Елегантната Хьон Сон Уол – новата довереница на Ким Чен Ун

Преди се говорило, че е екзекутирана заради порно филм
10 юни 2019 21:19, Елка Василева
24
Елегантната Хьон Сон Уол – новата довереница на Ким Чен Ун
Кадър: YouTube

Една нова елегантна жена се появява напоследък публично като довереница на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, пише в. „Таймс“. Става дума за Хьон Сон Уол, солистка на женския ансамбъл "Моранбон", за която навремето се е говорело, че е любовница на севернокорейски вожд.

Тя е била до Ким по време на негово посещение във фабрика, както и на откриването на масови гимнастически игри миналата седмица. Четиридесет и две годишната Хьон, чийто най-популярен хит възпява работничка в текстилна фабрика, е член на ЦК на Корейската трудова партия. Тя придружи Ким при посещението му в Китай през януари и сега заема ръководна позиция в пропагандния апарат на партията, посочва Таймс".

Вестникът подчертава, че появата на певицата като политическо лице е много странна поради съобщенията, че тя е била екзекутирана заради участието си в порнографски филм.

И сестрата на Ким Чен Ун се появи, не е в немилост

Таблоидът "Сън" доразвива темата, като припомня, че по-рано тази година южнокорейският вестник "Чосон илбо" е писал, че Хьон и други музикантки в "Моранбон" са били разстреляни по заповед на лидера, защото правели порнофилм.

Миналия вторник обаче солистката на групата била назначена за заместник-директор на отдела на компартията за пропаганда и агитация, пише "Сън", позовавайки се на официални източници в Пхенян.

Още по темата

Смята се, че Хьон Сон Уол се познава със седем години по-младия от нея Ким Чен Ун още от юношеските му години. Съобщенията, че тя е ликвидирана, не предизвикаха голяма изненада, защото Ким вече се е отървавал от свои близки сътрудници, отбеляза "Сън".

"Сън" и два други британски вестника - "Дейли мирър" и "Дейли мейл" - съобщават днес, че по заповед на Ким Чен Ун е била извършена зловеща екзекуция. Неназован севернокорейски генерал, обвинен в заговор за държавен преврат, бил хвърлен в басейн с пирани, внесени от Бразилия, като преди това по тялото и крайниците му били нанесени рани с нож.

По този повод руската държавна телевизия Ар Ти отбелязва, че британските таблоиди са станали обект на подигравки заради тази "лъжлива новина" за генерал, умъртвен мъчително като във филм от поредицата да Джеймс Бонд, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
2
 
! Отговори
не може да бъде! преди 4 години
Не вярвам на тази снимка ,вече някои западни медии съобщиха ,че е разстреляна и сготвена за обяд на Ким!/
16
2
 
15
 
! Отговори
давай Ким преди 4 години
Била убита според англииските весници а се показва жива и здрава . Типичен пример за фалшивата евроатлантическа пропагавда
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 16 АнонименТова е за мъжкаритъпкачи а не за софиискигендари. не са прави на мъж
14
5
 
6
 
! Отговори
запознат преди 4 години
до 16 тя е комунистка , те нямат такива неща като бактерии
13
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според западните фейк медии Ким Чен Ун ги убива,но те възкръсват.
12
1
 
14
 
! Отговори
Зоро преди 4 години
ТОВА ИДВА ДА ПОКАЖЕ, КОЛКО СМЕ ПРОСТИ НИЕ РАЯТА, КАТО В МИНАЛОТО НИ МАНИПУЛИРАХА КОМУНИСТИТЕ . А ДНЕС НИ МАНИПУЛИРАТ ТЕХНИТЕ СИНОВЕ И ВНУЦИ КАПИТАЛИСТИТЕ.
11
3
 
10
 
! Отговори
до 11 преди 4 години
всичко което имаш е от Великият Лидер Бо Тик Вун, защото ако партията каже - всичко твое, става наше!!
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На представеното тук видео "Moranbong Band" са от 0:22 до 0:33 сек."Moranbong Band" е голям чисто женски естрадно-симфоничен оркестър с 5 вокалистки.
9
3
 
9
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
по мое скромно мнение малко неща заслужават повече признание и възхвала от работата на тъкачка - всичко, което имаме, е от труда на тези хора. По-достойно за похвала е може би само майчинството
8
4
 
14
 
! Отговори
WTF преди 4 години
Това изречение кърти мивки :"Четиридесет и две годишната Хьон, чийто най-популярен хит възпява работничка в текстилна фабрика, е член на ЦК на Корейската трудова партия."I like
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Олеле майко, пак Синковеца ще пази.
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тва е стара снимка бе, сега е на 42 г.
5
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво значи довеенеца, не се ли замислихте. И изобщо, какво ме интересуват тези неща? Няма ли да ни уведомите и Путин какво лай но е и закал онзи ден.
4
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпреки голямата омраза със запада другаря ким чен ун върховният лидер богът слънце се оказва ,че е изучил в "загниващата"Швейцария. в българия пък все още управлява селянията и простотията,шуробаджанащината,наще хора ,тарикътлъка и т.н. все неща присъщи на режима който командва 80 г. неизменно и комндва бкп с лидери бай тошо и телеохранителя от яките момчета с бухалките и анцузите адидас през 90-те години БатБатМан!Тигъра все хора които не могат да кажат едно изречение с по-малко от 2-3 грешк
3
3
 
21
 
! Отговори
rusnak преди 4 години
Тази не беше ли разтреляна, според западните зад ници?
2
4
 
25
 
! Отговори
мераклиев преди 4 години
За 42 годишна изглежда върло лепо!!
1
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страхотна е ! Въпреки това, напсианото е грнусна пропаганда, като всичко, което се пише за Северна Корея.