Годишен хороскоп за зодия Лъв: Какво да очаквате?

Годината ви ще бъде с възходи и падения
25 дек 2019 16:00, Екип на Tialoto.bg
3
Годишен хороскоп за зодия Лъв: Какво да очаквате?
IStockphoto

През 2020 г. в живота на представителите на зодиакалния знак Лъв идва неизбежността на промяната. Старите идеи, взаимоотношения, връзки и проекти попадат в графа "Минало". Остава само съжаление или по-скоро носталгия и усещане за пропуснатите възможности.

Същността на промените обаче е да се разшири хоризонтът, да се придобие нов опит и да се изгради правилен път на развитие. В този смисъл 2020 г. е вашата година! В края на краищата вие сте ярка, огнена личност. Само като сте в центъра на събитията, се чувствате наистина живи!
 
Годината ще бъде ясно разделена на два периода. Първият (от януари до края на юни) е подходящ за размисъл, разработване на планове и изпълнение на първите стъпки. През втория период (юли – декември) можете да видите резултатите от работата си. Ще стане ясно дали се движите в правилната посока и дали вземате правилни решения. Струва си да се има предвид, че възходи и падения са възможни през цялата година, но когато искате промяна, не можете без тях. Бъдете уверени в действията си, не допускайте прекомерен натиск. Съсредоточете се върху събития, които не изискват незабавно решение.

Първите четири месеца на 2020 г.
 
Те ще определят посоката за целия период. Трябва да сте максимално подготвени, анализирайте ситуациите, събирайте цялата налична информация и не бързайте да вземате решение, а действайте със сигурност. Времето е подходящо за всякакви начинания, така че тези, които търсят сродната си душа, не трябва да отлагат решението и е по-добре да поемат инициативата. Но трябва да решите кое е по-важно – дългоочакваната връзка или само „бройка“. По-добре е да изберете обещаващ партньор и да не се задоволявате с онова, което се появи.
 
Още от годишния хороскоп за зодия Лъв четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм стрелец - еволюирал тип, с асцендент рак.
2
0
 
1
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Виж, сладурке. Ти ли си рак, или рак търсиш, ама оди да го дириш я у реката, я у гората.
1
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Търся мъж - зодия рак, някой да помага? Няма да съжалява. :)