Стряскащ състав! Вижте идеалните 11 на трансферите до момента

Реал Мадрид е кралят на пазара
5 юли 2019 12:23, Веселин Коларов
5
Стряскащ състав! Вижте идеалните 11 на трансферите до момента
Снимка: Reuters

Трансферният прозорец в Европа е в разгара си, като вече станахме свидетели на грандиозни сделки.

Безспорният крал до момента е Реал Мадрид, който даде малко над 300 милиона евро за пет нови попълнения. Градският съперник на "белите" – Атлетико, пък счупи рекорда си за Жоао Феликс. 19-годишният португалец беше взет на "Уанда Метрополитано" за 126 млн. евро.
 
Традиционно английските клубове са доста активни при купуването на нови футболисти, а големите трансфери на Острова тепърва се очакват. На финалната права пък изглежда сделката за капитана на Аякс Матайс де Лихт, който е с единия крак в Ювентус.
 
Но как изглежда идеалният отбор от осъществените до момента трансфери? Определено е доста впечатляващ и със сигурност щеше да е сред фаворитите в Шампионска лига. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Реал Мадридтрансфери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Българин до 3 преди 4 години
Ди Мария и Агуеро били некадърници? Горещините ти действат зле, момче!
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Роналдо и Меси нямат заедно световна купа ,а Пеле има сам две .Марадона една ...Още имат боб да ядат момчетата докато стигнат великите .
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шопо, Меси какво да направи с банда некадърници за съотборници, бе смoтаняк? Сам ги класира на световното тия ***. К'во да направи? Да играе навсякъде по игрището вместо тях ли, oлигoфрен?к'во стана с Роналдо в Ювентус? Що не спечели Шампионската лига отново както с Реал Мадрид, а? Щото и ония там от Ювентус са куци коне.
2
9
 
11
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Обаче Меси се osra и на Копа Америка...
1
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Футболният Бог Лионел Меси както е на 32 години сега и за 200 милиона евро не го дават в момента.А когато беше 25 годишен в разцвета на силите си Барса отказа оферта на шейха( собственика) на Манчестър Сити за него от 250 милиона евро.Най-великияяя!