Румен Радев: Време е да се излекуваме от комплексите за политическа обреченост

Успели сме в миналото, можем го и днес, допълни още президентът
6 сеп 2021 21:50, Нели Христова
190
Румен Радев: Време е да се излекуваме от комплексите за политическа обреченост
Снимка: БГНЕС

Време е да се излекуваме от комплексите за политическа обреченост. Успели сме в миналото, можем го и днес. Вярвам, че сме узрели да надмогнем всички исторически разделения в името на демокрацията, справедливостта и просперитета на страната.

Това заяви държавният глава Румен Радев, който участва в кулминацията на честванията на днешния ден, в който отбелязваме 136 години от Съединението на България. Тържествената церемония се провежда на площад "Съединение" в центъра на Пловдив, предаде БГНЕС.

Актът на Съединението е най-вълнуващият епизод на дръзката ни политическа история. Той не е мъртва история, а урок по единение в името на свободата, достойнството и добруването на отечеството, заяви държавният глава в началото на словото си.

Егоизмът не бива да подрива съзнанието, че макар че сме различни, сме един народ, и че нашите различия не са повод за разкол, а част от богатството и потенциала на нацията. Ключът е в духа на Съединението, в чувството, че сме един народ. Чувство, което с времето бе корозирано от идеологически, котерийни, класови и други деления, които днес възпират нашия ход напред, каза още Румен Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
0
 
! Отговори
alias преди 1 година
Радев,президентския стол не е за страхливци.За мен лично не ставаш за президент.За пореден път да заявя - Господ не обича страхливците.
132
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С нетърпение чакат да се появи името Радев някои прегладнели въшкари. Това значи дребни, но жизнено важни парици! Боко има ! Боко дава! Не е само онова знаменитото шкафче! Поне още два милиарда са му останали разни банки в подножието на Алпите и на едни острови, дето всъщност не се въдят каймани! Ама скоро ще му ги вземат, всичко ще си каже, а и швейцарците вече не спазват банковата тайна за разни случаи! Повярвайте ми, пресата в света ще гръмне като при падането на Бокаса! БОКОСА!
131
4
 
3
 
! Отговори
Стамат преди 2 години
Евала ***,изкара за хляба и солта с тия драсканици днес срещу Радев :) Като видях къде спите и тролите,като оня дето заплаши Митева,жалка картинка.Всички ли сте такива ж***лкари или има по-читави сред вас,герберунгелски стотинкаджий?
130
4
 
4
 
! Отговори
??? преди 2 години
Колко ви плащат, за да пишете против Радев и останалите противници на мутрите?
129
3
 
13
 
! Отговори
Стоядин Лалов преди 2 години
радеф, време е да си ходиш! България няма нужда от насаждане на злоба и омраза!
128
3
 
12
 
! Отговори
Въпрос до журналисти преди 2 години
Колко ви плащат за да твърдите, че Радев е всеобщ любимец, подкрепян от 99%? Колко ви плащаха за да твърдите, че протестите в тази си форма (хвърляне на павета и запалена слама срещу полицаите!!!) се подкрепя от 99%?
127
3
 
15
 
! Отговори
Нагъл злобар! преди 2 години
Радев е морално нечистоплътен! Никому неизвестният Радев беше въведен на бял кон с помощта на Първанов и Нинова и тихомълком подкрепен от Борисов. Сега същият този нагъл злобар Радев иска от Нинова да задържа мандата и БСП да продължи да защитава неговите интереси, а не партийните!
126
3
 
16
 
! Отговори
Д-р Ох Боли преди 2 години
Трябва да се изцеди най-големия цирей в държавата - Радев!!! Безкомпромисно и бързо!!!
125
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-големият комплексар иска да се лекуваме от комплекси! Комплексаря вика: излекувай си комплексите! фигуранте, фигуранте, как ни се натресе? Как ще се отървем от теб? Голямо чегъртане ще пада!
124
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Р. Радев козирува на Мустафа и изпълнява американските команди, както Янев козирува на Радев и изпълнява неговите команди. Но...нали искаме генерали да ни управляват. И нас ще накарат да козируваме...почакайте изборите!
123
2
 
14
 
! Отговори
вън преди 2 години
Българският народ няма ИСТОРИЧЕСКИ разделения само комунист си измисля и набеждава врагове.
122
2
 
13
 
! Отговори
Не лъжете! преди 2 години
Имам няколко слугински сайтове и една агенция, които ни заливат с фалшиви данни за всенародната любов и одобрението за президента и служебния кабинет.
121
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Грозньо Милостиви, на Теб се молим, след ПЕТгодишна люта Пропаганда на омраза, злоба и завист - лично твоички, не НАШИ, вече си на върха - вечно по твоите си медийки, сайтчета и ЧИЛИвизийки, цените растат главоломно, в международна изолация сме, твоите мутри с парите са ОСВОБОДЕНИ да те заливат с пари, цялата власт е Твоя - какво повече искаш? Твоите "държавност", "парламентаризъм", "демокрация", МИЗЕРИЯ и ДЕМАГОГИЯ вече ги видяхме - хайде ИЗЧЕЗНИ "достойно"!
120
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямам познат, съсед, колега, приятел, който да харесва и да е готов да гласува за Радев.
119
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев да се излекува от своите комплекси и да спазва президентските си пълномощия, че често ги превишава и нарушава!!!
118
1
 
15
 
! Отговори
отровна гад преди 2 години
Страната се тресе от протести срещу Румен Радев, но всички лизачески сайтове и медии като днесбг, мълчат като спукано дюрекси на Радев! Още ли не сте разбрали, че кандидат-президента Румен Радев е пътник и бъдещ клиент на Гешев?! Още от сега е ясно че Петър Стоянов ще го отнесе като бръмбар сламка!
117
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Разбрахме, с *** нямаш проблем. А ние с гайдите къде сме? А преброяването? Няма връзка, ерор?!?!
116
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Само питам 153 "Фигуранте, коя е твоята родина майка България или Русия. Или пък вече САЩ?" И на мутр...ьо-фигурантчето не му е лесно - мазни се на хамериканците (парите са му Запад, а СТРАХЪТ му е от Изток), кремльовците да не вземат да поръсят с новичок силажа за неговата богатирица. Генът на болшевишката СТРЪВ за власт и реваншизъм НЯМА Родина - по своята същност той е АНТИ-ЧОВЕШКИ.
115
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че ти бре, мОндьо "Великолепни", си в международна изолация от ПЕТ години! Доскоро "Бокото" ни държеше сред "европейците", ама с твойта злобичка на завистливо дребнаво болшевиче ИЗЧЕГЪРТА всяка надежда за справедлвост, строеж, растеж и авторитет на държавата. Да живеят злобата, завистта и омразата - мОндьо-ПРОМЯНАТА!
114
2
 
9
 
! Отговори
AR1 преди 2 години
Точно така ще се прегрупираме на шипка и ще хвърляме камъни по коронавируса!Няма да се ваксинираме я! Ще се борим като дедите ни!