Скандална Евровизия: Миро с крадена песен?

Злощастната традиция на конкурса продължава
2 мар 2010 10:32, Петя Славова
183
Скандална Евровизия: Миро с крадена песен?
Снимка: Булфото

Евровизия се превърна в конкурса, който никога не се разминава без скандали. Или песента се оказва крадена, или избраният претендент пее фалшиво, или победителят е нагласен...

Още по темата

Традицията продължава и тази година.

Въпреки че правилата бяха напълно променени, се появи подозрението, че Миро е изплагиатствал песента си от друго място.

Дали това е истина, или всичко ново е (не)добре забравено старо...

Вижте повече

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
0
 
0
 
! Отговори
Евридика преди 14 години
Песента "Ангел си ти" е толкова безизразна- направо "умряла". По-добре изобщо да не се явява Миро на конкурса, а ако отиде, да изпее "EAGLE" илиTWIST & TANGO", които са харесвани от всички, които разбират от хубави песни.
167
0
 
0
 
! Отговори
Ава преди 14 години
Скандална? Щеше да е скандално, ако се случваше за първи път. След като се случва за Пореден път, това вече е нормалният облик на евровизия.
166
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
не ме интересува дали е крадена или не.звучи банално и демоде от 80 години.с нищо не прави впечатление,бедна е.няма стих освен едно банално оооо.отвратителноооо.предлагам,,eagle,,която е оригинална и подчертава българското по много красив начин освен това е на английски,което е важен фактор за да ни дръпне напред.оправете положението за да не си останем на дъното и тази година
165
0
 
3
 
! Отговори
меломаниак преди 14 години
не съм фен на Миро, нито песента му за Евровизия ми харесва, но да се говори че тази песен има нещо общо с Лост на Роджър Санчес. А и най-големите плагиати са на върха на класациите. Дейвид Гета, Риана и много други.
164
0
 
0
 
! Отговори
кворевете преди 14 години
бееееееее всичко е крадено и вие самите сте откраднати и сте крали и ще продължава да се краде,защото не се измисля нищо ново или, ако се измисля то не е достъпно за крадци като мен и вас аре са си лЕгайте и да се наспите добре !!! :)
163
0
 
1
 
! Отговори
milata преди 14 години
niama ni6to balgarsko.zvu4i mi niakak si posredstvenno.
162
1
 
1
 
! Отговори
RESERVE преди 14 години
Mиро, признай си ..... не е срамно..... признай си и за другите песни . И нека PR -ти Русева приеме наи сетне истината за композиторския ти талант!!!Всички знаем любимите ти групи. Честит Рожден Ден на: ............. Антонио Вивалди :)))))
161
1
 
0
 
! Отговори
CDRom преди 14 години
Че то ако се явим с авторска и спечелим по-голям резил ще направим на следващата година с организацията и повече ще се изложим. Супер си е бозичката. Таман за Евровизия.
160
0
 
2
 
! Отговори
sgt.Hale преди 14 години
Безсмислен конкурс...да се закрие и със спестените пари да се пратят помощи на нуждаещите се по света.
159
1
 
2
 
! Отговори
BG_AWARENESS преди 14 години
Двете песни нямат нищо общо така че да не ставаме смешнии да се излагаме това че някакво лапе го казва и всекие склонен да повярва в това,просто няма никакъв смисъл!!!Къде се е изгубила вярата и духа ви,а ???Да не говорим за преценката ви и усета!!!Не виждате ли че ако продължаваме да се дъним с такива изказвания давате повод на другите държави да ни оплюват и да говорят каквото си пожелаят!!!Явно забравихте каквое патриотизъм,какво е подкрепа и вяра,вместо да правим доброгледаме да бъдем по интересни и да изпъкнеме с нещо,ако можем да го изровиме и от дън земя,та после с това да се гордеем!Гордостта ивярата да бъдем българи явно отдавна е изчезнала замислете се или итова не можете да правите!!!Гледайте по-позитивно и нека да не се правимна големите специалисти,а да ни води вярата към по доброто и в това че винаги можем да успеем когато заедно се заемем с дадено нещо!!!Пожелавам на всички нека да забравим да завиждаме,нека да оценяме реално и да помагаме на всеки във всичко което можем така това ще донесе успех и на нас самите!!!
158
1
 
3
 
! Отговори
argos преди 14 години
Пълен тъшак е песента на Мирик бирик той е лява издънка на ДЪРТАТА ФЛИГОРНА Васко кеца
157
5
 
2
 
! Отговори
:) преди 14 години
Miro e prekrasen. Nikoi niama da ni predstavi po-dostoino ot nego. Pesenta e hitova.... Uspeh,Miro :))))))
156
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
бе на кой му пука за Евровизия !
155
6
 
5
 
! Отговори
noname преди 14 години
Ако проверите голяма част от репертоара на Миро се припокрива с чужди парчета!Жалко,че тези неща се установяват накрая,а той ще си участва и както винаги всяко чудо за 3 дни.Аз лично съм за отстраняването му но...
154
4
 
6
 
! Отговори
ABBA преди 14 години
дори и да прилича, българите в чужбина въобще не слушат и не гледат,когато дойде момента единствено се интересуват от sms номера и гласуват.....пълна измислица е този конкурс,музикален вариант на СИВ....
153
6
 
4
 
! Отговори
manuelche преди 14 години
Маргарита, ти подкрепяш ли ония с "От икебана..."? Те също са българи. Подкрепяш ли "Кен лий"? Тя също е българка. Това не е злобеене. Това е обективност. Когато една песен е откровено прекопирана заради нечия творческа немощ, няма място за подкрепа. Когато един певец не се притеснява да излезе и да пее крадени песни, няма място за подкрепа. Защото Роджър Санчес и "Lost" всички я знаят...
152
5
 
13
 
! Отговори
Маргарита преди 14 години
Стига злоба, българи! Вместо да се обединим и да подкрепим нашето, ние го плюем до дъно! Защо сме такива? Обичам България, но не разбирам защо е толкова злобен българинът?Успех на Миро!
151
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Уф...напоследък твърде често се сещам за вица: "- Защо до българския казан в ада няма дяволи, които да пазят грешниците да не избягат?- Защото ако някой тръгне да бяга останалите го придърпват обратно."По схемата, по която е писана песента на Санчес могат да се открият поне още 30-50 "плагиатства". Спомнете си за "Господари на ефира", които откриха, че "Лорейн" на Каффе прилича на поне 10 парчета, включително и едно на...Слави Трифонов. Миро е отличен певец, не злобейте:) И се доказа,че крадците са повече от един, и са навсякъде! Светът е голям, творците са малко, а плагиатите дебнат отвсякъде!
150
8
 
11
 
! Отговори
Andrey преди 14 години
Пълен *** си е на Миро песента. Светът е голям и Бездарност дебне отвсякъде.
149
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
инТродукцията ..., извинете