12 юни, Сингапур... Ще се състои ли срещата Тръмп - Ким Чен Ун?

Двамата лидери потвърдиха желанието си за преговори
Обновена: 27 май 2018 07:34 | 27 май 2018 07:30, Анисия Иванова
34
12 юни, Сингапур... Ще се състои ли срещата Тръмп - Ким Чен Ун?

САЩ продължават да се стремят към провеждане на първата в историята американско-севернокорейска среща на 12 юни в Сингапур и подготовката за нея върви добре. Това заяви президентът Доналд Тръмп, след като прие в Белия дом освободения от Венецуела американец Джошуа Холт, предаде ТАСС. 

"Много добре се справяме по отношение на срещата на върха със Северна Корея", каза Тръмп, цитиран от Ройтерс. "Върви много хубаво. Така че гледаме към 12 юни в Сингапур. Това не се е променило. Ще видим какво ще стане", добави той.

Срещата първоначално бе планирано да се проведе на 12 юни в Сингапур, но на 24 май президентът на САЩ изпрати на севернокорейския лидер послание, че тя не може да се състои заради враждебни изявления на Пхенян.

Севернокорейският лидер Ким Чен-ун също потвърди намерението си да води на 12 юни в Сингапур преговори с президента на САЩ Доналд Тръмп. Това заяви снощи на пресконференция в Сеул президентът на Южна Корея Мун Дже-ин след вчерашната си среща с Ким в граничното селище Панминчжон, предаде ТАСС.

"Ким Чен-ун потвърди ангажимента си за денуклеаризация на Корейския полуостров", каза южнокорейският президент. По думите на Мун, лидерът на Северна Корея е изразил безпокойство заради продължаващото напрежение в отношенията с Вашингтон.

"Той е обезпокоен от позициите на САЩ и за това дали те могат да предоставят на Северна Корея твърди гаранции за сигурност", каза президентът, цитиран от БТА.

За решаване на този въпрос са необходими преки двустранни контакти, каза Мун обеща да окаже активна подкрепа в тази насока.

"Надявам се след успешни преговори между лидерите на САЩ и КНДР да се състои тристранна среща на върха с участието на Република Корея, на която да бъде подписан документ за официално приключване на Корейската война", каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
3
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Масоните съвсем изчаткаха!
29
0
 
5
 
! Отговори
Jo6 преди 5 години
И ко стана, чичко сам пак уточни сащата дата ???
28
6
 
1
 
! Отговори
Дъртий преди 5 години
Хубавото е че войните които се задават ще са брутални, мародерски, без никакъв морал и съвест. Още по-хубавото е, че ще намалее световното население нвколко пъти. След 100-200 години природата най-сетне ще си почине от паразита наречащ себе си човек и за винаги ще изчезне заеазата алчност! Природата е съвършенна!
27
5
 
10
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Иранският аятолах е прдупредил Ким, да не подписва никакво споразумение, защото после , ще настанат черни дни за Северна Корея и е прав!!!Споразуменията и договорите се подписват за това, не да се спазват, а за да притискат и смачкат опонента!!!Агент Флинт Бренгоув!ЦРУ!!!
26
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
90% от пpocтитутките в Германия са българки.
25
9
 
5
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Ще ви разкрия една пазена руска тайна. Много чужди репортери не показват истинското лице на Москва. Хиляди московчани се къпят в мръсната река Москва. На брега на реката край Кремъл всеки ден изгарят трупове на умрели на кладите и ги хвърлят в реката.В близост до тях скитат безпризорни кучета и мечки,деца се къпят в реката.Други вярващи се потапят в реката да измолят прошка от бог Ленин.Не е Индия,това е лицето на Русия!
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този се оказа по голяма фурнаджийска лопата и от Бойко Борисов, колко пъти се обърна? Първо плашеше СК корея с унищожение и военна мощ, после обясняваше колко умен човек бил Ким Чен Ун, колко го уважавал и колко искал да се срещтат, после отмени срещата защото бил "огорчен" горкият, сега пак гладал напред към срещи с Ким. Циркаджия.
23
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе аз не знам некой да бега в Русия, никой не иска рубли, всички бегат на запад при цар долар.
22
2
 
1
 
! Отговори
Василев преди 5 години
В Русия има президент евреин и 100 свръх богати евреи руски олигарси, и 150 млн. пролетарий!Те се командват от Британският Имперски Еврейски Ум, който е окупирал Лондонското финансово сити и всички важни международно организации и офшорни банки!Агент Коуди Симпсън!ЦРУ!!!
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СК не разговарят с държави терористи.
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крим е руски. Въпросът е затворен.
19
4
 
1
 
! Отговори
Василев преди 5 години
До АнонименНещо си чел и си слушал, ама не си разбрал!Украйна я разделиха и смазаха евреите, за да не попадне в сферата на влияние на Германия и Австрия!!!Агент Вини Мейсън!ЦРУ!!!
18
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
САНКЦИИТЕ КОИТО СА НАЛОЖЕНИ НА РУСИЯ СА МНОГО МАЛКО В МОМЕНТА!!!КАКВОТО И ЛОШО ДА ИМ СЕ СЛУЧИ НА РУСНАЦИТЕ ЖИВЕЕЩИ В РУСИЯ ИЛИ ПОДКРЕПЯЩИ ФАЛШИВИЯ ПУТИН ЩЕ ИМ Е МНОГО МАЛКО НАКАЗАНИЕ!
17
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КРИМ БЕШЕ ПОД ПЪЛНО РУСКО УПРАВЛЕНИЕ И КОГАТО БЕШЕ В СЪСТАВА НА УКРАЙНА!! ТЪЙ, ЧЕ ФАЛШИВИЯ ПУТИН Е ПОСТИГНАЛ ЕДНО НИЩО!ДОРИ КРИМ ДА БЕШЕ В НАТО ТОВА НИЩО НЕ ПРОМЕНЯ, ЗАЩОТО КРИМ БЕШЕ АВТОНОМНА ОБЛАСТ И ТАМ ОРЪЖИЯ НА НАТО НЯМА ДА БЪДАТ РАЗПОЛОЖЕНИ!!!ФАЛШИВИЯ ПУТИН СИ ПРИЗНА ПУБЛИЧНО , ЧЕ Е ПРЕСТЪПНИК И МАСОВ УБИЕЦ!
16
2
 
8
 
! Отговори
bolbov преди 5 години
И корейската приказка за комунизъм отива към своя край.Прав е бил Маркс тази революция трябва да започне и стане в най развитите държави.Дано се получи преди капитализма да е погубил човечеството
15
5
 
2
 
! Отговори
Василев преди 5 години
До до 10 василевияМного селяни прости има в България!Ами селянино ***, Китай я създадоха същите масони и банкери, за да убият средната класа и индустриите в европейските страни!В момента когато са наляти милиарди долари в китайската икономика, влезли са американски компании и китаеца работи и спи до струга за канче ориз, ти вече си убит, ти си господин никой, на който са му убили бъдещето в собствената страна!!!Политиката и икономиката не са за всеки!!!Агент Рики Грийн!ЦРУ!
14
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РЕЖИМИТЕ В СЕВЕРНА КОРЕЯ И ИРАН СА ПРЕМАЗАНИ !НО ОСТАВА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ МАЙКАТА НА ЗЛОТО РУСИЯ АБСОЛЮТЕН ВРАГ НА ХРИСТИЯНСТВОТО ТОТАЛНИ АТЕИСТИ ! ДОРИ ЛУЦИФЕР Е ПО-НАБОЖЕН ОТ ПОВЕЧЕТО РУСНАЦИ!
13
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАКВОТО РЕШИ ТРЪМП ТОВА ЩЕ Е!!!КИМ ЧЕН УН Е ВЕЧЕ НИКОЙ ЗА ПРЕД СВЕТА, СЛЕД КАТО ЗАПОЧНА ДА ЦЕЛУВА КРАКАТА И ГИ ЦЕЛУВА НА ВСИЧКИТЕ СИ ОПОНЕНТИ!
12
0
 
3
 
! Отговори
ined преди 5 години
50 на 50 - или ще се състои или няма да се състои - зависи накъде ще го избие сачмата Трумпета
11
1
 
6
 
! Отговори
зевзек преди 5 години
Това ще е най-великото събитие в света на модата - среща на двамата световни лидери с най-смешни причиски.