Доган стана световноизвестен

А изказването му в с. Кочан - хит в YouTube
27 юни 2009 09:12,
304
Доган стана световноизвестен
Снимка: БГНЕС

Онлайн изданието на австрийския всекидневник "Дер Щандарт" помества информация под заглавие: "Партийният шеф на българските турци казва: Аз съм властта!".

Доган предизвиквал възмущение с авторитарните си изявления, като това в с. Кочан, където заяви, че той разпределя държавните средства, а решенията на министрите и депутатите са без значение, се казва в публикацията.

Изданието отбелязва, че според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов речта на Доган е доказателство за очакваните огромни манипулации на изборите за национален парламент.

"Тази реч е междувременно абсолютен хит в сайта за световен видеообмен YouTube", отбелязва още "Дер Щандарт".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
303
0
 
0
 
! Отговори
проel doradoатор преди 14 години
няма спиране тоя, наистина - чудя се кой ли може да го спре. със сигурност обаче това няма да е ГЕРБ или някоя от другите малки партийки
302
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тоя се хвали 4е е ...богат , умен , богат , богат ..летяща 4иния ... и т.н .ама...сигурно ве4е е влязал в интересите на някои хора...и скоро .. о4аквам изненада... / най вероятно ще го издухат... или друго там / ???.
301
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Вместо да ругаете тука, марш към урните в неделя! Иначе, нищо не правим....
300
0
 
0
 
! Отговори
най мразения преди 14 години
За Доган и неговите аврери е жизнено важно да останат във властта.Като видя че няма шансове за още един мандат гледа да си прибере версиите и затов настоятелно казва да му върнат това коетое дал,те той им едал власт на тях да крадат сега те трябва да му върнат жеста.щото и тях няма да ги има ако него го няма.Ако няма имунитет като депутат или като мин.председател,какъвто е в момента,той може да бъде привлечен под отговорност например за убииството на Емин ,за предателство на българските интерес
299
0
 
0
 
! Отговори
kaka преди 14 години
DOGANDostaOsranGamenArtisvaNaesen
298
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браво, браво! Вече и в Европа станахме за смях благодарение на този! А вие пак ходете за гъби и после псувайте, че ви били ниски заплатите, че парното било скъпо, че цените били високи! Не разбрахте ли, единственият начин да се оправим е да кажем НЕ на Доган и на подобните му, които години наред се подиграваха с нас и са се настроили да продължат и през следващия мандат! От нас зависи този никога повече да не влезе в управлението! Да, изборите няма да са честни, но поне имаме някакъв шанс.
297
0
 
0
 
! Отговори
Купринка преди 14 години
Емин, че са нещастни, смешни, лаещи и т.н. е истина.Че не гласуват не е истина. Всички гласуват ама силичката им е толкова.На свършване са..... лека полека съвсем щи свършат...
296
0
 
0
 
! Отговори
1950 преди 14 години
Ж.Виденов го направи с ВАС.сер- геи ще го направи с децата ви.
295
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Най-противната ехидна и мазна физиономия е на Джоган,На второ място в тази класация е зайчето Бъни
294
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРЧЕ преди 14 години
ДОГАН *** не е разбрал едно нещо в живота --Квото и да правиш умираш а като умреш няма къде да скрадираш откраднатото.Той и майкъл щеше да се замрази за бъдещето ама нестана нещо!!!!ДОГАНЕ ДА ГУШНЕШ БУКЕТА ПО СКОРО *** ОТ ДРЪНДАР!!!!!КРАДЛИВ *** --АКО БЕШЕ КРУМ ЖИВ ЩЕШЕ ДА СИ БЕЗ РЪЦЕ И КРАКА И БЕЗ ЕЗИК!!!!
293
0
 
0
 
! Отговори
do jeliazk преди 14 години
umen i prozorliv si i ti znae6 4e dogan vse o6te raboti za DS..
292
0
 
0
 
! Отговори
ДОГАН! преди 14 години
Евалата на Доган! Мачкай *** от ГЕРБ и Синята коалиция. Покажи им кой командва парада и да не си правят напразни надежди!!!!
291
0
 
0
 
! Отговори
FarmBoy преди 14 години
Svetovno izvestniqt turski geroi v bulgarskata politika, za kakvo si govorim. Sega verno Borisov sigurno zavijda, che ne e toi. Nali vsichkoto mediino vnimanie trqbva da e kum nego nasocheno.
290
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Sega Boiko Borisow moje samo da zavijda, kak taka i toi ne se e uredil da bude tolkova izvesten ! Zavijda li mutrata
289
0
 
0
 
! Отговори
Желязко Желев jele преди 14 години
Доган не прави нищо случаино.Има един коментар на "Прочела някъде " .Тя казва в ход е разбиването на големите политически мастадонти.Доган е продукт на ДС.Ако има нещо към което мафията е алергична това е авторитарната власт.ДС махна Т.Живков.Вероятно уби Луканов,КОСТОВ се опита да наложи еднолична власт-свърши зле.Вероятно ако Б.Борисов вземе власта ще го очистят.Слаба държава силна мафия.Даже Станишев им пречи.Фрагментация на политическото пространство-това е новия проект на ДС?
288
0
 
0
 
! Отговори
Ну погоди преди 14 години
Трагично са изостанали т.нар.бг турци. По време на избори в БГ това най-ясно се доказва. Един амбициозен и ДС-печен далавераджия Доган докарва, като овце, под строй бг турци от Турция и заедно с тия в БГ ги строява в две редици към изборните урни. ИНСТРУМЕНТЪ, т.е. камшикъ над стадото също е задействан, но той е невидим. Не са турците овце разбира се, но са наплашени. ИнструментА е затова - да плаши и ръчка. Който се праи на уфсъ, вълкъ го олапква. А зайчето имало какво? АКЪЛ!!!!
287
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 14 години
286 е абсолютно прав, - нисшите племена не могат да не командват. Такива са турците, еврейте, арабите. Последният кюрд е в състояние да чисти клозетите в Германия 20 год. за да може един велик ден, в името на алаха справедливия и милостивия, да малтретира слуги.
286
0
 
0
 
! Отговори
Крум преди 14 години
Нека не се занимаваме с турците - те правят едно и също винаги,а именно насилствено поробване и геноцид. Навсякъде си плащат за миналото,но не го усещат, тъй като не са прогресивни и единсвената им амбиция е дакомандват, дори и в нищета и неграмотност.Обещавам, че няма да говоря с българи, които не са гласували.
285
0
 
0
 
! Отговори
Адам преди 14 години
До 282 Алоо, ***, ти май си слънчасала! Май забрави кои са дружките на Доган! Това не са Борисов и Костов, а Станишев и Кобурга!Стига с тези манипулации, май много ви е страх от Костов и има защо!Що толкова се страхуват БСП И ДПС от Костов!Много им държи страх вече десет години!Жалко е, че ние българите не си ценим добрите политици! И затова теглим! А на такива като тебе, ***!Жалко за децата ни!
284
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 14 години
Да кажем твърдо не на бсп, дпс и ндсв, на предателите, на гавазите и на комарджиите и мошениците

Спонсорирани публикации