Porsche показа обновения Macan

Версията Turbo получи нов мотор с 440 к.с.
Обновена: 26 юли 2018 19:46 | 26 юли 2018 19:40, Красимир Ангелов
2
Porsche показа обновения Macan
Снимка: Porsche

Компанията Porsche представи обновения кросоувър Macan, моделна година 2019 г. Премиерата на модела се състоя в Шанхай, което не е случайно, тъй като именно Китай е най-големият пазар за този модел.

Основата промяна във външността на Macan след фейслифта са новите задни светлини, които са съединени помежду си със светеща лента – същите като при Cayenne и Panamera. Автомобилът е получил преработени брони и нови светодиодни фарове. Главната LED-оптика е достъпна още в базовия вариант, а като опция се предлага допълнително осветление.

В салона се е появила нова мултимедийна система с 11-инчов сензорен екран, който замества досегашния 7-инчов. Мултимедията има гласово управление и навигация. Дефлекторите на климатика вече са поставени под тъч-скрийна, след като досега се намираха встрани от него.

Като опция се предлага волан GT от Porsche 911, както и подгряване на предното стъкло и йонизатор за въздуха. При опционалния пакет Sport Chrono на волана е поставен превключвател за режимите на движение с бутон Sport Response. Освен това Macan е получил нов адаптивен круиз-контрол с режим за движение в задръствания.

Кросоувърът вече е с нови настройки на шасито и на 7-степенната роботизирана скоростна кутия PDK. За промени при двигателите не се съобщава, но медиите в Германия разкриват, че базовият вариант на Macan е с намалена мощност в сравнение с досегашния модел.

Под капака на кросоувъра в най-ниското ниво отново е 2,0-литров бензинов турбомотор, който развива 245 к.с. За сравнение, досега мощността на този двигател беше 252 к.с., като промяната е направена заради новия стандарт да измерване на разхода и на вредните емисии – WLTP, който влиза в сила от 1 септември.

Още снимки и информация за модела вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: PorschePorsche Macan
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
opaa преди 5 години
Snimkataaa hahaha