Трус в ЦСКА: Стойчо Младенов подаде оставка

Това стана минути след победата над Славия с 2:0
Обновена: 12 апр 2022 21:36 | 12 апр 2022 21:36, Красимир Ангелов
24
Трус в ЦСКА: Стойчо Младенов подаде оставка
Снимка: Lap.bg

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов подаде оставка. Минути след победата над Славия в полуфинал за Купата на България наставникът на "червените" обяви решението си да напусне дни преди дербито с Левски.

"Подавам си оставката. Бих останал само при едно условие. На вчерашната пресконференция бях ясен. Става въпрос за селекционната политика. Разговарял съм с Дани Ганчев, останах да водя този мач, за да си намерят треньор за мача в неделя", каза Младенов пред репортери след мача със Славия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: ЦСКАСтойчо Младенов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Трудно се живее само на заплата.Друго си е като добавиш и комисионни от трансфери.
18
0
 
7
 
! Отговори
ами преди 2 години
Преведено по "стойчовски"-не ми се седи тука на заплата,искам да папам и от трансфери,както съм го правил,когато забих последният пирон на "любимият" си отбор-купувам 10= 10 комисинонни,след два месеца 6 от тях виждам че не стават и ги гоня за "некадърност".После те съдят клуба за неустойки,но аз дотогава съм ИзБегал някъде по арабските страни,да му мисли Дани Ганчев.......
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цесекарите сами си правят от години бъркотиите, и все някой друг им бил виновен... За 30 години се нагледахме на какви ли не герои, то не беше Илийката Павлов(в.п.), после Божков, после някакви "титани", после другарят Лупи доведе Прамот Митал(щеше да прави от цесека Реал Мадрид на Балканите), сега и микренския мъдрец. Абе...
16
0
 
7
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Цесекар съм откакто се помня,но откакто Ганчев и агитката се намесиха в политиката, този отбор не е същият! Не е тайна, че точно агитката на ЦСКА беше замесена в погромите и метежа на Радев, заплатен от Черепа!
15
0
 
7
 
! Отговори
литекс+цска=ЛиСКА преди 2 години
От как джуджето от Микре пребоядиса ЛиСКА от оранжево в червено, успя да пропъди всички доказали се червени легенди като Димитър Пенев, Петър Жеков, Любослав Пенев, Георги Илиев от клуба. Вчера гласно разбрахме, че *** е изгонил още декември месец поредна легенда на клуба.
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всяка година в ЦСКА се случва едно и също.Гриша Ганчев си утрива ръцете с всеки треньор.Все по-явно става,че Ганчев умишлено не иска ЦСКА да бъде силен отбор.Забъркал се е в някакви схеми и ЦСКА е потърпевшият от тези игрички.Ганчев е вреден за ЦСКА.
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом Младенов си тръгва, значи Ганчев пак ще разпродаде основните футболисти. Тоя филм сме го гледали вече.
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отборът нищо не играе! За поредна година силна есен, слаба пролет! Не е ясно дали Стойчо е виновен. В Пловдив се виждаше, че играчите просто не искат да играят. Но все повече май ще става ясно, че Гришата играе тото с ЦСКА! Черно тото! Стойчо го знае. Всички го знаят това. В БГ няма футбол, няма феърплей. Затова тарикати, като Чичо Венци и Гришата си изкарват парички с тото!
11
0
 
4
 
! Отговори
ЦSSKA преди 2 години
Време е за Христо Янев и половината чужденци да се разкарат начело с Жеферсон и да бъдат заменени с българи. Иначе филма го знаемЕ
10
0
 
0
 
! Отговори
two преди 2 години
Продължавам нататък. Онзи Стойко имаше характер. Удряше по масата (буквално) и обръщаше мачове в своя полза с лекота. Сегашния Стойчо съвсем се е "предал", без мотивация.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо бе Тройчо.Защо подаде оставка?
8
2
 
7
 
! Отговори
one преди 2 години
Стойчо вече не е онзи Стойчо. Престоят му в Казахстан го е сдухал напълно. При последното си завръщане започна със странните си поведения, изказвания и упреци. При всеки неуспех захапваше някого. Първо бе Любослав Пенев, че тренирал футболистите за 60 минути игра. След това ръководството на БФС му пречело. След поредните пропилени точки проплака от Ганчев, че нямал достатъчно футболисти. Това не може да е сериозно поведение и отношение. Хленчене за това и онова.
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мизерни и гнусни фенове и а Литекс
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С не уе!!!То тва да не ти е някой супол от улицата?!
5
4
 
3
 
! Отговори
Цска - Левски преди 2 години
.......3 : О........
4
1
 
5
 
! Отговори
а преди 2 години
Тройчо си тръгва за да подсили отбора.
3
2
 
8
 
! Отговори
Каракочев преди 2 години
Току щоо го преместих.
2
0
 
8
 
! Отговори
Тройчо-Неустойчо преди 2 години
Уплаших се. Виждам, че ЦСКА не играе. Има вероятност да паднем от о(т)бора на всички власти - Цолодрагойевата парясница. За това именно бягам. След 2-3 години ще се върна на бял кон :)
1
5
 
9
 
! Отговори
Жико преди 2 години
Уплаши се да не стане за резил с Левски.