"Дребни" хулигани шетат из Пловдив и задигат тротинетки

Организирана престъпна група вършала под носа на прокуратурата
6 юни 2016 16:26,
8
"Дребни" хулигани шетат из Пловдив и задигат тротинетки
Снимка: архив Reuters

Деветгодишно момче е част от детска банда от трима непълнолетни малчугани, които са основните заподозрени за взломни кражби от търговски обекти в центъра на Пловдив, съобщиха от Областна дирекция на МВР.

Тартор на "организираната престъпна група" пък било 12-годишно момиче, а третият съучастник е 11-годишно момче, като и тримата заподозрени са криминално проявени, допълниха от полицията.

Около 3.30 часа през нощта на 30 май триото задигнало три тротинетки и 30 лв. от касата на магазин на Главната улица на Пловдив "Княз Александър Батенберг", след като разбили входната му врата, пише "Труд".

По подобен начин около 2 часа през нощта на 4 юни пък били откраднати лаптоп и оборота от 30 лв. от търговски обект в подлеза на площад "Съединение" край сградата на трите прокуратури - Апелативна, Окръжна и Районна.

Именно на последната от тях разследващите от Второ РУ на МВР-Пловдив ще докладват събраните доказателства по образуваните досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
До анонимен 2 преди 8 години
Какво не разбра от статията господинчо? Много ясно е написано, че малките шведи са ясни, но няма закони, които да ги озаптят!
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
те са малки, но вече знаят
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Господа полицаи, щом вече 9-12 годишни деца ви правят диви и щастливи и не може да ги хванете, какъв контрол върху престъпността ще упражнявате? Осъзнавате ли колко жалко и смешно е това, което се случва?
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бравос, на 9, на 11 и на 12 години и вече криминално проявени... Малка част от огромните успехи на "Десетилетието на ромското включване".