Борисов: Не е отговорно да си срамиш държавата!

Лидерът на ГЕРБ се ядоса на думи на премиера Петков за Шенген
Обновена: 19 фев 2022 20:09 | 19 фев 2022 19:58, Веселина Йорданова
224

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че думите на премиера Кирил Петков, че евролидерите нямат доверие на България за Шенген, не са атака само към ГЕРБ, а към всички предходни правителства.
Още по темата
"Кирил Петков вчера заявява в Брюксел, че досега България лъгала. Лъже председателят на европейските социалдемократи Станишев, Вигенин и още куп хора. Това да ходиш и да си срамиш държавата, не е нито национално отговорно, нито е правилната политика", изтъкна Борисов.

Вижте още във видеото на Bulgaria ON AIR!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
2
 
2
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
РАДОСЛАВ върни се 2009 когато Борисов дойде на власт и изобщо проследи Всичко и най важното проследи България от тогава досега и освен Борисов и други са управлявали Защо виниш Борисов само Къде си живял досега ЗА разлика от теб на мен ми е болно като гледам как България се срутва как едни явнокрадат явно лъжат явно ГРАБЯТ а едни като теб викат ура аплодират ги и само защото м разят Борисов но не разбират че мразят България
162
0
 
1
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
РАДОСЛАВ а знаеш ли БКП фалира няколко пъти България А знаеш ли Борисов когато дойде на власт в какво състояние е била България И сега се радвате на сбиротакът от подмяната дошли на власт с венецуелските машини Бкп Гечев Нинова и останалите сега ви харесват А сбиротакът от Дб какви Атанасов Маджо А Чалгарите А Киро неадекватен е А Кокорчо А Специ А Техният ментор Фигуранта Заложиха България за да задоволят своите жажда за власт ТЕЗИ ли са вашите кумири
161
0
 
1
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
РАДОСЛАВ СМЯТАШ че ще си останеш вечно Млад и няма да станеш Дърт Леле каква мисъл Радослав не обиждай моля мен Радослав ясно виждам развитието на България преди и от 1 год насам и мога да направя преценка ЗА Развитието на България А вие Радослав платен ли сте защото яростно пишете всякакви небивалици В паралелен свят живеем България е срутена саботирана грабена от ЖАДНИ алчни Грабители които дълго дълго време бяха далеч от софрата
160
0
 
0
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До аз промяната: да виждам България сега и за разлика от теб имам достатъчно мозък за да осъзная, че България сега е резултат от некадърното управление на комуниста Борисов и младежкото БКП (герб)! Ако на теб не ти стига мозъка за да свържеш 2 и 2 си е твой проблем! Всичко днес е директен резултат и лично по вина на скъпоценният ти Борисов! Защото за да го погалят в Европа по тиквата разписваше за Зелената сделка без да се замисли какво означава това за нашата икономика и народ!
159
0
 
0
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До аз промяната: Къде видя да пиша против България и как връщането на скъпоценният ти Борисов е добре за България и демокрацията? Индивид които не е стъпвал в парламента и вземаше еднолично решения в парламентарна република, индивид които продава депутати избрани от народа като картофи как точно е полезно за демокрацията? Само комунист може да защитава наследника на Бай Тошко дъртия комунист Борисов!
158
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Главният виновник за недоразумението К. Петков е Радев!!!
157
3
 
4
 
! Отговори
България преди 2 години
Срещу Борисов да тичат пак няма да го стигнат. На първо място е Човек и мисли за държавата. Омразата е присъща за слабите и платени ***.
156
3
 
4
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Друго е да си клоунът на Европа.Баба Меркел да те тупа по рамото и всички да ти се хилят подигравателно , нали Боко.
155
3
 
0
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
РАДОСЛАВ пак ли ще говориш против България АЗ искам България успешна България правова България Демокрация България стабилна А Радослав постоянно пише обратното ВИЖ България сега
154
4
 
0
 
! Отговори
Долу! преди 2 години
Затвор за Бареков и Йончева!
153
1
 
3
 
! Отговори
Нямаше преди 2 години
Нямаше да се стига до фейкове и излагации пред света, изфабрикувани от Елена Йончева, ако не беше Нинова да я прати в Брюксел. Това чудовище се чуди какви компромати да праща по света. Другите държави не не са цвете, имат корупция, ама от срам не го тръбят навсякъде да им се смеят. Тази се чуди как да ни смъква имиджа.
152
5
 
2
 
! Отговори
fact преди 2 години
Ейя, Винету,НАЙ-ГОЛЕМ СРАМ ЗА ДЪРЖАВАТА СЕ НАНАСЯ, КОГАТО ТИ ДАВАТ СЕКРЕТНА ПАПКА ЗА ПРЕДТОЯЩА ОПЕРАЦИЯ И ТЯ СЛЕД ЧАС Е ПРИ БРЕНДО!Какъв шенген с тези мутромилиционериполитици?НЕ НА БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН! НЕ НА ВРЪЗВАНЕ НА БАЗАТА НА ШЕНГЕН С ЛЮБЛЯНКА В РЕАЛНО ВРЕМЕ.
151
6
 
5
 
! Отговори
Bg. преди 2 години
Тези двамата на снимката, са за затвора. Не им искам мненията.
150
5
 
6
 
! Отговори
Альоша преди 2 години
Държавата е пред фалит. Хората са помнят кога се е живяло по добре. Скоро ще им писне.
149
4
 
5
 
! Отговори
Пчеличката мая преди 2 години
И тук има яко анти Герб Tролове. Но най *** @срани Tролове са във fakti. Там изтриват всички които подкрепят Герб и е пълно с вулгарни, грозни, нецензурни коментари.
148
4
 
4
 
! Отговори
Ванга преди 2 години
Най добрия премиер на България за всички времена. Всеки който го плюе е пълен *** или платен ***.
147
5
 
3
 
! Отговори
Буци Кюнеца преди 2 години
дргуго си е да усмъдиш като носорог парламента у Брюл - това е гордост за България
146
5
 
4
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Просто киро - наведен американски слуга
145
2
 
1
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 158: но можеше да започне да я подготвя за преход към зелена енергия, можеше да започне изграждането на нови реактори в АЕЦ Козлодуй с вече наличните от АЕЦ Белене, можеше да довърши газопровода до Гърция за да получаваме евтин газ! За това подготвяне става на въпрос! Няма как да се сърдим на новите, че за 3 месеца не изградиха това което 12 години не се бутна! А електронното правителство? За да може да съкратим чиновниците и тези които останат да получават по добри заплати?
144
5
 
6
 
! Отговори
ТвойтаММ преди 2 години
Помним как ти,г-н Чекмеджан я "прославияше" - и като като кръстник на българските турци,които напуснаха България, и като, и като крадец-затворник автоджамбазин в Чехия,и като ортак на Цвъки(Молитвената закуска),и като собственик на нощно шкафче.