич" и без да се снимам най-прескрасните ми спомени бяха тогава - ходим на мач, караме красиви ***, пиенито чисто и евтино. Защо не съм се снимал тогава, грешка! А тоз чуек мисли се за баровец, нещо в главата му куца.
130
13
 
2
 
! Отговори
Бургерикос дебиликос преди 5 години
Завист! Злоба! Единственото нещо в което Вие сте добри. Плюете го не защото имате и най малката представа дали е крал нач. капитал или не, а от тези присъщи Ви "ценности". Ако Ви пукаше, че някакви хора са откраднали едни неща, че системата е порочна, че в нея свободата е робство, мирът е война и пр. и имахте и най малък вътрешен импулс, който да Ви изгаря, че това е несправедливо и да е движещата сила срещу това, най малко щяхте да им знаете имената(не че персоните имат значение).
129
9
 
2
 
! Отговори
тоя преди 5 години
Ще си умрете в собствените си ***.... толкова сте зле...
128
2
 
14
 
! Отговори
пътна инфраструктура преди 5 години
за подобни екзотики, намирането на подходяща улица или път на територията на столицата и други градове, които да са сравнително равни и годни за безпроблемно придвижване, е всъщност по-голяма екзотика от самия автомобил...
127
3
 
23
 
! Отговори
Джо преди 5 години
А кога ще дигне училище, болница или друга полезна за обществото сграда? Или да даде стипендии за студенти и ученици? На *** червени им дай да парадират с коли и държанки - за толкова им стига акъла..,
126
11
 
4
 
! Отговори
С.В. преди 5 години
Но това е характерно за всички некадърници, комплексари и завистливци каквито сте. Жените били злобни и завистливи - погледнете си коментарите псевдомъже. Абсолютни *** със селендурски манталитет.
125
14
 
13
 
! Отговори
С.В. преди 5 години
Не съм виждала по злобни и завистливи мъже от българските.Фирмата на В.Алексиев няма нищо общо с фармацевтичната със същото име. Второ- някой познава ли този човек. Нямам впечатление от всички злобни коментари,че някой го познава. Трето, има достатъчно служители които не са на минимална заплата. Познавам В.Алексиев лично Ако някой от всички нещастници които плюете човека беше дал 1/1000 от парите които той е дал като дарения,помощи и благотворителност, щяхте да потънете вдън земя от срам.
124
4
 
12
 
! Отговори
Педро преди 5 години
Бойкот на Биомет, пътувайте с БДЖ.