Мемоарите на Принц Хари ще "разтърсят" кралското семейство

Те ще видят бял свят догодина
45
Мемоарите на Принц Хари ще "разтърсят" кралското семейство
Снимка: БГНЕС

Мемоарите на принц Хари, които ще видят бял свят догодина, ще повдигнат завесата над „огромната болка“, която той е почувствал през времето, в което беше част от кралското семейство, твърди кралският експерт Питър Хънт. Експертът смята, че херцогът на Съсекс е дълбоко разстроен от начина, по който е напуснал кралското семейство. Херцогът, който сега живее в САЩ със съпругата си Меган Маркъл, може също да разкрие стари спомени за лошите си отношения с по-големия си брат, принц Уилям.

По време на интервюто си при Опра Уинфри Хари разкри, че връзката му с Маркъл е повлиял зле на връзката с баща принц Чарлз.

Кралският експерт Хънт твърди, че по никакъв начин не е възможно отношенията в семейството да бъдат възстановени. Твърде трудно е двамата братя да върнат изгорените мостове помежду си заради „напълно правдивия“ разказ за живота в Лондон, описан в книгата на Хари.

По-рано тази година принц Хари обяви, че е написал мемоари, които ще бъдат „окончателен отчет за преживяванията, приключенията, загубите и житейските уроци, които са му помогнали да се оформи като човек“.

Книгата ще излезе по рафтовете следващата година, но не е известно дали това ще стане преди или след платинения юбилей на кралицата през юни. Очаква се книгата също така да описва подробно шокът от смъртта на майка му – принцеса Даяна, която той загуби на много ранна възраст.

Кралски експерти коментираха, че книгата е предизвикала „цунами от страх“ сред придворните и членовете на кралското семейство. /БГНЕС/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: харипринц
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
4
 
! Отговори
Петър Стоев преди 2 години
Камък ми падна от сърцето! То почти ден мина без да чуем новина от принц Хари! То не бяха терзания, то не бяха страсти! Целокупният български народ се вълнува и замира в очакване на поредната простотия от охранения, сит, озверял от скука недомасленик. Ми по - често ни осведомявайте, не ни дръжте в неведение. Поне веднъж на час ще е търпимо.
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много съм притеснен и живо заинтересуван от гов нярското семейство. Тази новина истински ме натъжи.
24
2
 
0
 
! Отговори
До 28 преди 2 години
Попе, времената се менят, попе!
23
6
 
18
 
! Отговори
Popa ot razgrad преди 2 години
Ако с мемоарите си цели да разтърси собственото си семейство, това означава че има слаб характер и не заслужава да бъде част от тази династия с шест вековна история и традиции...
22
5
 
3
 
! Отговори
Айде стига отживелиц преди 2 години
Брат ми си купи къща преди 10 години в Бристол но земята не тя била на кралицата била и други искат да купят но заради тоя казус се отказват
21
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Короната е отживелица от 17 век вече сме 21 век баста стига Англия република референдум
20
10
 
21
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
Колкото и да е изродено кралското семейство, не му прави чест на Хари да става предател на най-близките си. Няма оправдание за постъпката си, дори да не е син на Чарлс. Може да напусне семейството си, но не и да го предава! Харесвам Хари повече от брат му Уйлям, но това е постъпка на човек с нарушено психично здраве, под чехъла на мулатката. Не налагам своето мнение на никого.
19
6
 
18
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Нема да си купя мемоари на рижавото магаре Хари да копа с мотиката у ФАЩ :)))
18
3
 
14
 
! Отговори
Кифла преди 2 години
"връзката му с Маркъл е повлиял зле на връзката с баща принц Чарлз."
17
4
 
24
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Подчинил се на долната си глава,рижият е дал пълен картбланш на колибарката,да "коли" и беси в кралството.Бих се отказал от този,с всичките вестници на Англия,ако е мой син!
16
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да захлеби, че само гардеробът на "съпричастната" с бедните и онеправдани хора по света Мрънкеса струва милион британски лири годишно - "лошият" Чарлз знае най-добре. "Звездното" семейство е взело милиони предплата по договори, които не изпълнява - трябва да се връщат. Не са способни на нищо съзидателно, остава им само да рушат. Подли са, защото знаят, че кралското семейство няма да коментира "истината" на Хари, тъй като ще олекне, ако започне да се обясняват по махленски.
15
6
 
31
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Бял човек, от благородно потекло принц - и хване да се ожени за разведена, зла, и грозна, черна жена?!? Черна магия неква е туй...
14
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия се издържат от продаване на сензация и скандали. Жалка история.
13
3
 
7
 
! Отговори
Време е Англия преди 2 години
Да стане република или на щати рептилска повече да бъде 21век
12
3
 
28
 
! Отговори
1 преди 2 години
Английската аристокрация има многовековен принцип-благородството задължава. Но във всяко съсливе има хора,за които принципите нищо не значат.При Хари това е наследствено-майка му така и не осъзна,че трбва да има поведение на дама,от която се очаква да стане кралица.*** де що имаше по-привлекателни мъже в двореца,накрая стигна до дъното да бъде любовница на арабски мафиот.В крана сметка я отстраниха да не резили короната,интересно този докъде ще стигне.
11
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко жалък *** трябва да си, за да изкараш мръсните ризи на семейството си за пари?Айде, простакесата идва от разбито семейство и ценностната й система е сбъркана, ама този *** все трябваше да е разбралотвратително предателство. Не завиждам на брат му.
10
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шапки долу пред Списаревски.Излетял от кв.Божурище за да се забие в афроамерикаско-британско самолетче което бомбандира София
9
3
 
23
 
! Отговори
. преди 2 години
Най-много да го пратят заедно с откачената му жена да плуват с рибите...
8
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спал с баба си
7
4
 
51
 
! Отговори
тТт преди 2 години
Този, неориентираният, го виждам развалина след 10-тина години. "Златотърсачката" ще го напусне и ще има да плаща космически издръжки. Бабата ще си е отишла, Чарлз ще е на престола, а Уилям ще продължава да яде със сребърни прибори. Толкова неориентиран и глуп.ав човек е рядко срещан!

Спонсорирани публикации