Камила Валиева рухна, Шчербакова взе златото в Пекин

Александра Трусова взе среброто с много силна волна програма
Обновена: 17 фев 2022 16:58 | 17 фев 2022 16:35, Красимир Ангелов
104
Камила Валиева рухна, Шчербакова взе златото в Пекин
Снимка: БГНЕС

15-годишната руска фигуристка Камила Валиева, която бе замесена в сериозен допинг скандал още в началото на олимпийските игри в Пекин, рухна по време на волната си програма и остана без медал от олимпийските игри в Пекин.

Валиева, която водеше след кратката програма и бе големият фаворит за титлата, не издържа психически, падна два пъти по време на своята волна програма и направи няколко грешки, които в крайна сметка я отпратиха чак на четвърто място в крайното класиране.

Още по темата
Олимпийска шампионка стана нейната съотборничка Анна Шчербакова, която спечели и световното първенство миналата година. С невероятна волна програма и цели 5 отлично изпълнени четворни скока сребърният медал взе третата рускиня Александра Трусова, която бе четвърта след кратката програма.

Трета се нареди японката Каори Сакамото.
 
Нашето момиче Александра Фейгин завърши на 24-то място Олимпийските игри. По всяка вероятност Фейгин бе и последната наша спортистка на игрите в Пекин. Биатлонистката Милена Тодорова е втора резерва в масовия старт и има минимална вероятност да направи още един старт на Олимпиадата, ако някоя от първите 30 в биатлона не стартира в последния старт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
8
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Аз пък съм доволен, че Шербакова взе златото, защото го заслужаваше най-много. Тя притежава една елегантност и аристократизъм в движенията, каквито липсват на останалите. Другите 2 рускини са просто машини за скокове. В християнството има един основен принцип: "каквото Бог е решил да даде на теб, на друг няма да го даде". И така и стана. Иначе ми направи впечатление, че треньорките не успокояваха и не прегръщаха фигуристките след изпълненията, а само им се караха и ги разплакваха.
59
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До моето мнение "ЗА ФАШИСТИТЕ ОТ УАДА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НЕ СТРУВА НИЩО Постовете на русофилите са като извадени от учебник на КГБ пропагандата от времето след ВСВ. За тяхно съжаление, адресатите им са наясно с това. Иначе какво струва човешкия живот разбрахме, когато стана ясно, че Русия е организирала на държавно ниво допингиране на атлетите си, а след това е подменяла проби с помощта на руските служби. Нищо ново. Още през студената война всички страни от соц блока правеха същото, включително ние
58
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До запознат "Ако РОС я бяха оттеглили от състезанието ТОВА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ УДАР СРЕЩУ НЕЯ" Прочетох целия ти пост, просто адресирах твърдението ти. А на РОК не им пука за нея, видя се и по поведението на треньорката й. Не я оттеглиха, защото щеше да бъде директно признание за вина. С крехка психика не се става олимпийски шампион, каквато е/беше на път да стане. Валиева е само пионка за руснаците: спорта още от студената война е продължение на политиката. Валиева сега разбра, че я използват.
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До запознат "Това сега така не се прави. Ако искаше да ннаправи това, то РОС щеше да я оттегли от състезанието." Ако я бяха оттеглили от състезанието де факто щяха да признаят, че са я допингирали, тъй че БАШ така се прави.
56
0
 
2
 
! Отговори
до 70 преди 2 години
С лупа ли гледаш.
55
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 70 Хихихи. Женска фигура: плоска като дъска и без ханш, а третата не е китайка, а японка. Японците СЪС СИГУРНОСТ са по-чиста като гени нация от руснаците.
54
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците са я накарали да падне, за да може в случай на отнемане на медала й в последствие да си запазят медалите. Ако Валиева досега не е разбрала, че е само инструмент за режима на Путин, значи на втория етаж няма никой.
53
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рускините са супер за разплод, генът им е много чист, ето и горе на снимката - двете в ляво са пример за женска фигура а от кривокраката китайка в дясно лъха на тестостерон.
52
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма място за спорта в политиката. Разни политически пръчове се крият зад децата. Изтезават ги в името на пропагандата и ги захвърлят като ***. Мисля, че трябва да се забрани участието на деца до 18 години в големия спорт. Тези гаври граничат с престъпление. Какво знае едно дете на 15 за химия и допинг?! Взела това, взела онова... И да има нещо в кръвта и, не го е взела, а са и го дали. А нищо чудно и да е натопена от вътрешната конкуренция от Москва.
51
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин няма да се зарадва, нали има слабост към татарките
50
7
 
6
 
! Отговори
До Масква преди 2 години
Още дълго няма да видим руско знаме на олимпийските заради простотии, като "чашката на дедо"
49
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без хапчетата на дядото;и онзи ден и днес тупваше на леда.А след края и нещо залиташе.
48
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха спряха й хапчетата "за сърце "и тя се провали с гръм и трясък
47
1
 
5
 
! Отговори
До Мак преди 2 години
Тя днес завърши 5, но сумарно от кратката и волната е 4-та.
46
12
 
12
 
! Отговори
мак преди 2 години
Тя ще се оправи. Ще разбере, че има и други участници, понякога по-добри от нея, нали никой не се състезава сам и никога победата не е гарантирана заради фамилията ти или заради предишни успехи. Но 4 място за днешното представяне е прекалено високо.
45
15
 
15
 
! Отговори
Нане преди 2 години
А ха ха хаа... Рускинчето им го наби на дъртите рептили... Не мож да и земат златният медал и да правят циркове още половин година... Жертва се в името на Русия... Четвърта за да не ощети никой!
44
14
 
6
 
! Отговори
Стига преди 2 години
Майката на детето се омъжила на 14.Родила на 15.
43
5
 
9
 
! Отговори
Costa преди 2 години
Камила Валиева можеше умишлено да провали безплатната програма заради медалите на Анна Щербакова и Александра Трусова. В полза на "специални падания" може да свидетелства фактът, че Валиева е действала след Трусова и Щербакова, а съдбата на първите две места е решена (те са гарантирани за екипа на ROC)
42
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаше една прекрасна руска фигуристка през 2000та декада - Ирина Слуцкая! Обожавам я и досега не мога да сравня играта й с никакви други спортистки, намерете я в ютюб и ще видите каква класа и изящество! И още една руска легенда от това поколение - Елена Соколова- тя пък беше кукла като визия!Днешните не ме впечатляват с нищо, най-вече няма го този ентусиазъм и артистичност на "старото" поколение!
41
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не издържа психически на тормоза това дете и не успя да покаже какво може на волната програма. Като цяло извънземна игра на трите рускини. Днес беше деня на Трусина - пет четворни скока.