Задържаха седем души за зверския побой в Пловдив

Издирват се още лица, участвали в побоя
Обновена: 5 яну 2015 14:02 | 5 яну 2015 10:30, Красимир Ангелов
43
Задържаха седем души за зверския побой в Пловдив
Пострадалият Румен Койчев. Снимка: Dnes.bg

Полицията в Пловдив задържа седем души, футболни фенове, участвали в сбиването в Пловдив, при което пострада 16-годишно момче, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

По разпореждане на Районна прокуратура - Пловдив е започнато досъдебно производство за хулиганство. Задържаните младежи са отведени за разпит в полицията. Те са на възраст между 16 и 31 години.

Продължава работата по установяването на още лица, участвали в побоя.

Както Dnes.bg съобщи, футболни фенове пребиха 16-годишен младеж в пловдивско заведение. Организирана агитка от 30 души нападнала няколко младежи, които били в заведение до букмейкърски пункт. От полицията отчитат, че разправата е станала между фенове на футболните Ботев и Локомотив Пловдив.

Тежко пострада 16-годишният Румен Койчев, който в следствие на побоя си е глътнал езика. Само бързата намеса на непознат мъж е спасила момчето.

Младият баскетболист е син на журналистката Искра Койчева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: Пловдивпобой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този нали пуска газове в Сектор Б, като ходиш с такива фланелки, понякога плащаш цената. Расте поколение от малки дрипльовци, които се вживяват като хулигани, без грам мозък, образование или мисъл.Когато са вкъщи са ангелчета, когато са в кафето са гамени и големци.
32
2
 
2
 
! Отговори
dimitar_vs преди 9 години
7 на 1,4 на 1?Толкова ли ни е лош матрЯла,че не се усещаме,че изобщо такива неща са недопустими?Няма значение колко на 1.Недопустимо е!Ако не се усещат пишещите тука,няма надежда за България.
31
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЖороПреди 5 години с ритници в главата убиха Стоян Балтов в София - Студентски град. Колкото и да е арогантен, не може да риташ в главата паднал на земята човек, освен ако не искаш да го убиеш!
30
7
 
6
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
Наистина не оправдавам такъв побой по никакъв начин. Обаче излезе информация за 4-*** задържани на 16-19 г. и снимка на момчето. На снимката изглежда доста арогантен и най-вероятно неговата агитка е била по-слаба. Защото не се и съмнявам, че в противен случай това нещастно ангелче, щеше да е задържан, а някой от другите пребит. Така че: "всекиму според делата му"
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей, царе сме значи да изкарваме жертвата виновник!
28
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А ,детето какво прави в заведение?Нали е дете?
27
2
 
2
 
! Отговори
emma преди 9 години
До ebb Da be, 7 cre6tu edin! Samootbrana?
26
5
 
8
 
! Отговори
ebb преди 9 години
да не се окаже накрая че тия 7-та са действали в ситуация на неизбежна самоотбрана
25
4
 
18
 
! Отговори
Сашо преди 9 години
До 26 анонимко, това е 16 годишно хлапе, а *** дето са го нападнали са били 7 човека, разбираш ли ***, 7 срещу 1, но явно и при теб горния етаж ти е слабо мебелиран,затова пишеш глупости.
24
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Задържани за хулиганство, това си е чисто нападение. Дават 7 години в щатите за такова нещо.
23
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този малчуган сутринта по телвизоро заяви:- Аз няма да нападна никой, освен...ако не ми каже нещо...и в още други разни ситуации...Айде малко по-леко!Това пребито *** е също толкова агресивно, колкото и тия дето са го наритали!
22
4
 
16
 
! Отговори
ии преди 9 години
Интересно за опит за убиство на дете в България какво е наказанието?Ефективни присъди!
21
2
 
11
 
! Отговори
Do Veselin преди 9 години
Аз съм от Пловдив и съм живял повече от 8 години в София. Най-добрите ми приятели са хора, родени в София. Tе никога не спорят срещу Пловдив или провинция. И най-глупави хора са като теб - Роден някъде в нищото и твърдят, че те са ''софиянци'' :)Поздрави от Пловдив
20
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Народа е изпростял яко. След като в целия свят след футболни срещи става погром, какъв е смисъла от този спорт. Тук някои се възмущават какво пишело на фанелката му. Всеки има право да си ходи с всякакъв надпис, а това че на някого не му харесва не означава, че трябва да става меле. Но малоумщината е превзала държавата. Когато хората имат ниво просто поздравяват хората от другия отбор, а простака скача на бой.
19
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Феновете и агитките трябва да се забранят със закон. Това са ***.
18
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малоумно народче, еййй...Тези млади хора вместо да се сплотяват, толкова проблеми има около тях, те се млатят заради някаква *** ритнитопковщина
17
3
 
26
 
! Отговори
Hah преди 9 години
"Поне се бийте като мъже - с голи ръце и 1 срещу 1." Какви мъже? Та той е още дете! На 16 е!Това са някакви *** - комплексари!
16
5
 
11
 
! Отговори
една майна преди 9 години
До ВеселинСтолицата ни е Брюксел, а Голямото село е пощенската му кутия с големи разходи.
15
16
 
18
 
! Отговори
Веселин преди 9 години
Що е майна, все е ла.***! Поздрави от Столицата ;)
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До един фенДа погледнем и към образцовите агитки на сините и червените, ако нямате нищо против. И към парите изхарчени за възстановяване на потрошени сектори на стадиони и превозни средства на градския транспорт.

Спонсорирани публикации