Хитър Реал отново обърна Байерн насред Мюнхен

Еврошампионът с победа с 2:1 в първия полуфинал в ШЛ
26 апр 2018 10:23, Красимир Ангелов
7
Хитър Реал отново обърна Байерн насред Мюнхен
Снимка: БТА

Байерн Мюнхен изживя неприятно дежа вю, след като поведе, но загуби от Реал Мадрид с 1:2 в първи полуфинален сблъсък на Шампионската лига, игран на стадион "Алианц Арена". Както е известно, точно по този начин се разви и мачът между двата отбора тук през миналия сезон.

Двата колоса изиграха равностойно първо полувреме, в което атаките се редуваха и пред двете врати. Джошуа Кимих откри резултата в 28-ата минута след изненадващ удар отдясно, но малко преди почивката Марсело изравни с шут извън наказателното поле.

Десетина минути след почивката един от най-неубедителните на терена Рафиня направи безумна грешка в центъра на терена и Реал вкара нов гол след бърза контра, завършена майсторски от Марко Асенсио.

До края имаше положения и пред двете врати, но удари на Рибери бяха спасени, а красиво попадение на Кристиано беше отменено заради игра с ръка. Реваншът е идния вторник на стадион "Сантяго Бернабеу".

Подробности за срещата четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ей АбонаментеЕй Глупендре!Не си ли чул как нарича града Стоичков бей.Не е лошо като изкараш козите да видиш малко свят.Жалко, че такива като теб са с отстранено чувство за хумор.Дано като пораснеш се просветлиш и чуеш как говорят каталунците...Абе ти да не си фен а "баварците" или караш "баварец"?Съболезнования!
5
5
 
2
 
! Отговори
Ей Абонаменте преди 5 години
Ами ти като си бил в БарЦелона,не разбра ли поне как се пише името на града? Май насън си бил или не си го прочел правилно от вестника.Бил той.......в БарЦелона!?!?
4
1
 
6
 
! Отговори
Абонамент преди 5 години
БМ са самотни бегачи на къси разстояния.Абонирани са за победи у дома и ако някой там им се изрепчи,то съдиите лекичко ги побутват(не че и извън дома това е непознато).Отбора е изключително дисциплиниран и предвидим.Глей го Роналдо например-губи времето на 2-3 *** от противника и както си щъка и не се зори(за това си има Марселинчето),изведнъж изригне.Просто футбола в Испания е темперамента на нацията.Там абонамент няма.Бях в Барцелона(и на стадиона)-леле не омраза към Реал,а уважение!Респект
3
3
 
13
 
! Отговори
реконтраадмирал преди 5 години
Байерн Мюнхен са само едни балерини. В Германия ги наричат Холивуд АД!
2
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1, да, и още по-лошото е, че гледат Реал на него. Реал имат последните 4 сезона имат спечели ШЛ, почти колкото Барса за цялата си история.
1
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Меско и Уефалона кога ще видят финал??? Аа, те го гледат всяка година, вярно. По телевизора!