Семейството на Джокович разочаровано от депортацията му

Сръбският олимпийски комитет определи решението като "скандално"
16 яну 2022 19:10, Красимир Ангелов
128
Семейството на Джокович разочаровано от депортацията му
Снимка: БГНЕС

Семейството на Новак Джокович заяви, че е „разочаровано“ от решението на Федералния съд на Австралия да депортира сина им по-рано днес. Това стана ясно в изявление, публикувано от сръбски медии.

"Много сме разочаровани от решението на Федералния съд и факта, че Новак трябва да напусне Австралия. Това са трудни времена, специално за Новак, но това, което трябва да направим ние, като негово семейство, е да му дадем подкрепа повече от всякога", се казва в тяхното съобщение.

Още по темата
Изявлението бе публикувано само няколко часа, след като световният номер 1 при мъжете загуби битката с австралийското правителство да остане в страната и да защитава титлата си от Аустрелиън Оупън.

Евентуалната победа на сърбина в Мелбърн щеше да означава и рекордна 21-а титла от Големия шлем.

По-рано през деня, самият Джокович заяви, че е "много разочарован" от решението на Федералния съд, но ще се съобрази с него и ще напусне страната. По-късно това стана факт и сърбинът пътува до Дубай.

Сръбският олимпийски комитет пък определи решението на Федералния съд като "скандално", съобщава БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сръбската премиерка Бърнабич обаче иска обяснение от Джокович за престоя му в Испания, който скри. Законите са за всички.
92
4
 
1
 
! Отговори
Край преди 2 години
Семейството му много токсично на Ноле. Ми да ударят по три плескавици и една вешалица с урнебес. Да празнат по едно кило жестока земунска. Да викнат тръбачи У кафаната и повече да не ни занимават с великосръбския си шовинизам да им не вземем Ниш. Нищо че не ни трябва.
91
2
 
6
 
! Отговори
Емиииии... преди 2 години
Над закона е само Джокович. Той казва как ще става, другите слушат. Нали така? Или...
90
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хареса ми много как сръбският президент подкрепи и застана на страната на Джокович, и то ползвайки английски език, в интервю, което видях в Daily News вчера....Ако беше нашия президент, със сигурност щеше да защити австралийските власти и даже щеше да се извини на австралийците! Възхитена съм как сърбите подкрепят сънародниците си....и има защо!
89
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май той е единственият достоен спортист, дръзнал да се опълчи на глобалната измама и да предпочете здравето и достойнството си пред перспективата от солиден паричен чек от едно от най-престижните тенис съревнования в света. Хвала!
88
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Tук лауреати по международно право и юристи по миграциони закони са се събрали. Само дето грам не са живяли в цивилизована държава, но компетентно ръсят акъл. Мислят си че да лъзнеш бордер секюрити службите на Австралия е като да минеш КПП Калотина. Даже някоя 100левка да му бе ударил на челото на митничаря за да е пълна балканщината. Тук има закони и се спазват. Не е разграден двор. Не пишеш ко си сакаш у формулярите. Балкански тарикатлъци ги правете у дискотелата у Белград
87
7
 
10
 
! Отговори
Цирк Балкански преди 2 години
И сега к'во - цялата роднинска сбирщина ли ще се изреди да се "разочарова" от спазването на закона в една съвременна и модерна държава?!
86
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А трябва да се радват, че се спаси от тази фашистка страна жив и здрав! То е ясно,че наглосаксите не могат да търпят победи от страна на славянин, особено пък за 10 път. По същата причина руските спортисти бяха изхвърлени от спорта с фалшиви допинг скандали, защото все те бяха по първите места. Изобщо в англосаксонския свят лъжата е на макс. Не ви ли прилича на това: Ще санкционираме Русия, понеже ЩЯЛА да нападне Украйна.
85
8
 
12
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
да се оплачат на арменския поп
84
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се оплачат на Коце възрожденеца.
83
6
 
16
 
! Отговори
ай стига бе преди 2 години
айде сега и с родата на Джокович ше ни занимавате !
82
9
 
19
 
! Отговори
sofeto преди 2 години
Мноо интересно, да ни заинтересуват за родата на сръбино дето лъгал че се имонизирал!
81
14
 
17
 
! Отговори
PFIZER=ДИКТАТУРА преди 2 години
Не само че трябва да се ваксинира но е задължително да се ваксинира с PFIZER или с ваксини на близки до тоталитарният американски режим.ФаЩ и им (като Австралия) не разрешават парите да отидат в чужд джоб.Изнудват цял свят да се ваксинира с техните ваксини.Въобще не им пука за здравето на хората
80
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само голямо зомби може да смята, че експериментална течност е " ваксина" и да вярва в закони, които я подкрепят. В Австралия се извършва медицински фашизъм и това трябва да спре.
79
15
 
26
 
! Отговори
эжгт преди 2 години
Сега вече ще зае че има страни в които балканските номера не минават...Нъл тъй Джокич...
78
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той сега като почне едни дела, ще изкара доста пара от Аборигените. Големия шлем също се загуби част от спонсорите си
77
15
 
16
 
! Отговори
PFIZER или смъpт преди 2 години
Условията за влизане в страна. 1.Ваксиниране 2.Отрицателен тест 3. ДА Е ПРЕБОЛЕДУВАЛ COVID-19 Джокович е прекарал заболяването,освен това направи и карантина. Защо не го накараха да си направи един тест а просто решиха да го изхвърлят?ФАРМАцефМАФИЯТА предупреждава всички които не са ваксинирани. ЩЕ Бъдат преследвани до дупка
76
16
 
12
 
! Отговори
PFIZER или смъpт преди 2 години
Коментиращите тук трябва да знаете за условията за влизане в страна. 1. Човек да е ваксиниран 2. Да има отрицателен тест 3. ДА Е ПРЕБОЛЕДУВАЛ COVID-19 Джокович е прекарал заболяването,освен това направи и карантина. Никой не се запита защо не го накараха да си направи един тест а просто решиха да го изхвърлят?
75
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя дали ИЗОБЩО ще играе тенис?
74
1
 
9
 
! Отговори
CAT преди 2 години
А какво са очаквали?!?