Карадайъ: Виждаме днес, че повече от всякога имаме нужда от ДПС

По думите му ДПС е докарало демокрацията в България
25 дек 2021 17:12, Нели Христова
107
Карадайъ: Виждаме днес, че повече от всякога имаме нужда от ДПС
Снимка: БГНЕС

"Ние докарахме демокрацията в България. Така се създаде Движението за права и свободи  - да отстояваме нашите права, нашите свободи и идентичността си. Обаче 31 години след създаване на ДПС днес какво виждаме – репресия. Някои политически ръководители на полицията тази година я превърнаха в онази комунистическа милиция. Нахлуха в домовете на инвалиди без законно основание. Виждаме днес, че повече от всякога имаме нужда от ДПС. Виждаме, че днес България повече от всякога има нужда от ДПС, за да възстановим демокрацията, за да възстановим държавността в нашата родина България за и държавността." Това каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ по време на честване на годишнина от Възродителния процес в село Млечино и допълни, че тази година е било решено да няма митинги, предвид пандемията и COVID кризата, но "няма как да не почетем нашите герои на българската демокрация и затова пак сме тук".

"Да поздравим нашите братя и сестри християни за празника, но ние се събираме тук, за да може да си спомняме онези времена и да вземем поуката от онова, което се е случило навремето с надеждата и идеята заедно и обединени да градим нашето бъдеще, на децата ни и на внуците ни в нашата родина ", каза още Карадайъ.
“Онези политически ръководители, които заставиха полицията да се превърне в милиция, трябва да си носят отговорност. А за незаконните деяния и милиционерщината оттук заявяваме, като Движение за права и свободи – след като изчерпим националните правни процедури, тази тема ще стигне до Европейския съд за правата на човека в Страсбург. Не можем да премълчаваме рушенето на демокрация и рушенето на държавност в нашата родина България. Днес, ако го премълчим, утре каква България ще има, каква България ще завещаем на нашите деца и на нашите внуци?”, попита Карадайъ.

Ръководството на ДПС почете паметта на жертвите на т. нар. "възродителен" процес в момчилградско. Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ заедно с народни представители, членове и симпатизанти на ДПС и гости от страната и Р Турция положиха венци и цветя пред чешмата паметник в село Горско Дюлево, в село Ауста,  в село Нановица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
0
 
! Отговори
? преди 2 години
До Azz - Той може и да го знае , но едва ли ще му повярвате ?!
72
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е готов на вскаква низост и мерзост , само да отърве брането на тютюн !!И доган и местан бяха .... , но този ги бие и двата с по две обиколки по лицемерие , безочие и НАГЛОСТ !
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само за сведение , понеже този явно токущо включва телевизора - В Бг НИКОГА НЕ Е имало демокрация ( този извратен бардак съвсем не е демокрация ),а ти всяко нещо което се опитваш да кажеш е като безфкусен локум на който даже не си сложил и ядки сащото толкова си можеш !!
70
2
 
3
 
! Отговори
политкуркундел преди 2 години
Хубаво,че е ДПС,че да забравиш кво е мотика!
69
2
 
3
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
Кои са тези, които са докарали демокрацията в България ? Защо не докараха демокрацията в родната ви Турция ? Сигурно защото щяха да ви убият като кучетата на Бойко Борисов и лочетния им предсадател на партията, известан като Сокола от Делиормана. С такива лидери на партии, през настоящата 2021 г. в България се смениха четири правителства.
68
2
 
8
 
! Отговори
Народер преди 2 години
КОГА НАЙ СЕТНЕ ТАЗИ ПРОТИВО КОНСТИТУЦИОННА АНТИБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗСБРАНЕНА
67
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доган е най-големия крадец на прехода, жалко че техния обиден електорат не го вижда и му дава власт.
66
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дреме ми за ДПС!
65
1
 
7
 
! Отговори
Читател преди 2 години
При едно организирано допитване да народа ни,по малко от 10% ще са хората съгласили се,да я има тази партия.Тихо,кротко,без резки движения,си изчакайте реда,когато ще разберем,кой колко е откраднал и кой се е "грижил" за бай Хасан
64
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на ДПС му беше много удобно по времето на Герб. Е удобството им свърши!
63
4
 
12
 
! Отговори
Мдааа преди 2 години
Имаме нужда ДПС да са в затвора заедно със своите любимци ГЕРБ-СДС групичката !!!
62
2
 
10
 
! Отговори
Azz преди 2 години
Който не знае стихотворението'' Аз съм българче'' от Иван Вазов и заявява, че Турция е неговата родна майка не е.българин.
61
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може ли да каже стихотворението на Иван Вазов "Аз съм българче" от чисто сърце?
60
4
 
14
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Майка турция му говори заедно сьс звездите
59
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България никога не е имала и никога няма да има нужда от ДПС! Моля, не ни тровете светлия християнски празник с лицето и думите и на този човек, който е неспособен да говори правилно български език!
58
4
 
3
 
! Отговори
hahahahahahaha преди 2 години
хахахахахахахахахаайде да ви няма, за да ревнем с глас!
57
1
 
7
 
! Отговори
Доган преди 2 години
Вярно при тоя скьп ток - вецовете са важни , както и всеки един хидро инжинер
56
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Желая ви да наберете още гласове и да сте сред управляващите на следващите избори!
55
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Благодарение на ДПС и техните приятели първите 15години в Европейския съюз ги пропиляхме.
54
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България няма демокрация, точно заради дпс, това е незаконна и мафиотизирана партия.