Хитрино: Борисов – почетен гражданин! Той: Чест е!

Званието се дава за изключителен принос за преодоляване на щетите
21 дек 2016 16:10,
104
Хитрино: Борисов – почетен гражданин! Той: Чест е!
Снимка: Facebook

Премиерът в оставка Бойко Борисов бе обявен за почетен гражданин на Хитрино. Решението е взето от Общинския съвет на селото вчера.

Това стана ясно от профила на министър-председателя във Facebook, където той публикува документа на съвета в Хитрино.

Още по темата

"Благодаря. За мен е чест", пише лидерът на ГЕРБ.

От решението на Общинския съвет в Хитрино става ясно, че званието се присъжда на Борисов заради "изключителния му принос за преодоляване на щетите от бедствието" на 10 декември.

Тогава влакова цистерна експлодира и разруши половината село. Жителите му бяха евакуирани докато не бъдат изтеглени авариралите цистерни. Едва вчера хората започнаха да се връщат по къщите си.

Борисов е обявен за почетен гражданин на Хитрино и "заради личните му заслуги за помощта, която общината и жителите ще получат от държавата и ЕС за възстановяване на щетите".

Документът е подписан от председателя на Общинския съвет в Хитрино Мустафа Ахмед.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
8
 
! Отговори
ООО.... преди 7 години
НЕ МЕ КАРАЙТЕ ДА СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ПУСНАХ ТОЛКОВА SMS ЗА ВАС КАК МОЖАХТЕ ДА СИ ГО ПОМИСЛИТЕ ДАЖЕ "ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН" ТОЙ САМО СИ Е ВЪРШИЛ РАБОТАТА А ЗАЩО НЕ МУ ДЪРЖИТЕ СМЕТКА ЗА ТОВА КОЕТО СТАНА - СЪЖАЛЯВАМ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА КОИТО ПОСТРАДАХА ЯВНО НЕ ЗНАЯТ ЗА ТОВА КАКВОТО Е РЕШИЛ КМЕТА ИМ БОДИСОВ ГО ПРЕГРЪЩАШЕ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ А МОЖЕ И ДА МУ Е ПЛАТИЛ ЗА ТОВА
68
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов ви зароби с кредити за десетки МИЛИАРДИ и ще ги плащат и внуците ви. Ще ви излезът през носа и през дупетата :-))). А вие още малко и паметник приживе ще му дигнете. Има едно нещо наречено Стокхолмски Синдром. Идете при чичко Гугъл и проверете какво означава ;-).В Хитрино Борисов прикрива престъпление, голем работар. При това дори и това правеше некадърно, с дърдоренето дънеше маскировката. Снимката в Дневник за последния вагон показа, че "виновната" стрелка си е здрава ;-).
67
0
 
10
 
! Отговори
maradona преди 7 години
Тооя трябва да го направим благородник. Трябва му верно титла. Предлагам - Радиоактивен Барон на село Хитрино! Да+, не-
66
6
 
4
 
! Отговори
Ани преди 7 години
Атакистите няма да могат да спят.Разликата е че ББ работи, а Обещарски вкара държавата вътре с повече от 600 милиона и това е още началото.Сега ако додйдат още юнаци от отбора на летеца и отново ще са виновни четирите сезона и световния имериализъм.
65
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали Кмета му е брат и *** бил на сюнет в семейството му .
64
1
 
6
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 7 години
КМЕТА НА ХИТРИНО В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ПО НОВИЯ СЛАВЕВ ВОТ,НОВА КОЛА,АСФАЛТ ДО НИВИТЕ МУ,ЗАМЪК,СОБСТВЕН СВИНЕКОМПЛЕКС И Т.Н.МЛАД ЧОВЕК,А МНОГО БОГАТ КАТО КМЕТ.СЛЕД ТЕЗИ МИЛИОНИ КАКВО ЛИ ЩЕ СТАНЕ,КАКВО ЛИ ЩЕ ОСТАНЕ,ЖАЛКО ЗА ЗАГИНАЛИТЕ ХОРИЦА.КАТО ДАВАТЕ НАРОДНИТЕ МИЛИОНИ,ЗАЩО НЕ ПРОУЧИХТЕ НА КОГО ГИ ДАВАТЕ,КАКВА ЩЕ ИМ СЪДБАТА.АЗ МИСЛЯ,ЧЕ ГЛАВЕН ВИНОВНИК Е НЕПОДДЪРЖАНЕТО НА ЛИНИЯТА Т.С ББ.ТОЙ ЗНАЕ ,ЧЕ Е ВИНОВЕН И ЗАТОВА БЪРЗА ДА ПРИКРИЕ ВСИЧКО С НАШИТЕ МИЛИОНИ.
63
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами като затри половината село, сега трябва да го попълва с граждани!
62
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
пекан е Бойко, израстна в политиката. Конкуренцията му диша прахта. Единствено могат да плюят срещу вятъра.
61
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той лично е отпуснал държавна пара... Той пуска санирането, той пуска магистралите, той пуска проектите. Не само Хитрино, ами цяла България трябва да му е благодарна, особено пенсионерите, на които им се вдигна пенсията с 5 лв.
60
2
 
9
 
! Отговори
анти преди 7 години
това вица на деня ли е
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лично за мен времето тук не бе загубено, затвърдих правилото, че помощ се дава само на хора които лично познаваш, и уважаваш, това първо. И второ, че политиците следва да се подлагат на проверка, преди изобщо да им даваш каквото и да е доверие. Как бе казал др. Ленин - за престъпниците и рецидивистите, проверката е висша форма на доверие :-)!Така, че работете върху методите за проверка уважаеми съфорумци, и не давайте доверие на заем. Успех!
58
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кхмерите пак се раздвижват , но този път ще има " дръво" .
57
1
 
11
 
! Отговори
NACO преди 7 години
"ПОЧИТЕН ГРАЖДАНИН" ,както това ,което дадоха на г-н Прокопиев от Меричлери ли ,другарю Борисов???
56
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Масата "верва", че преклонена главица сабя я не я сече. Хитрино е поредното доказателство, че това "ВЕРУВАНЕ" е заблуда на масите. Нещо повече, те доразвиват тезата, че не само сабя я сече, ами "сабюсеча" се издига за приближен на Аллах. Явно тая част на населението на България, пиша го със съжаление още си тачи турските султани. Султаните са имали член в Закона на Империята, че Султана е БЕЗОТГОВОРЕН ! Т.е. масата го обожествява независимо от престъпленията му !
55
3
 
13
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Ахахаха виц на деня, вече се дава почетен гражданин за най-малкото, направо намирисва на подмазване ама карай да върви. Щом на тези 20 колиби им трябва почтен гражданин така да бъде
54
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уважаеми собственици на сайта, до кога ще позволявате на руските *** да ви гонят посетителите??? Парекселанс мазохизъм.
53
3
 
22
 
! Отговори
Да бъдеш преди 7 години
почетен гражданин на едно разрушено от управленско ти безхаберие село, на село, което даде жертви като при война, заради твоето управление е БЕЗУМИЕ, неадекватност, ненормалност, неморалност, БЕЗЧОВЕЧНОСТ, гавра с жертвите!
52
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правилното е почетен селянин.Много ще Му отива
51
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чест е че съсипаха БДЖ чест е неподдържането на релсите чест е да показваш състрадание към потърпевшите от неговото държавническо бездействие и самооблагодетестваване.Честито г-н Борисов!!!
50
9
 
6
 
! Отговори
опа преди 7 години
Тука има един или една тиква каде слага само минуси,сигурно и във реалния живот си неудачник,ръкоблудник,или не......до......на ***