Радев на среща срещу футболното хулиганство с "едно" око

Съпричастност към ранената полицайка на дебрито Левски - ЦСКА
40

Снимка: БТА

Както се закани МВР шефът Валентин Радев отиде с превръзка на едното око на срещата му с БФС, депутати и спортното министерство на Националния стадион "Васил Левски" в София, за да обсъдят бъдещи мерки за сигурност при футболни срещи.
Още по темата
Срещата е по инициатива на спортния министър Красен Кралев след разговор с главния секретар на МВР Младен Маринов  заради тежко ранената полицайка на мача Левски – ЦСКА.

24-годишната Гергана Зашева беше ранена от бомбичка, метната по време на дербито. Взривното устройство било хвърлено от сектор Б, където е агитката на сините, но за момента няма задържан.

Не само Радев, но и други представителите на МВР дойдоха с превръзка на едното око.

В срещата на стадиона участват и представители на парламентарни комисии, на футболни клубове.
На срещата ще се обсъди дали трябва да се направят законодателни промени и ще се обсъдят следващи стъпки, за предотвратяване на подобни инциденти.

Радев вече даде заявка, че от МВР ще са крайни и безкомпромисни, за да не се стига до инциденти по време на мачове.

По-рано той заедно с Младен Маринов и заместник-директорът на Дирекция „Жандармерия“ комисар Петър Антиев посетиха в болницата ранената полицайка.

От лекарския екип те се осведомиха за състоянието и лечението на пациентката, благодариха на медиците за бързата реакция и професионална грижа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
3
 
! Отговори
.. преди 6 години
дебрито, Ей не се научихте да пишете като хората
32
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалка картинка. ПО-голяма глу пост трудно можеше да се измисли. Срамота и грехота.
31
0
 
6
 
! Отговори
Уволнен преди 6 години
Шефа на МВР веднага уволнен , защо полицайката не е била с каска а главата при такива Византийски мероприятия
30
0
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Наглост и простащина.Нали именно разни другари от всякакъв калибър,почти 30г отглеждат престъпност и насилие,пък сега станаха съпричастни.Колкото партизаните са били съпричастни към човещината,толкова и тези.
29
0
 
3
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 6 години
Докато тумора на БКП "тиренцето" съществува под каквато и да е форма (пряка или в случая непряка) ще има вандалщина. Закрийте тумора със конституционна добавка и ще има .......... мир и любов :))
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евтин популизъм!
27
1
 
4
 
! Отговори
Спей Секс преди 6 години
"Не искам да живея в тази държава вече!" (излита с ракета на Спей Сeкc)
26
1
 
24
 
! Отговори
Пепо преди 6 години
Интересно, ако изнасилят някоя полицайка, как ще се появи пищман-министърът тогава-хахахаха
25
0
 
13
 
! Отговори
Ванката преди 6 години
Трябва да има повече чистачки по време на мачовете - за респект и дисциплина.
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Претъпления по стадионите, престъпления навсякъде и всичко, което можем да направим е да си вържем едното око, пълна простотия държава няма.
23
0
 
13
 
! Отговори
Фен преди 6 години
Пожелавам на всички невинно пострадали скорошно оздравяване, на полицайкатасъщо.Но :1 Охраната по стадионите е работа на стюарди!2. Полицията се грижи за реда по улиците, градския транспорт и т.н. 3. Шефовете й са виновни, че не са я инструктирали къде са стои и не са й дали лични защитни следства (шлем, каска, щит или жилетка и т.н.).4. Полицай е проверявал внасянето на разрешена и забранена пиротехника.Кой не си е свършил работата?5.Парите за едно дежурство на стадиона са причината!
22
0
 
10
 
! Отговори
Много кока и бело преди 6 години
Ех много италиански (уонаби) мафиози на едно място. На чело с МВР шефа - изтупан к мутренски костюм и бронирана еска. Евалата брат.От утре започвам да си търся билет за някое по-цивилизовано място.
21
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От МВР разбира се не знаят кои са тези фенове, които са ранили служителката им!Все едно има 1000 фенски организации в Сектор Б - само една в момента!Все едно от тази фракция 10000 души могат да правят бомби и още 20000 човека могат да я хвърлят!По-добре дайте 10000 лева някой от тарторите на ЦСКА и те ще ви доведат виновника от Сектор Б пребит и готов за затвора!
20
1
 
29
 
! Отговори
Българи. преди 6 години
Какви са тези селски изпълнения бе?? дръжте се като мъже и свършете работа, не се дръжте като клоуни.
19
0
 
16
 
! Отговори
Иво преди 6 години
Този е живо мерило за малоумие
18
0
 
20
 
! Отговори
Неудобната истина преди 6 години
И между другото точно женските цuци внасят най-много пиротехника; именно жените полицаи са за това, за да ги пребъркват щателно, за да няма обвинения с/у мъжете полицаи за сексуален тормоз.
17
0
 
17
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Забравили са плюшените мечета...а ако полицаите бяха с каски и шлемове, това нямаше да се случи.Как и с кой акъл, като знаят манталитета на тези "фенове" изправят срещу тях полицаи екипирани за охрана на детска градина...Не влезнат ли в сила оръжията и водните оръдия, няма как да ги превъзпитават!
16
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази снимка е подигравка с ранената жена!Нормално за гербаджии, от всяка трагедия трябва да се извлекат дивиденти и да се види колко са съпричастни!В случая ефекта е обратен и даже дете би се сетило, че подобно действие е недопустимо!Дете би се сетило, но гербаджия - НЕ!Колкото до това, че няма задържан - в сектор Б в момента ходи само една фракция и е обществена тайна с какво точно се занимава...
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е съпричастност, а Пилатова постъпка. Няма ли един истински мъж там някъде, да хване футболните хулигани под строй и да им скръцне със зъби?
14
0
 
15
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
МВР ПЪРФОРМЪНС НА ГЛУПОСТА!