ДПС готови за предсрочен вот от победата на Радев

Карадайъ обаче не иска два служебни кабинета
15
ДПС готови за предсрочен вот от победата на Радев
Снимка: архив, БулФото

ДПС се готви за предсрочен вот и то още след като мина вторият тур на изборите за президент. Така че новината, че няма да има правителство на реформаторите, не изненада политиците от движението. Това заяви лидерът му Мустафа Карадайъ.

Още по темата

"Отдавна казахме, че няма как да се формира ценностно мнозинство, а и още преди две години предупредихме, че това не е стабилно мнозинство", коментира още Карадайъ.

Според него оставката на Бойко Борисов, който я хвърли заради загубата на претендента на ГЕРБ в битката за "Дондуков" 2, е закъсняла.

Карадайъ не посочи предпочитана от него дата за предсрочни избори. Щели да бъдат, когато ги определи новоизбраният президент Румен Радев.

Лидерът на ДПС обаче смята, че не е нужно да има два служебни кабинета – на Росен Плевнелиев и след това на Румен Радев.

Според него нищо не пречело кабинетът в оставка на Бойко Борисов да управлява до назначаването на служебното правителство на Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
Табак-оff преди 7 години
Симоутяга ! Пууу машшалах ! :)))))))
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турците и помаците този път ще гласуваме за ДОСТ, да видим колко депутата ще изкара дпс със шведските гласове от Столипиново.
7
7
 
4
 
! Отговори
Гласоподавател преди 7 години
"Успех, г-н Карадайъ!"
6
15
 
2
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 7 години
Тези които хулят ДПС да ги хване рака. Поклон пред г-н Карадайла. Шапка му свалям. По време на ДПС хората имаха пари. Цанков камък даде работа на много хорa
5
2
 
12
 
! Отговори
о,Мадона,мадредеДиос преди 7 години
те били готови по рождение за обръчите и порциите, каза един депутат вече без имунитет. и баш шефа да прати Карадай на интензивен курс логопед, зер премиерин ще го правим, да не фъфли сякаш изпълзял от ирландски пъб след среща с Фърджи
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно време съм гласувал за тях,но сега там останаха само роми,кримита,източващи евросубсидии,ченгета и мноооого петолъчки.
3
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДПС е официално в опозиция, но неофициално управляват заедно с ГЕРБ след свалянето на Орешарски, което стана и с участието на ДПС. Нищо чудно, че са съгласни Борисов да е на власт до следващите избори. Не знам дали гласувалите за ГЕРБ осъзнават, че гласувайки за ГЕРБ получиха ДПС, а не обратното както масово се промиват мозъците на хората.
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
imate dosta pochivni dni okolo koleda Mustafa moje da sedne da pouchi malko balgarski
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е как да иска, като най-големия враг на всички партии се оказа президента.Сега си намериха истински *** да ги остави да си далаверстват.