Българите са щури и правят уникални партита!

Пиърс Аджет от Rudimental пред Dnes.bg преди изявата им у нас
Обновена: 7 сеп 2015 21:36 | 7 сеп 2015 16:42, Александър Попов
3
Българите са щури и правят уникални партита!
Пиърс, последният вдясно. Снимка: Warner Music International/ Орфей Мюзик

След броени дни - на 12 септември в Интер Експо Център, родните фенове ще имат "челен сблъсък" с актуалната банда Rudimental. Заедно с тях на сцената ще бъде и определяната за "Гласът на Британия" Ella Eyre. Преди същинският купон, пред Dnes.bg застана Пиърс Аджет от Rudimental, за да сподели емоциите от повторното завръщане в България. 

С концерт в България започвате своето турне в подкрепа на втория ви албум. Какво да очакват феновете тук?

Ще бъда откровен с вас – наистина сме много развълнувани, че имаме възможността да се завърнем във вашата страна. Този път пристигаме с новия си албум We The Generation, който ще се появи следващия месец, така че ще ви представим няколко нови парчета. Подготвили сме един много добър диджей сет, който сме сигурни, че ще ви разтърси.

Прави впечатление, че в този албум работите както с утвърдени имена, така и с млади и не толкова известни изпълнители. Как всъщност избирате с кого да записвате?

Да избереш музикантите, които да включиш в свой проект не е лека задача, но ние мисля, че имахме късмет да работим с едни от най-добрите – Ella Eyre, Ед Шийран, Джон Нюман, Nas. Благодарим им, че се включиха. Ела и Ед са ни много големи приятели. Затова за нас е чест, че и двамата ни включиха в турнетата си. Те са прекрасни хора на първо място и изключително добри и отдадени в това, което правят.

Самите вие сякаш не държите да бъдете на първа линия. Не е ли странно във времена, когато имиджът продава?

Имиджитът е важен дотолкова, доколкото човек умее да го изгради в правилната посока. Музикантите трябва да са свободни да създават своето изкуство без влияние на въшни фактори. Всичко трябва да идва от сърцето. Така е при нас, а имиджът ни е, че сме готини.

Вече сте идвали в България, какви са първите неща, с които свързвате страната ни?

Не мога да си спомня много от престоя ни миналия път, но определено това, което ме грабна са феновете. Знатете ли, когато имаме диджей сет някъде, не ходим всички, а само по двама от нас. Това е малко по-различни от шоуто на живо, там емоциите са по-различни, но пък при диджей сетовете е по-щуро. Такива са и българите – от тях струи огромна парти енергия. Приехте ни много топло. Невероятни сте. Това е хубав спомен и значи много.

Вече няколко години сте в челото на класациите, радвате се на голяма популярност. Каква е вашата тайна за успеха?

Любовта. Именно тя е ключът към успеха. Когато правиш нещо от сърце, когато влагаш цялата си енергия и усилия в нещо то ти се отблагодарява – това чувство е безценно.

Има ли нещо, което ви отне тази слава?

Животът ни със сигурност се промени, вече ни разпознават по улицата, но не много. "Предишният" ни живот е като настоящия. Ето, возя се във влака, ходя на места като всички останали. Ние сме си същите, просто имаме повече ангажименти и повече фенове. Обичаме да играем футбол с приятели и продължаваме да го правим. Всичко около нас е музика, така беше преди 10 години, когато започвахме, така е и сега.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: RudimentalПиърс Аджет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Боне крайнинеца преди 8 години
Те ,българите , друго и не умеят !