Меле между бежанци в Германия - с ранени и арестувани

Сблъсъците избухнали в бежански лагер в провинция Баден-Вюртемберг
Обновена: 12 дек 2016 07:49 | 12 дек 2016 07:44,
27
Меле между бежанци в Германия - с ранени и арестувани
Снимка: архив "Булфото"

Масов бой избухна в бежански център в германската провинция Баден-Вюртемберг. Няколко души са ранени при инцидента, има и арестувани.

Полицията била повикана за първи път в центъра в Бад Зекинген на границата с Швейцария след 22 ч. в събота вечерта, уточнява ДПА, цитирана от БТА.

За няколко часа полицаите успели да успокоят обитателите на бежанския център, а няколко души били задържани.

Причината за сбиването не е известна.

В неделя следобед сблъсъците между представители на различни националности започнали отново и било повикано подкрепление от други бежански центрове. След като полицията прекратила масовия бой за около два часа, стълкновенията избухнали наново.

Един човек е тежко ранен при последното сбиване и е откаран в болница, съобщи в неделя германската полиция.

Четирима обитатели на центъра са били арестувани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ги връщат по-скоро. И защо само 16. А останалите 8000
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мен ме интересува само, дали наистина първите афганистанци от мелето в Харманли ще бъдат извозени в сряда до Кабул.Покрай Хитрино да не забравят за афганците, че да ги хрантутим още месеци.
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ген полк Гадорян Пълни глупости говориш! Скандалът е възникнал върху научната тема - Кой е най-***.
19
0
 
24
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Интересна подробност - немски финансист:Всеки "бежанец" струва на Германия 450 000 евра! Браво Меркел - Браво ЕС!!!
18
0
 
21
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Възхитен съм от тия титани на научната мисъл! Хората са готови да се жертват в името на науката. Ето такива хора трябва да са ни за пример. Сто процента са се сбили привърженици и опозиция на струнната теория. Както и такива на теориите за Големия отскок и Голямото замръзване.
17
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това което става в Германияи нашето отношение към негопоказва много ясно защо БойкоБорисов трябва по-бързо да освободи премиерския пост и да не бъде допускан той и нему подобните до властта. Неговитеизявления, че ще изпълнява каквото му нареди Меркел са ярко доказателство за неадекватността му.
16
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали 12, издислафите се збили, чудо голямо :)
15
0
 
48
 
! Отговори
Циник преди 7 години
И за подобни "вторични суровини" европейския данъкоплатец плаща милиарди - всеки месец! Африка, и Азия изсипват "скрап-а" си ...и ние го хрантутим , приютяваме и лекуваме! Колко прав беше Тръмп , когато каза, че Меркел не е с всичкия си!
14
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неееее! Нимой бъди тва!
13
0
 
49
 
! Отговори
ined преди 7 години
Имало е лек академичен спор между ИТ специалисти и атомни физици
12
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** живеят на границата между Германия и Швейцария - прикано красиво място, но скоро няма да е такова. Скакалците ще го опоскат и осераат.
11
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубава работа, ама издиславска...
10
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе оставете ги за 3-4 часа и те сами ще се укротят, гарантирано!Заключете ги здраво и те ще се разберат, а който оцелее - депортация в САХАРА.
9
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бхк и другите нпо защо мълчат и не обвиняват германските власти в насилие? Къде е оная дето беше снимала ранени нарушители от Харманли, и ги беше показала на полицията? Къде са правозащитниците да ни казват, че трябва да сме толерантни и да ги приемен като наши братя и сестри? Точат зъби и съжаляват, че не се е случило при нас.
8
0
 
51
 
! Отговори
Очевидец преди 7 години
На скоро пътувах по работа из арабския свят. Леле майко тия какви шведи са не е истина. Много е трудно да ги сравняваме с хора. Просто си имат техния си средновековен начин на живот и така им харесва. Не трябва да допускаме да остават тук. Не им желая лошото, просто ги искам далече, много далече от нашия свят.
7
1
 
35
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Инженетите са спорили относно научните трудове на Ферма и формулите на Виет. Прояветеразбиране моля и не насаждайте омраза.
6
0
 
41
 
! Отговори
ами преди 7 години
Оставете ги да се избиват,защо бързате да ги разтървате?!Те сега се бият помежду си,а после ще почнат нас....
5
1
 
44
 
! Отговори
Наивник преди 7 години
Напълно нормално е да има мелета!Все пак като кибичат по цял ден възникват различия по гледните точки по фундаментални за науката въпроси!След като са възпрепятствани до достъпа на последните научни трудове в областа на IT сектора,мозъчната хирургия,на енаргетиката и т.н нормално е да негодуват хората!Просто не им се предоставя възможност за изява на техния интелектуален потенциял в различни сфери на науката !
4
0
 
49
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Мръс*ните, мириз*ливи , кир*ливи тарамбуки за пореден път доказват колко високообразовани спИциалисти са! От 2015 насам съм изпаднал в ступор от случващото се в Европа! Не мога да повярвам, че никой не можа да спре политагитаторката от ГДР в мисията и със затриването на Европа, и Европейците! Продължава вноса на антрацитни африканци, и араби! Никой не казва по колко трябва да умножим вече внесените милиони със закона за "Фамилиенцузаменфюрунг" Събиране на разделени семейства МИНИМУМ ПО 4!!!
3
1
 
51
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Азия се пренесе с проблемите си в Европа....Тия ще се млатят чат-пат,докато се събере достатъчна бройка,за да започне това,за което са докарани тук-завладяването на Европа и унищожаване на християнството!Макар че това е идеята на преките им спонсори от С.Арабия,а планът на Господарите* е друг-да се достигне една критична маса и предизвика война в Европа,като тя бъде съсипана,а ислямът-унищожен.Ха познайте кой може да преследва такава цел!?Познахте-едни много богати хора с криви носове!