Гришо стъпи на криво във вятъра на US Open

Хасковлията загуби в пет сета от португалеца Жоао Соуса
27 авг 2013 22:29,
64
Гришо стъпи на криво във вятъра на US Open
Снимка: Reuters

Григор Димитров допусна загуба още на старта на US Open и за трета поредна година отпадна още в първи кръг на турнира.

Хасковлията допусна поражение в пет сета от намиращия се под №95 в ранглистата на АТР Жоао Соуса - 6:3, 3:6, 4:6, 7:5, 2:6.

За загубата на Гришо спомогна силния вятър на корта, многото двойни грешки, допуснати от хасковлията, както и най-голямото оръжие на първата ни ракета – сервисът.

Това е втора загуба за първата ни ракета от португалеца. През 2008 г. Жоао Соуса надигра Григор в два сета – 6:4, 6:1 на фючърс в Испания.

Подробностите за днешната им среща на US Open четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ИЗЛАГАЦИЯ,ОТ ПОСЛЕДНИЯ ДА ПАДАШ,НЕ Е НИКАКЪВ ТЕНИСИСТ,БАБА МИ Е ПО-ДОБРА ОТ НЕГО И ОТ ДРУГАТА
40
3
 
1
 
! Отговори
veni преди 10 години
Откъде се събирa толковa злобa и зaвист у нaс бългaрите!?Дa се рaдвaме нa товa тaлaнтливо момче,дa го подкрепяме кaкто можем.Товa е бългaрин!Нa върховете нa спортa ! Успех Гришо!Дaно не се зaсягaш от безумните дрaскaници нa дребни душици,скрили се зaд aнонимни именa!
39
3
 
1
 
! Отговори
ШибамАтакисти преди 10 години
До АтакистКакво като има победи над топ тенисисти бе? Супериграч ли е? Ами то е пълно със средняци, които имат победи над най-добрите. Тоя имал три победи в първи кръг? Нашият колко има? 5-6? Той направо е стъпил на върха! Загубата му е неочаквана, но не е срамна, още пък по-малко позорна. За кого е позорна? За теб ли беНяма как да ни срами, при положение че в момента само ни прави реклама в спорт, в който преди Григор сме били едно нищо при мъжете
38
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много гарги са се навъдили тук брей и всичките грачат, грачат...Сякаш всичките имат най-малко по един Голям Шлем. Е не е ваша работа кой колко и къде ще играе. Притеснявам се само да не се удавите в собствената си злоба.
37
0
 
1
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
3-тата му е над нашия))))
36
0
 
4
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
А имал бе...3 победи в първи кръг))))
35
1
 
3
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Знаеш ли и защо е срамна тази загуба още??? Тоя Соуса няма нито една победа в основната схема от ГШ докато нашия не си събу гащите вчера.
34
1
 
1
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
К'во толкова е постигнал ли?Ами постигал е победи над играчи от топ 10 примерно. Тоя португалец едва ли е победил някой в топ 20. На Григор му трябваха цели 3 години за да слезе от номер 100 до номер 30. Това са 3 години труд и ти ми казваш, че няма съществена разлика в класите на играч в топ 30 и на играч намиращ се на 95-та позиция?
33
3
 
0
 
! Отговори
ШибамАтакисти преди 10 години
До АтакистХаха, *** такъв. В каква посредственост ще тънеш бе, ***? Имаме един сносен играч на тенис при мъжете и едно момиче с ограничени качества при жените. Достатъчно посредствени сме и в момента, което ни е много дори много. И как е срамна и позорна тази загуба? Какво толкова е постигнал Григор в кариерата си, за да се срамува? Неизвестни тенисисти от топ 100 има само за такива лаици като теб, които гледат тенис 5 пъти в година.*** атакистченце.
32
0
 
3
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Искаш да ми кажеш че тази загуба е нормална, а не срамна и позорна???Докато има ей такива *** като теб, които махват с лека ръка на такива загуби от неизвестни тенисисти ще си тънем в посредственост.
31
0
 
3
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
do 48Няма голяма разлика от 29-я в света и 95-я ли бе, смешен ????Що не си шибнеш кухата кратуна в стената???
30
2
 
0
 
! Отговори
ШибамАтакисти преди 10 години
До АтакистДебилно човече, мисълта ми е че не може да сравняваш хора с толкова голяма разлика в класите. Това твоят микромозък май не може да го проумее. Класните играчи са в топ 10. След тях разликата в играта на следващите 90 в ранглистата не е толкова голяма. Това сравнение с Федерер е уникално просто. По-уместно щеше да е, ако беше написал, че е все едно Федерер да отпадне от 15-я в класирането например, защото разликата между играчите от топ 30 и тези около 100 не е голяма. ***.
29
1
 
1
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 42 ТойАбе смотан ***, кой ти сравнява Гришо с Федерер??? Сравних разликите в ранглистата и какво означава да паднеш от човек с 65 места по надолу от теб. Григор беше поставен в основната схема и се намира на 29-то място в света, което означава , че в първи кръг е фаворита от двубоя, още повече като се има предвид , че играе с 95-я в ранглистата и на никой неизвестния тук в сайта Соуса. Тази загуба е срамна, разбираш ли к'во ти говоря, нещастен ***?
28
1
 
6
 
! Отговори
м преди 10 години
Бях на корта и гледах мача. Нямаше никакъв вятър. Липсваше желание за игра, мотивация. Оттам дойде и спада в сервиса. Друго важен елемент които изгражда идентичността му като тенисист - форхенда беше на много ниско равнище. Не атакуваше топката. Имаше един проблясък на хубав тенис и желание за игра, когато обърна 4-тия сет от 2-4 до 7-5. Според мен и публиката доста помогна.
27
1
 
16
 
! Отговори
Vesko преди 10 години
Мнооого работа трябва!! Само с талант никога не е ставало и никога няма да стане!
26
1
 
8
 
! Отговори
rument преди 10 години
Нищо, са Шарапова ще му вземе Поршето което му подари, и пак ще заиграе добре хихихи
25
4
 
21
 
! Отговори
баба Пена преди 10 години
Ето ,това сме ние българите. Чета коментарите и се чудя ,от къде толкова жлъч? Защо никога не приемаме и несполуките? По -леко ли ви става като плюете този или онзи ? Човек не може винаги да побеждава. Животът е низ от победи и загуби. Подкрепа трябва тогава когато човек има най-много нужда,когато е изгубил нещо. Да му се вдъхне вяра ,че не е сам. Това май не се отнася за българина,готов в такива моменти да удави в капка вода всеки ,който е паднал.Гриша, не унивай! Напред и само напред!
24
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПОСЕРИЧ
23
6
 
2
 
! Отговори
песимист преди 10 години
Ехаа,наакахте се бре!Кефите се а?
22
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
PALA4OOOOO

Спонсорирани публикации