Двама младежи загинаха при бой в центъра на София

Трети техен приятел е настанен в “Пирогов”, няма опасност за живота му
18 апр 2009 10:27,
360
Двама младежи загинаха при бой в центъра на София
Снимка: БГНЕС

Двама младежи са били убити при тежък инцидент, станал в ранните часове днес, съобщиха от МВР.

Убийството е станало в близост до дискотека "Соло" на ул. "Позитано" в центъра на София

По предварителна информация две групи младежи се скарали и сбили. Двама от тях били ранени смъртоносно с нож в гърба.

Единият (21- годишен) е починал на място, а другият (24 г.) - на път за болницата.

Трети техен приятел е настанен в “Пирогов". Той е на 23 години и е с прободна рана. 

Младежът е в шок,  тъй като е станал свидетел на убийството на приятелите си.

Междувременно стана ясно, че видеокамера е заснела номера на таксито, на което се е качил убиецът.

Колата, която е откарала извършителя на престъплението, е намерена.

Шофьорът на таксито е посочил къде точно е оставил клиента си.

Трагедията се е разиграла до самата Съдебна палата и в съседство с един от най-големите църковни храмове в столицата "Света Неделя".

На мястото на двойното убийство все още има кръв на тротоара и някой е поставил върху следите бели рози.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
319
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Трагедията се била разиграла до самата Съдебна палата и в съседство с един от най-големите църковни храмове в столицата "Света Неделя"! Диско Ретро Клуб "СОЛО" се намира на ул. Позитано 8, твърде далече и от Съдебната палата, още повече от храма "Св. неделя", но само няколко номера я делят от Централата на БСП (Позитано 20). Явно убийците са се чувствали в безопастност, възможно е преди това да са се наливаки в барчето на БСП, известно с ниските си цени, може и да са част от провокаторите на студентският протест тази зима пред НС. Такива неща се въртят около Заешката дупка!
318
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Добре, че ти си умна да ни отсрмиш. Акъла ти е колкото да псува6 непознати в нета .
317
0
 
0
 
! Отговори
Тединка преди 15 години
Още ли си чешите езиците на тази статия? *** хора с мизерно съществуване са повечето от коментиращите тук.
316
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Толкова си "умен",че още не си разбрал,че 308 и 309 са различни хора ! Но това не е единственото нещо,по което си личи мозъчният ти "багаж" ...
315
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А аз ще добавя че нито домовете,нито ,магазините имаха решетки по прозорците.Това обковаване с желязо започна в 1991г и нататък.Милицията ловеше бандитите и не ги пускаха под гаранция.Сега някои от тях очевидно пишат и в тоя форум.Гневни и бесни за годините изкарани в занданите.Имахме единни цени в цялата страна.Нямаш е безработица и съкращения.Повечето българи си закупиха собствени жилища,а по света повечето хора са под наем.Никога не съм плащал за операции,изследвания,зъболечение.Студентите не плащаха за обучението си като сега.Нямаше ги телефонните мошеници,които с години лъжат старите хора,измъкват им пари и никой не ги закача.Нямаше отвличания като на Бончев,Киров и последния случай.С какво сега живееем по-добре.Поне едно нещо ми дайте за пример.
314
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма нужда да чета съвременните изманипулирани книжчици,от които явно черпиш познанията си ти ! Тяхната цел е да лъжат,да манипулират и да затъпяват !!! Очевидно при теб са постигнали ефект щом смяташ,че по онова време България е била малка "миризлива" капчица в морето ! Разрешавам ти да си с промит мозък,но все пак ще ти кажа,че АЗ СЪМ СЪВРЕМЕННИК НА ОНОВА ВРЕМЕ !!!! Което предполага,че знам повечко от теб за него ! Естествено,че България не е изхранвала СССР (имах си хас !), но ако незнаеш огромните руски пазари с охота търсеха наша селскостопанска и промишлена продукция,а българските цигари и маратонки си бяха хит на руския пазар ! Понеже бай Тошо беше хитър политик той умееше да влиза под кожата на различните през годините съветски управници и БЪЛГАРИЯ БЕШЕ В ПРЕВИЛИГИРОВАНО ПОЛОЖЕНИЕ в сравнение с останалите соц. държави ! Не случайно искаха да ни направят 16-та република на СССР ! От нас по-добре в соц. блока бяха само ГДР,но това беше нормално заради ФРГ ... БЪЛГАРИЯ ТОГАВА НЕ БЕШЕ ДЕВЕТА ДУПКА НА КАВАЛА (ЗА РАЗЛИКА ОТ СЕГА), А БЕШЕ ПО-МАЛКИЯТ БРАТ НА ГОЛЕМИЯ БРАТ !!! Всичко друго са манипулации и спекулации целящи да промият мозъците на по-младите,които не помнят това време !
313
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кво става в тая държава, бе! Стрелят се посред бял ден, колят се, всеки прави каквото си знае! Време е да дойдат танковете!
312
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тръгнаха по улиците на София. Такива наперени новобогаташчета трябва да се затрият по затворите. дивотията, някой ще ми каже ли това нормално ли е по дяволите? Вчерашен пикльо тръгнал да се разправя с нож дришляците!
311
0
 
0
 
! Отговори
teko преди 15 години
много гадно убийство младежите вече на се бият а се колят.смърт за убиеца дано го хванат *** нещастен.жалко за момчетата.
310
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да и този някой си ти! Хайде стига си си правил ПР, не си интересен.
309
0
 
0
 
! Отговори
Мислещ преди 15 години
278 - Напълно си прав. Поздравявам те, макар че може да се добавят още безброй неща. Само да отбележа НАПЪЛНО безплатното здравеопазване и образование. А сега - и едното и другото ги няма - дори и скъпо платени.Но на *** като 290/ виж го само как пише/, е излишно да се обяснява. Мозъчето му е като 10 стотинки голямо.
308
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Във форума има един небългарин,който ту се пише такъв,ту си слага женско име ... сменя кирилицата и латиницата в късите си безмозъчни изречения и мисли,че няма да го разконспирираме ! Разкрит си,*** ! Спри ! Няма ефект това,което правиш,защото в твърденията ти няма нищо смислено и аргументирано,ако изобщо едно изречение от две-три думи може да се брои за такова ! Явно обаче толкова са ти умствените възможности ...
307
0
 
0
 
! Отговори
ceko преди 15 години
УРА! ИМАМЕ СИ ЧОВЕК С КОСМИЧЕСКИ ИНТЕЛЕКТ ВЪВ ФОРУМА!!!!!!!! АХАХАХАХАХАХАХА
306
0
 
0
 
! Отговори
sporty преди 15 години
Mn svej i TO4EN komentar!
305
0
 
0
 
! Отговори
Петър Павлов преди 15 години
само не ми говори с Божидар Димитровите приказки, че се изприщвам. История, земия, битки - дрън-дрън та пляс. Огледай се около себе си, отвори вестниците, чуй новините. Майки убиват децата си, деца убиват родителите си. Ученици се избиват, при това малолетни. Алкохолизъм, дрога, престъпност, беззаконие - това ли са ти традициите. И с това ли се гордееш. Не понасям заслепените шовинисти, които са научили едно нещо и го плямпат навсякъде. Комплексари, които като нямат на какво да се позоват изтъкват разни исторически псевдофакти, измислени от псевдоисторици. Това, което се учи по история в България, знай че в преобладаващата си част е измислено от комплексирани *** със слугински манталитет, какъвто явно си и ти.
304
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Момиченце,незнам дали аз съм за психиатрия,но вашата простотия (на олигофренското ви поколение) погубва това,което поколения преди вас е съхранявано - българщината ! Вземи да почетеш малко история,но не от сегашните бози-учебници,които имат за цел да унищожат българското самосъзнание у младото поколение,а от по-старите и автентични ! Най-лошото при такива като теб не е,че сте прости (от това не се умира), а че си позволявате да давате оценки за хора,които ви превъзхождат в космически измерения умствено ! Но като гледам,че пишеш на латиница нищо чудно и ти да си някоя Айше ...
303
0
 
0
 
! Отговори
ujas преди 15 години
i lekar nemoje da ti pomogne !!!!
302
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Потърси лекар!
301
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Никога не съм бил комунист ! Дори не симпатизирам на тази партия ! Смятам я за виновна и отговорна за сегашното положение в България ! Не пиши глупости ! Никога не сме умирали от глад,защото изнасяхме храна за цяла империя,каквато беше СССР ! Ти или не си съвременник,или си от платените американски мекерета,които освен да плюят нищо друго не умеят ! Аз съм реалист и виждам освен лошото,което безспорно имаше и хубавото на онова време ! Не казвай,че България била започнала да се топи,защото ще ти се смеят и врабчетата - по бай Тошово време българите бяха над 9 000 000 и наближаваха 10-те ! Ти какво да не искаш да кажеш,че сегашната ви американска колония управлявана от наследниците на комунистите и системно потурчвана и циганизирана е по-добра от онази Живковата ???? !!!!Да имаш да вземаш ! А защо твоите американци позволиха в България да продължат,да управляват комунистите и да станат новите капиталисти ? А ? ...
300
0
 
0
 
! Отговори
PAZARJIK преди 15 години
Оф какво ми хвалиш МАНАФСКИЯ ПЛОВДИФ?Ако не сме ние от Пазарджик ще пукясате!А Пловдив няма никаква история. Всичко е мит!