МВР натика 80 полицаи в хотел "Мизерия"

Охранителите на родния Давос ползват 2 тоалетни и спукан бойлер в Горна баня
23 апр 2009 08:57,
56
МВР натика 80 полицаи в хотел "Мизерия"
Снимка: БГНЕС

Стотици полицаи, командировани да охраняват Енергийния форум в София, са настанени при нечовешки условия в Горна баня.

"Условията там са под всякаква критика и са повече от мизерни. Не могат да се вместят в контекста на значението добри условия, съобщиха от новоучредения синдикат на служителите в МВР.

Полицаи от Русе, Силистра, Ловеч и Смолян са стояли вчера на дъжда при температура 3 градуса.

Те отказали да влязат в помещенията, които им са предоставени, посочват от синдиката.

Служителите на МВР са настанени по 80 души на етаж в стаи за по 10 души.

В сградата има 2 тоалетни с неработещи казанчета и баня с пукнат бойлер.

Главният секретар на МВР Павлин Димитров е поел ангажимент да реши проблема.

В очакване на някакво решение служителите отказват да влязат в помещенията и стоят на плаца.

Имало е опит да бъдат принудени да го направят под заплаха, че ще бъдат наказани за неизпълнение на заповед.

На полицаите са отпуснати пари за нощувки в размер на 40 лева, но те нямат право да ги ползват реално.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Пълно с комплексари,правещи се на мъже по форумите...Тука сте много отворени,ама като ви спре полицая и почвате да му се мазните и ако може и *** ще му направите,само и само да се отървете.Мухльовци!
54
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Те да не мислят, че са отишли на почивка в София. Ако беше военно положение надали щяха и на хотел да бъдат.
53
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
При тези условия, в тези казарми са служили наборни войници, по година и повече..... Тези фуражкаджии да не са някакви принцеси, другия път и гаджета може да поискат да им заведем!
52
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Абе ти си толкова ограничен,че просто нямам думи.Това че работят за МВР не ги прави по-малко хора от теб.А тебе като те гледам с удоволствие бих те вързал на една каишка и цял живот да стоиш в някой двор като куче.Аман от малумници и бавноразвиващи .... Затова няма да се оправи България,докато има такива некадърници и сред народа ще сме на този хал.България трябва да се изчисти от всичката *** в парламента и всички като тебе включително.Вие сте срам и позор за страната и само я дърпате назад.
51
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Не само че си бяха нормални условията във Враня, а си бяха и супер лукс според тогавашните разбирания и заплатата на месец беше 1,50 (ако изобщо я взимаше). Тогава беше хубава 2000 *** си имаше държавата за 1,50 на месец. А сега си има 2000 *** за 600лв. на месец с претенции и синдикати. КАжете ми как да не си кажеш че миналото е било по хубаво от настоящето. На мене данеби някои да ми плаща за неудобството че бъхтя и цяла София като магаре в мръсотията. Моят синдикат на гражданин на държавата къдее. Нарушени са ми човешките права да се придвижвам свободноо...така че да не мрънкат а да се стегнат за 2 дена няма да им стане нищо.
50
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
плюят полицията - добре бе, а като ви ограбят, набият или нае.бът, що търчите да точите сополи В ПОЛИЦИЯТА? ми идете се оплачете в на майка си п., нали не искате полиция?
49
0
 
17
 
! Отговори
police fan преди 15 години
абе 38 , кой е прасе за теб , ако изнасилят сестра ти къде ще отидеш? не храчете върху полицията, а се замислете вие какво допринасяте за тази държава
48
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
А *** ТАПАЦИ ОТ ДНИЕС БГ ТРИЯТ ЛИ ТРИЯТ МНЕНИЯ. И НА ВАС ЛИ ВИ ПЛАЩА ДПС ?!
47
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
МВР - това е политическата милиция на ДПС кога ли ще доживеем да видим полиция в БГ??!
46
0
 
17
 
! Отговори
az преди 15 години
Брадър, ти къде живееш, в рая ли? Кажи ми в коя държава няма престъпност, в коя държава не крадат коли, в коя държава разкриват всички престъпления? Хора, разберете, че престъпност има и ще има. В какви мащаби е тя - това зависи не само от полицията, а от цялото общество. 49, пък и всички останали, като плюете срещу полицията с ръка на сърцето кажете колко пъти сте подали сигнал за престъпление? Колко от вас за оказали съдействие на полицай? Най-лесно е да хулим. Кажете какво сте направили, за да живееете в по-добро общество с по-малко престъпност!!!
45
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
нещо не схващам:заплатите им били ниски,работното време-гадно,престътпността-голяма,условията-мизерн и.а полицаи много.ми като не е хубаво,защо не напускат,а се блъскат да бъдат полицаи.една кола си купуваш и първо и правиш каско бе.иначе оставаш без колата си завинаги.за какво са ми на мене полицаи като още сега някой/всеки може да ме утрепе и да изчезне завинаги.какво правят толкова много полицаи,какво охраняват?пазят въздуха.
44
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Ааа кат бехте с палки и щитове пред парламента не се оплаквахте,а?Айде апнете си го големичък
43
0
 
17
 
! Отговори
God преди 15 години
И аз не съм от най-големите фенове на БГ полицията, но в интерес на истината за тези пари могат да бъдат настанени във всеки приличен тризвезден хотел в София. Имайки предвид, че ще му осигурят почти пълна заетост за около седмица, не вярвам да има хотел от по-ниска категория, който да откаже настаняването им. Бюджетът за този енергиен форум е 2 млн. лв. и явно някой е искал да се обалжи на гърба на полицаите. В края на краищата те са хора на работа и след като са ги командировали някъде, трябва да им се осигурят нормални условия (не луксозни). Ако е вярно това, което пише за "хотела" им в Горна Баня, напълно ги подкрепям. Да не бъдем сиромахили!
42
0
 
17
 
! Отговори
Капитан Петко Войвод преди 15 години
За БСП драги сънародници са важни пенсионерите, не полицаите! Затова за пенсионерите се намериха милиони за да ги пратят в луксозните частни хотели на спонсорите на БСП. Другата идея е да си гарантира БСП бройката гласове с нещастните пенсионери, които хем гладуват, хем пак ще гласуват за БСП.А полицаите - кучета ги яли, нищо че пазят дупетата на същите тези мърльовци - политиците ни!
41
0
 
17
 
! Отговори
Kopo преди 15 години
В казармите на НС "Жандармерия" във Враня това си бяха нормалните условия за живот, стотици наборници живеехме в тях по време на цялата служба и оцеляхме без големи проблеми. Сега щатните сержанти ореваха орталъка за една командировка по-кратка от седмица.
40
0
 
17
 
! Отговори
Noq^ преди 15 години
:) Супер, надявам се на следващия протест полицайчетата просто да направят кръгом и да застанат заедно с нас, а не срещу нас!
39
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Браво, само така ПОЛИЦАИ, напълно ви подкрепям, но трябва и на изборите да направите това което сте замислили - не ходете на работа, пък да ги видим тогава управляващите как ще се справят.
38
0
 
17
 
! Отговори
vase преди 15 години
прасетата принципно не се държът в хотел а в ***... такаче и това им е много на тея смръдливци, който и без това нищо не правят.
37
0
 
17
 
! Отговори
Мики Маус преди 15 години
Недейте така дугауи поуицаи, недейте с уошо. Туауетна ще има за всички, защото ние в палтията майка сме специауисти по тоауетни, оттам сме се плъкнауи дет се вика. За вас може да няма тоуетни, но за златното ако на пуемиела и туиглавата ламуя ще има много еуропауички за тоауетни. Наздлауе!
36
0
 
17
 
! Отговори
Mamavi преди 15 години
в Хилтън. Поръчайте ортопедични и анатомични матраци, защото са чувствителни аристократичните им гърбове. Мамини плаши-сливундери, навремето в казармата бяхме благодарни, ако има дюшек! Девоенизирани мишки, хвърляйте униформите, че сте срам за тях!!!!