Съсед стреля по комшия заради убита котка

Раненият е с опасност за живота
7 авг 2011 16:09,
188
Съсед стреля по комшия заради убита котка
Снимка: архив Булфото

55-годишен мъж е бил прострелян в гърдите от свой 61-годишен съселянин в кубратско село Каменово, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал около 12.30 часа. Тогава възникнал скандал между двамата, при който по-възрастният Румен Христов стрелял с газов пистолет срещу съседа си Цоньо Цонев.

По информация на Дарик двамата имали вражда от няколко седмици, тъй като Цоньо с ловна пушка убил котката на Румен, помежду им обаче имало и други поводи за скандали.

Христов, който бил употребил алкохол, призовал комшията си да излезе на улицата, за да се разберат. Там се карали, Цоньо посегнал да вземе брадва от каруцата на Румен, той пък извадил газовия си пистолет, който носел на кръста, и стрелял от около метър в гърдите на опонента си.

В оръжието имало 1 патрон със сачма. Първоначално простреляният не усетил, че е сериозно пострадал и сам подкарал колата си към спешния център в Разград, по пътя обаче му прилошало и негов работник го откарал в разградската болница.

Приет е в интензивното отделение с опасност за живота.

Стрелецът е задържан за 72 часа. Повдигнато му е обвинение за опит за убийство
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още по темата: Каменовосъседи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
0
 
0
 
! Отговори
Gugi преди 12 години
Румен е психично болен, причините поради, които прострелва съселянина си са неизвестни. Пред полицията мрънкал нещо за котка и затова в *** ни медии излиза тази статия за ,,справедливо наказания коткоубиец,,. Котката си е жива и здрава, но никoй не си прави труда да допълни статията или да напише опровержение.
171
0
 
0
 
! Отговори
f преди 12 години
mnogo lowa rabota. vrazda , zavist,i.t.n. bolni bolni i mnogo bolni mozaci.
170
0
 
4
 
! Отговори
Гацко преди 12 години
Добре, че вместо котката на съседа, някое дете не е влязло в двора на бай ***, че новините щяха да са други сега. Иначе е много опасно котка да ти влезе в двора. Може да ти открадне каруцата и да ти изяде магарето.
169
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като гледам в града има повече *** за трепане, отколкото бездомни кучета и котки
168
2
 
2
 
! Отговори
Ру преди 12 години
Всички сте скапани *** . Напълнихте ми града с улични кучета и ги защитавате , на всичко отгоре . Стойте си на село , моля ви . Градските правила са други и щом не ги спазвате , аре чао . Освен това , явно сте със сериозно увредена психика , щом правите сравнение между котки и хора .
167
1
 
1
 
! Отговори
до168 преди 12 години
Да обиждаш скрит зад анонимност е признак на комплексарщина и страхливост,не се изживявай като герой от филми,които си гледал!Занимавам се здраво с бизнес и още по-здраво с тренировки,приятелите ми и те-така че ти си ми лесен,ако искаш да пробваме,аз чак пътник няма да те направя,но инвалид да и никой в BG няма да може да ти помогне!
166
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
167Ти няма да имаш възможност даже и да си помислиш че ме пребиваш бе сралио. Нали това се мача да ти обясня че ще си пътник за винаги! Ама че *** ***!
165
0
 
2
 
! Отговори
До166 преди 12 години
Аз имам 4 елитни кучета,обаче не допускам да притесняват съседите ми по никакъв начин,още по-малко да влизат по чужди имоти,а ти не се прави на отворен пред компа,така всеки може ,иначе няма да си първия,който съмпребивал до болница!
164
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
165Грешиш! Ако съм аз няма да те съдя а ще те изненадам по същия начин по мойто ти си изненадал мойто животно! А после ти ме съди ако успееш да докажеш че съм аз! Има и такива като мен които не са *** и *** здраво такива като теб без последствия!
163
7
 
5
 
! Отговори
сайга преди 12 години
Който има домашно животно да си го държи у тях!Влезе ли чуждо такова в моя двор,отнася оловото,пък който иска да ме съди,да се оплаква на арменския поп или да дойде да ме бие или да се стреляме,каквото си поиска!
162
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябвало е да го доубие там на място, *** гнусния!
161
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре го е подредил. Гледам домашна котка от 15 години и заради няе не бих се замислил да убия човек.
160
0
 
2
 
! Отговори
Suprugata na prostre преди 12 години
Dokato vie se karate i pi6ete tuk gluposti vuprosnata kotka se razhojda okolo kuschtata na napadatelja.Tova besche povod za razprava.Nikoi ne moje da idva v kuschtata ti vuorujen s pistolet i bradva i da te napada za kakvoto i da bilo.Elate da vidite kolko jivotni imamame u doma v dvora i ku4eta i kotki i selskostopanski jivotni i togava go izkarvaite jivotnomrazetz.Suseda Rumen go mrazi tzjaloto selo za6toto e mrustnik.Njama prijateli.
159
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето до къде ни докараха БСП
158
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kastracia za zoofilite...s 2 kamaka
157
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малко му е на тоя, че не е пукнал
156
14
 
9
 
! Отговори
котис преди 12 години
аз предлагам да не убиваме и комари и те са животни .ха ха.
155
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
преди години стрелях по врабченца и по косери,но за да давам на котките да ядат ,а сега вече не стрелям и само купувам котешки и кучешки храни за домашните ни животни.Искам да кажа на всички в този форум с коментари да се помолин на Бог да вразуми убийците на невинни животни и хора,за да можем да живеем в един по-спокоен свят.Също така трябва да ви напомня,че преди 1989-а година редовно минаваха ловци и застрелваха много котки и кучета,някои дори в дворовете на стопаните им.сега с лъкове и пушки
154
5
 
19
 
! Отговори
,, преди 12 години
не им стискат да скочат на този,що ги ..е,та си изкарват комплексите на животните!
153
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз вчера стрелях с една слаба въздушна пушка със съчмички по едни разгонени кучета,но от 25-30 метра далече,и ги целех само по бутовете и г"зовете за да ги прогоня далеч от къщите,защото заради тези домашни,но нарочно пуснати на свобода кучета,ние не можем да спим по цели нощи.Преди много години стрелях по един чужд котарак,който пикаеше на прозорците ни и биеше нашите котки-ударих го в хълбока и се надявам да не е бил много ранен.У дома всички обичаме животните.