Масларова да се не мине. Ремонтирала за 2 бона/кв. м

Харчлъците на бившата власт вече са в прокуратурата
6 авг 2009 12:30,
268
Масларова да се не мине. Ремонтирала за 2 бона/кв. м
На строежа. Снимка: БГНЕС

 

Оказа се, че и кесията на бившата социална министърка е била развързана за прескъпи ремонти.

От ревизиите на регионалното министерство става ясно, че само за довършителните работи на рутещата се държавна постройка в Стара Загора социалното министерство е платило близо 19 млн. лв.

Квадратен метър ремонт излязъл 2470 лв.

Скандалът с ремонтите на бившата власт набира скорост, след като министър Росен Плевнелиев обяви пред вестник "Стандарт", че предшественикът му – Асен Гагаузов, е потрошил 42 млн. лева за обновяване на сградата на ведомството.

Още по темата

Сметката показала, че за ремонта са броени по 2254 евро на квадрат.

Харчлъците на Масларова и Гагаузов вече са подхванати от прокуратурата.

За подобно провинение законът предвижда имуществена санкция от 10 000 до 20 000 лв. или глоба от 3000 до 5000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
0
 
1
 
! Отговори
метър квадратен преди 14 години
Бе няма ли кой да го пуцне тва недоразумение от снимката
187
0
 
1
 
! Отговори
Само пандела за тази преди 14 години
не стига че е червена бабичка, ами се прави и на света вода недопита. Тази се разсипа от скъпи командировки, а сега в края на мандата прави и необосновано скъпи ремонти. Само пандела за тази кукундрела.
186
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Sazdavaneto na Lainani republiki na Zloto po sveta e Osnoven Sataninski Biznes na komunisticheskite Oligofreni po sveta...A Vastanovavaneto na ZARSTVO BALGARIA e Osnovna Zel i Zadacha na Balgarskia Narod za da Zivee Otnovo Dostoino i Bogato kakto v ZARSTVO BALGARIA...
185
0
 
1
 
! Отговори
ONGALA преди 14 години
Tq si pravi parite vse o6te...
184
0
 
1
 
! Отговори
ARONOV преди 14 години
A da tq e edinstvenoto svetlo v tunela,brat4ed
183
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
а сега като я глобят 3000 лв да видим хубаво ли ще и е НЕКА и :))) прокоратурата е най голямата мафия ние на нея се надяваме .ББ ако смята да продължава само с дрънчене да внимава че след него може и да дойде някой Българин и ББ да замини , редом с тези нагли крадци ,към БЕЛЕНЕ да строи АЕЦа
182
0
 
1
 
! Отговори
Цирк123Хоп преди 14 години
От златни плочки ли са го правили този квадрат? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Ама тези вярно са го ударили през просото. Много ме размиваха. Да го гледаш отстрани този цирк е направо радост неземна.
181
0
 
1
 
! Отговори
ники преди 14 години
А, колко ли комисионни (рушвета) е взела от хотелиерите, при които почиваха пенсионерите миналото лято???
180
0
 
1
 
! Отговори
аман вече преди 14 години
ТЕМИДА А А ААААААА НЕ БЛЕЙ , А БЪРЗО СИ ОПРАВЯЙ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС , ЧЕ НИ ОМРЪЗНА ДА КРЕЩИМ ПО ФОРУМИТЕ , СВИНЯТА КРАДЛИВА - В ЗАТВОРА ЗА ДЪЛГО !
179
0
 
1
 
! Отговори
Solit преди 14 години
Далавера си е да правиш далавери ! Крадеш един милион, плащаш 500 лева глоба и останалото си е твое. Искам и аз...
178
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
кви са тия смешни глобички е...те милиони строшили,а сега някви 5-10 хиляди глоба хахахахх това се казва добре обмислен закон...
177
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
smeshni zakoni!DA SE PROMENQT NZABAVNO!
176
0
 
1
 
! Отговори
los преди 14 години
Конфискация на всички имущества на мазнева и целия й род. Така ще се запълни и дупката в бюджета. Самата тя да отива в затвора!Освен това - да е проклета, *** дано в страшни мъки, свинята дебела. Да я стигне и да стигне всички, които са се докоснали до крадените й пари.Тя е крала от бедните и сираците бе хора! Има ли по-голям грях на този свят наред с убийството?
175
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
е това не е справедливо! откраднала милиони а глоба 3000 лева- ако се докаже разбира се! тая *** трябва да отговаря за всичко което е откраднала! и да връща! и в затвора да плете чорапи- ще е по-полезна на народа така! какви са тия измислени закони? а фирмата изпълнител коя е? на всички е ясно 4е е превъртяла пари, което е незаконно също!
174
0
 
1
 
! Отговори
Мила преди 14 години
За подобно провинение законът предвижда имуществена санкция от 10 000 до 20 000 лв. или глоба от 3000 до 5000 лв.На фона на милионите, които тези двамата прибраха, е направо смешно! Бойко, промени ги тези закони!!!
173
0
 
1
 
! Отговори
4erven bokluk преди 14 години
Група граждански организации изпратиха отворено писмо срещу избора на Емилия Масларова за председател на парламентарната комисия по социалната политика. Ако бившият министър на труда продължи да има сериозно влияние върху социалните политики, "това може само да забави реформите, да отложи добруването на всички българи и да навреди на полаганите от правителството усилия за подобряване образа на страната ни пред международната общност", се казва в писмото, адресирано до депутатите от ГЕРБ, председателя на Народното събрание Цецка Цачева и премиера Бойко Борисов. Писмото срещу назначаването на МаслароваИзтеглянеАвторите на писмото изтъкват, че "за 4 години г-жа Масларова доказа, че има бегли познания за съвременните социални политики и е привърженик на остарели, дори отречени, практики на социално подпомагане, които се характеризират с висока степен на бюрократизъм, липса на индивидуален подход и доминация на институциите над независимия живот на всички хора в избраните от тях общности".Изборът на Масларова за председател на парламентарната социална комисия няма да подпомогне усилията на ГЕРБ да отговори на очакванията на българските граждани. "Настойчиво ви приканваме да преосмислите решението на Народното събрание и да номинирате за председател на тази парламентарна комисия друг депутат, за предпочитане от парламентарната група на ГЕРБ", се казва в заключение в писмото. То е подписано от едни от най-активните неправителствени организации с дългогодишен опит в образователната и социалната сфера в България - АРК България, Български адвокати за правата на човека, Български активистки алианс, Български хелзински комитет, Европейски институт, Център за независим живот, Център за приобщаващо образование.
172
0
 
1
 
! Отговори
аз преди 14 години
на тая *** продажна мястото й е в затвора доживот! заедно с оня *** мазен станишев и цялата им мафиотска банда!!!
171
0
 
1
 
! Отговори
dr. Red преди 14 години
Не мога да я търпя тая! Е немога! За медицинските сестри - нашата дясна и лява ръка и много точен коректив - съм съгласен че взимат нищожно малко в сравнение с огромния високо хуманен труд който полагат! Това което един министър зъбар направи не беше реформа а унищожение на здравната система! И сега ще трябва много години за да се оправят нещата!
170
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ами член си на бсп ама я търпите тая дебелокожа *** в партията! защо? ами като я виждате какво прави изклключете я от партията! аиде Бойко с нетърпение чакаме да я видим в пандиза1 то и личи на мутрата колко е корупирана!10 000 лв глоба! глупости и смешки! в пандиза и е мястото!!аз съм м сестра и работя за 380лв!! срам и позор за тая държава!!
169
0
 
1
 
! Отговори
Rosen преди 14 години
Имам само едно питане:хАми то прокуратурата и целокупната правосъдна мафия като са ду.*** и *** с комунистите - 'ко праим тогава?Всеки който е имам вземане даване с така наречената ни съдебна система - знае за какво говоря. В Б-я в съда печели този който плати най-много. Дреме и на Масларова, че някой ще я съди!!!!